Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 213 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 03 Lut 2015 22:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli masz Ambasadora wykupionego, to druga osoba powinna być za darmo.

Na miejscu śniadanie oczywiście będziesz mógł dokupić, ale na pewno nie będzie kosztować 18E/2 osoby, a nie zdziwiłbym się gdyby i więcej niż 18E/osoba.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#142 PostWysłany: 03 Lut 2015 22:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Nigdzie nie pisałem, że mam wykupionego.
L4FF napisał(a):
Na miejscu śniadanie oczywiście będziesz mógł dokupić, ale na pewno nie będzie kosztować 18E/2 osoby, a nie zdziwiłbym się gdyby i więcej niż 18E/osoba.

Wnosisz z doświadczenia? Np w HI w Berlinie śniadanie przy desku kosztowało tyle samo co w internetach.

#143 PostWysłany: 04 Lut 2015 00:50 
Awatar użytkownika

niebieski
donmateo napisał(a):
Nigdzie nie pisałem, że mam wykupionego.

A ja napisałem, że masz?

donmateo napisał(a):
Wnosisz z doświadczenia? Np w HI w Berlinie śniadanie przy desku kosztowało tyle samo co w internetach.

Tak, widziałem różne rozjazdy między cenami. Nie wyciągałbym wniosków z jednego hotelu na całą, kilkutysięczną sieć - zwłaszcza, że do ugrania jest niewiele bo szanse, że na miejscu będzie taniej niż na stronie są dość znikome.
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 04 Lut 2015 01:00 
Awatar użytkownika

Nie rozumiem dlaczego ciągniecie ten OT na temat IC Prague, przecież najprościej jest napisać maila do hotelu z zapytaniem lub zadzwonić do nich, spałam tam wiele razy i jak masz minimum 'Gold' zawsze możesz liczyć na profesjonalną obsługę oraz fajny upgrade
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 04 Lut 2015 10:57 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
jesli bylo ze ma byc noc ze sniadaniem to trzeba to zrobic na stronie ihg a nie w hotelu bo nie zalicza
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 04 Lut 2015 11:28 
Awatar użytkownika

niebieski
L4FF napisał(a):
donmateo napisał(a):

Tak, widziałem różne rozjazdy między cenami. Nie wyciągałbym wniosków z jednego hotelu na całą, kilkutysięczną sieć - zwłaszcza, że do ugrania jest niewiele bo szanse, że na miejscu będzie taniej niż na stronie są dość znikome.

Dzięki. Też w sumie nie liczę, że będzie taniej. Mam nadzieję za to, że cena będzie taka sama gdybyśmy się w końcu zdecydowali na miejscu.

bobo77 napisał(a):
Nie rozumiem dlaczego ciągniecie ten OT na temat IC Prague, przecież najprościej jest napisać maila do hotelu z zapytaniem lub zadzwonić do nich, spałam tam wiele razy i jak masz minimum 'Gold' zawsze możesz liczyć na profesjonalną obsługę oraz fajny upgrade

Mail do hotelu prędzej czy później pewnie pójdzie. Miałem nadzieję, że ktoś miał podobną akcję z IC praga, ewentualnie mógłby coś więcej napisać dlaczego akurat w weekendy do advance saver nie można dobrać śniadania :-) Mimo wszystko koniec OT.

#147 PostWysłany: 11 Lut 2015 00:23 
Awatar użytkownika

Loty: 1096
Kilometry: 2 578 144
Krajów: 111 / 51.9%
srebrny
Planując weekend przejrzałem ceny hoteli IHG w Europie i nie wiem czy mam właściwe spostrzeżenie, że najtaniej jest w Warszawie? Czy macie jakieś inne pomysły gdzie spać, żeby tanio dokończyć Set Your Sights? :D

#148 PostWysłany: 11 Lut 2015 11:35 

Jeśli po 3 tygodniach od odbycia noclegów nie mam jeszcze zaliczonych zadań to mam już zgłaszać sprawę w supporcie ? czy jeszcze czekać ?
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 11 Lut 2015 18:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Zgłaszaj.
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 11 Lut 2015 18:57 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Davepl napisał(a):
Jeśli po 3 tygodniach od odbycia noclegów nie mam jeszcze zaliczonych zadań to mam już zgłaszać sprawę w supporcie ? czy jeszcze czekać ?

A punkty za pobyty na koncie (tym normalnym) się pojawiły? jeśli tak to się wstrzymaj, przyjdą :)
Davepl uważa post za pomocny.

#151 PostWysłany: 11 Lut 2015 20:33 

vivere napisał(a):
Davepl napisał(a):

A punkty za pobyty na koncie (tym normalnym) się pojawiły? jeśli tak to się wstrzymaj, przyjdą :)

Tak pojawiły się punkty za pobyt, tylko ile można czekać ? :)
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 11 Lut 2015 23:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Upominaj się, nic to nie kosztuje, a zysku na dalszym czekaniu chyba też nie ma.
 Profil Relacje PM off

#153 PostWysłany: 17 Lut 2015 12:19 

Krótkie pytanko: Czy Holiday inn oraz holiday inn express są uznawane za dwie oddzielne marki przy realizacji zadań ?
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 17 Lut 2015 12:23 

niebieski
Tak
 Profil Relacje PM off

#155 PostWysłany: 18 Lut 2015 14:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Mieliście może w SYS sytuację w której zaliczyło Wam pobyt w zadaniu Stay More, Earn More , a w zadaniach Book Directly with IHG, Go places with IHG App oraz Stay Smart nie widać pobytu i progresu? Robią to na raty wprowadzając wykonania oddzielnie dla poszczególnych zadań? Ktoś tak miał?

#156 PostWysłany: 19 Lut 2015 09:47 

niebieski
Ja tak mam z zadaniem book via ihg website.
napisałem reklamację i tydzien juz czekam.
cwaniaki chcą naciągnąć na dodatkowy nocleg :)
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 19 Lut 2015 18:41 

Loty: 119
Kilometry: 254 856
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Czy dostaliście 500 punktów za ściągnięcie appki IHG? Mam wykupione wszystkie noclegi, aplikację zainstalowałem i zalogowałem się (nawet złożyłem rezerwację przez nią) i od 4 tygodni nie mam wypełnionego tego zadania. Czy zostawiają to na sam koniec? Napisze że użyłem 2 kodów które mają mi dać 1000 i 1500 punktów po odbytych rezerwacjach. Wiem że jest ryzyko że wykasują konto ale chyba jeszcze w tym roku nikomu nie skasowali. Czy może być to powód dla którego nie zaliczają najłatwiejszego zadania?

#158 PostWysłany: 19 Lut 2015 21:21 

srebrny
dziś dostałem te 500 punktów, a instalacja appki na początku stycznia
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 19 Lut 2015 22:36 

Loty: 119
Kilometry: 254 856
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Potwierdzam, też mam - a dziś rano jeszcze nie było.

-- 19 Lut 2015 23:07 --

Mam jeszcze dwa pytania:
Czy dodatki w postaci np. parkingu opłacone w hotelu wchodzą w skład punktów za rezerwację?
Czy w jakiś sposób można dodać śniadanie z panelu strony IHG do juz zarezerwowanego hotelu?

#160 PostWysłany: 21 Lut 2015 00:58 

Tez chcialem juz pisac ale po ok. 3 tygodniach naliczyli punkty i zaliczyli zadania. Wiec jesli ktos nie dostal i boi sie ze go "pomina", raczej niech sie o to nie martwi. Choc drobne przypomnienie sie w IHG pewnie nie zaszkodzi.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 213 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość