Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 706  Następna
Autor Wiadomość
#2141 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:22 
Awatar użytkownika

niebieski
@lizack Faktycznie link z 600pkt teraz przestał działać, do wczoraj od dłuższego cały czas był aktywny. Widocznie Accor dokładnie inwigiluje forum ;)

@jesion83 Z Accorem nigdy nic nie wiadomo :) Z ostatnich ciekawostek odbyłem pierwszy pobyt w Mercure Opole w ramach obecnej promocji, nie naliczyło mi wymaganych punktów, wysłałem reklamację i kilka dni temu taka pozytywna informacja. Ciekawe jak naliczy mi następne punkty po pozostałych dwóch pobytach.

Załączniki:
Clipboard04.jpg
Clipboard04.jpg [ 77.85 KiB | Obejrzany 839 razy ]
Clipboard03.jpg
Clipboard03.jpg [ 48.77 KiB | Obejrzany 839 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2142 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:30 

niebieski
Chyba się serwer zwiesił, bo nawet punktów za status Ci nie przyznało od razu.
 Profil Relacje PM off  

#2143 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:32 

niebieski
@Kovalsky
Najprawdopodobniej możesz anulować trzeci pobyt (jeśli możesz) ;)
 Profil Relacje PM off  

#2144 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:39 
Awatar użytkownika

niebieski
Anulacja bezzwrotna, ale i tak bym się wybrał. Dodatkowo ciekawość mnie zżera jak Accor policzy mi punkty za tą całą promocję ;)
 Profil Relacje PM off  

#2145 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:44 

niebieski
Ale to rozumiem ze ten pierwszy nocleg policzyli ci jakbyś odbył 2razy2 juz tak??
 Profil Relacje PM off  

#2146 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:49 

niebieski
@Kovalsky
Po pierwszym pobycie naliczyło Ci punkty promocyjne jak za dwa pobyty. Przypuszczam, ze po drugim pobycie naliczy jak za trzeci, ot cała zabawa ;)
 Profil Relacje PM off  

#2147 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:56 

niebieski
A może zaliczy drugi jako drugi:) chociaż bliżej jestem teorii ze drugi to trzeci
 Profil Relacje PM off  

#2148 PostWysłany: 10 Paź 2015 21:00 

niebieski
Będziemy śledzić z niecierpliwością ;)

Trochę z innej beczki. Czy ktoś wie, czy Ibis Styles Lwów bierze udział w promocji wtorkowej?
 Profil Relacje PM off  

#2149 PostWysłany: 10 Paź 2015 23:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Mam nadzieję, że system będzie na tyle hojny, że po drugim pobycie ponownie przyzna szczodrze 4tys. pkt. Zawsze trzeba być optymistą ;)

Dodatkowo Opole było na tyle sympatyczne, że przyznało jeszcze 400 pkt. za reklamację. Z końcem września zmienił się tam dyrektor kosztem Mercure Cieszyn. Pani Ilona na pewno wprowadzi wysoki standard więc obsługa w Opolu będzie na wyższym poziomie.
 Profil Relacje PM off  

#2150 PostWysłany: 10 Paź 2015 23:52 

niebieski
Jak widać, warto składać reklamacje ;)
 Profil Relacje PM off  

#2151 PostWysłany: 11 Paź 2015 12:35 

Kovalsky napisał(a):
Mam nadzieję, że system będzie na tyle hojny, że po drugim pobycie ponownie przyzna szczodrze 4tys. pkt. Zawsze trzeba być optymistą ;)

Dodatkowo Opole było na tyle sympatyczne, że przyznało jeszcze 400 pkt. za reklamację. Z końcem września zmienił się tam dyrektor kosztem Mercure Cieszyn. Pani Ilona na pewno wprowadzi wysoki standard więc obsługa w Opolu będzie na wyższym poziomie.

W Cieszynie jest najlepsza obsługa jaką do tego pory miałem do czynienia! :)
 Profil Relacje PM off
krzysztof.ka lubi ten post.

#2152 PostWysłany: 11 Paź 2015 13:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Dokładnie też mam takie odczucie, że obsługa jest na wysokim poziomie dlatego mam nadzieję, że nowa władza niczego nie popsuje.
 Profil Relacje PM off  

#2153 PostWysłany: 11 Paź 2015 16:33 

Za to miejmy nadzieję, że Opole zmieni się na plus. Pobyt majowy od strony obsługi wspominam mało sympatycznie. Skończyło się skargą i 500 pkt na przeprosiny.
 Profil Relacje PM off
krzysztof.ka lubi ten post.

#2154 PostWysłany: 11 Paź 2015 17:50 

Loty: 2
Kilometry: 3 770
Krajów: 2 / 0.9%
czy pkt można nabijać rezerwując przez ich serwis ? czy rezerwując gdzie indziej i tak je przypisza ?
 Profil Relacje PM off  

#2155 PostWysłany: 11 Paź 2015 18:02 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
@lizack

na 99% nie przypiszą

mi raz nawet obiecali że przypiszą a nie przypisali :)

nie kłóciłem się, niezgodnie z regulaminem to co się wkurzać...

#2156 PostWysłany: 11 Paź 2015 20:44 

Mam pytanko dotyczące kosztów parkingu. Wiem, że nie wszystkie hotele mają swoje parkingi, tzn. niektóre są we władaniu dzierżawców, ale co z tymi we władaniu hoteli?
W styczniu br. byłam w Novotelu Malta w Poznaniu z poprzedniej promocji -40% i policzyli mi 50% kosztu parkingu, bo korzystam z promocji. Duże zdziwienie na plus.
Z obecnej promocji wybieram się do Gdyni i zastanawiam się czy są szanse również na -50% ceny za parking, a nie mają tam tanio, więc zniżka mile widziana.
Ktoś? Coś? Jakieś doświadczenia?
 Profil Relacje PM off  

#2157 PostWysłany: 11 Paź 2015 20:54 

srebrny
Nie prosciej zadzwonic do hotelu i zapytac?
 Profil Relacje PM off  

#2158 PostWysłany: 11 Paź 2015 21:27 

Prościej, ale szukam argumentów na zniżkę :) i wtedy będę działać telefonicznie.

Edit: Warunki promocji niestety o innych usługach poza noclegiem i śniadaniem nic nie mówią.
 Profil Relacje PM off  

#2159 PostWysłany: 11 Paź 2015 21:39 

srebrny
Nie znajdziesz takich argumentow.
 Profil Relacje PM off  

#2160 PostWysłany: 11 Paź 2015 21:40 

niebieski
Sądzę, że tak jak zwykle nie ma reguły. Tego typu oferta to raczej dobra wola lub indywidualne promo poszczególnych hoteli.
 Profil Relacje PM off
agiii lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 706  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość