Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 362 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 22 Gru 2014 22:49 
Awatar użytkownika

Kilku moich 'znajomych' ma podobnie jak @chiniol i zastanawiam się ile można jeszcze czekać na zaliczenie Apps, a tym samym jestem ciekawa ile ktoś najdłużej czekał na punkty z tego zadania
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#302 PostWysłany: 23 Gru 2014 11:20 

niebieski
chiniol napisał(a):
Pomimo wyslania do ihg maila, otrzymania odpowiedzi że przyznają mi 500p za zadanie Download and sign in IHG app, nadal nie mam widocznego zadania, mimo że minęło 3 tygodnie od reklamacji.

Wygląda na to że de facto wystawili mnie na 25000p. bo pozostałe 3 zadania związane z rezerwacjami mam zrobione.

Nie bardzo wiem co można jeszcze zrobić... na ostatniego maila juz nie otrzymałem odpowiedzi...

Czekać, to chyba oczywiste...

EDIT:
Wszystkim tym, którzy wybrali darmowe nocki, proponuję dokonać jak najszybszych rezerwacji. Dostępność na najciekawsze hotele znika w oczach. Zgodnie z warunkami promocji, rodzaj nagrody - noclegi lub punkty - trzeba wybrać do końca stycznia. Jeśli wybierzemy noclegi to trzeba je wykorzystać do końca grudnia 2015.

Ostatnio edytowany przez blasto 23 Gru 2014 15:42, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 23 Gru 2014 11:23 

srebrny
Kupić do końca stycznia? Gdzie to wyczytałeś? ja widziałem tylko, że trzeba wybrać czy noce, czy punkty
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 23 Gru 2014 11:31 

niebieski
Misiatek napisał(a):
Kupić do końca stycznia? Gdzie to wyczytałeś? ja widziałem tylko, że trzeba wybrać czy noce, czy punkty

Racja!
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 23 Gru 2014 12:46 

srebrny
A czy te promocyjne rezerwacje na free nights można później odwołać i zmienić na inny termin? Ktoś już je zrobił i może sprawdzić?
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 23 Gru 2014 12:53 

niebieski
Misiatek napisał(a):
A czy te promocyjne rezerwacje na free nights można później odwołać i zmienić na inny termin? Ktoś już je zrobił i może sprawdzić?

Tak, można.
 Profil Relacje PM off
Misiatek uważa post za pomocny.

#307 PostWysłany: 23 Gru 2014 15:11 

niebieski
Zaliczyli komus zadanie z appka, jesli tylko zabookowal logujac sie czyjejs komorce/tablecie? Nie instalujac programu na kolejnym urzadzeniu?
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 25 Gru 2014 23:10 

niebieski
Dzis wreszcie po 8 tygodniach od pobytu zaliczono mi wszystkie zadania naraz. Bonus 2 nocy wybrany i zarezerwowany.

Sprawdzcie swoje konta.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off
limaK uważa post za pomocny.

#309 PostWysłany: 25 Gru 2014 23:26 

Loty: 53
Kilometry: 90 635
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Hmm... Wszedłem dzisiaj na ITN i znowu miałem możliwość wyboru nagrody (wcześniej miałem problemy z wyborem. Pomimo klikania, po następnym wejściu nadal mogłem wybierać). Wszedłem przed chwilą na konto IHG, a tu 105 tyś pkt, zamiast 55 tyś. pkt. Podwójnie dodało mi punkty bonusowe. Co Wy byście z tym zrobili?
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 25 Gru 2014 23:28 

niebieski
Revan_ napisał(a):
Hmm... Wszedłem dzisiaj na ITN i znowu miałem możliwość wyboru nagrody (wcześniej miałem problemy z wyborem. Pomimo klikania, po następnym wejściu nadal mogłem wybierać). Wszedłem przed chwilą na konto IHG, a tu 105 tyś pkt, zamiast 55 tyś. pkt. Podwójnie dodało mi punkty bonusowe. Co Wy byście z tym zrobili?

Jak najszybciej zrobiłbym rezerwacje! Które możesz potem anulować i punkty zwrócą!
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 25 Gru 2014 23:31 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
Mam już w sumie zakończone ITN, miałem do wykonania 5z6 zadań (jak na screenie), brakuje mi tylko jednego rozliczenia do ostatniego zadania aby jeszcze zgarnąć 26,4k pkt.
Mogę już teraz wybrać czy chce dodatkowe punkty czy 2 noclegi.
Nie chce spalić tematu, i mam pytanie czy jak się już teraz zdecyduje na punkty/noclegi, to czy bez problemu naliczą mi jeszcze to ostatnie zadanie??
Czy może z chwilą wybrania nagrody ITN będzie już całkowicie zamknięte i pozbędą mnie tych 26,4k punktów??

Załączniki:
intothenights.ihg.jpg
intothenights.ihg.jpg [ 36.3 KiB | Obejrzany 2013 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 26 Gru 2014 00:44 

niebieski
Potwierdzam temat podwójnego naliczania punktów noclegów z ITN. Mam 58500p plus 2 noclegi :D pytanie kiedy się z kumają ;)

Ps czy za punkty mozna kupić śniadanie w hotelu gdy już była wcześniej zrobiona rezerwacja?
(HI jozefów)
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 26 Gru 2014 07:08 

złoty
Mam to samo, punkty bonusowe naliczone w połowie grudnia a wczoraj zabukowałem 2 darmowe noce.

To to nie jest prezent od św. Mikołaja w ramach rekompensaty za wcześniejsze problemy techniczne? :D

#314 PostWysłany: 26 Gru 2014 10:44 

srebrny
Ja wybrałem wcześniej 2 noce, teraz dodatkowo pojawiły się dwie. Zarezerwowałem od razu wszystkie 4 i też czekam co będzie. Może faktycznie potraktują to jako świąteczny prezent? ;)
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 26 Gru 2014 18:38 

niebieski
a te "nadmiarowe" bonusy to widzicie na stronie ITN czy na IHG?
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 26 Gru 2014 18:43 

srebrny
Na stronie ITN pojawiła się ponownie możliwość wyboru i po wybraniu nocy wskoczyły na konto jako noce nr. 3 i 4.
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 27 Gru 2014 12:55 

Przeglądając hotele w poszukiwaniu miejsca na odbycie darmowych noclegów podczas wybierania typu pokoju w zakładce View rate details pojawia się kwota różna w zależności od hotelu.
Czy to oznacza że darmowa noc wiąże jeszcze z jakimiś opłatami, np. citi tax czy jeszcze coś innego.

Pytanie na przykładzie noclegów w Paryżu gdzie kwota z tej zakładki wynosi w zależności od hotelu od 3,7 do 36,48 EUR.
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 29 Gru 2014 09:01 

niebieski
Mam dwa pytania, o odpowiedzi na które proszę tutaj, jako że nie jestem w stanie otrzymać ich od IHG:

1. Czy liczą się noce zarezerwowane przed 04.09 na terminy po tej dacie (czyli po rozpoczęciu promocji)? Cały czas myślałem, że tak, tak też rozumiem T&Cs: "must be completed between 4 September 2014 and 31 December 2014 (both dates inclusive)", ale ostatnio jakiś Filippino napisał mi, iż "Please be informed as well that the qualifying stays must have been booked after your registration to the promotion."

2. Czy istnieje jakiś sposób na sprawdzenie które noce zostały zaliczone, a które czekają lub zaginęły? Mam wrażenie, że pominęli jedną z moich dziesięciu nocy, ale nie wiem już teraz którą. A szykuję się do przepychanek i reklamacji, bo widzę co się dzieje i jaki u nich bałagan. Dashboard pokazuje tylko suche liczby... :roll:
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 29 Gru 2014 10:12 

srebrny
mirlu napisał(a):
Przeglądając hotele w poszukiwaniu miejsca na odbycie darmowych noclegów podczas wybierania typu pokoju w zakładce View rate details pojawia się kwota różna w zależności od hotelu.
Czy to oznacza że darmowa noc wiąże jeszcze z jakimiś opłatami, np. citi tax czy jeszcze coś innego.

Pytanie na przykładzie noclegów w Paryżu gdzie kwota z tej zakładki wynosi w zależności od hotelu od 3,7 do 36,48 EUR.

To mogą być opłaty dodatkowe. U mnie była np. klimatyczna, ale też za zwierzaka (oczywiście tej nie płacisz jak nie korzystasz). Generalnie noc jest free + ewentualnie te opłaty klimatyczne płatne na miejscu.

-- 29 Gru 2014 09:14 --

kamwad napisał(a):
1. Czy liczą się noce zarezerwowane przed 04.09 na terminy po tej dacie (czyli po rozpoczęciu promocji)? Cały czas myślałem, że tak, tak też rozumiem T&Cs: "must be completed between 4 September 2014 and 31 December 2014 (both dates inclusive)", ale ostatnio jakiś Filippino napisał mi, iż "Please be informed as well that the qualifying stays must have been booked after your registration to the promotion."

Tak, liczą się tylko noce zarezerwowane po zapisaniu się do promocji, bo od tego momentu ich system dopiero wie, że ma je zliczać.
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 29 Gru 2014 11:09 

niebieski
Misiatek napisał(a):

Tak, liczą się tylko noce zarezerwowane po zapisaniu się do promocji, bo od tego momentu ich system dopiero wie, że ma je zliczać.

I właśnie tu jest tzw. pies pogrzebany, dlatego liczę na wypowiedź kogoś, kto ma podobną sytuację do mojej - z liczby noclegów widocznych na dashboard (ale sprawdzić tego nie potrafię/nie_da_się(?)) wynika bowiem, że system zaliczył mi noc rezerwowaną 24.05 (na wrzesień) oraz dwie noce rezerwowane 19.08 (na październik), czyli przed rozpoczęciem promocji. Na to akurat nie narzekam, ale -jako że będę musiał poszukiwać tej jednej nocy, o której ewidentnie zapomnieli- wolę się upewnić czy racja jest po mojej stronie. Ja uważam, że liczą się jednak noce completed pomiędzy 04.09 a 31.12, bez względu na to kiedy były booked. IHG nie raczy udzielić mi informacji na temat noclegów, które mi zaakceptowali, stąd moje rozterki. :o

Ktoś może to potwierdzić? :oops:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 362 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość