Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 153 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 07 Wrz 2014 20:38 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
Krajów: 7 / 3.4%
niebieski
jeśli ktoś z tego forum wybrał się na mecz,czekam na relację :)
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#62 PostWysłany: 11 Wrz 2014 00:01 
Awatar użytkownika

Loty: 190
Kilometry: 364 337
Krajów: 43 / 20.8%
niebieski
Dostał już ktoś bilety kurierem na mecz Polaków - pakiet ?
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 14 Wrz 2014 10:42 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 384 906
Krajów: 37 / 17.9%
wojtekf93 napisał(a):

Nie wiem jak te z kurierem, ale te do własnego wydruku są już gotowe od 3 września. Pewnie jakoś na dniach powinieneś dostać przesyłkę.

Jak ktoś jest jeszcze chętny na mecze to sprawdziałem dzisiaj rano w systemie - zostały jeszcze 2 pakiety po 250 zl.
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 14 Wrz 2014 10:53 
Awatar użytkownika

niebieski
W piątek wieczorem, dostałem maila z informacją:

Cytuj:
"Informujemy, iż w dniu 12.09.2014r. zostały wysłane Twoje bilety
przesyłką kurierską za pośrednictwem firmy ... [jakiejś tam, ażeby nie robić kryptoreklamy ;) ]"

Tak więc ... to już się dzieje.
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 14 Wrz 2014 11:16 

DenisP napisał(a):
wojtekf93 napisał(a):

Nie wiem jak te z kurierem, ale te do własnego wydruku są już gotowe od 3 września. Pewnie jakoś na dniach powinieneś dostać przesyłkę.

Jak ktoś jest jeszcze chętny na mecze to sprawdziałem dzisiaj rano w systemie - zostały jeszcze 2 pakiety po 250 zl.

Ciekawe, bo w piątek było ich jeszcze ok. 2000. Coś kombinują, bo nie wierzę, żeby nagle tyle zeszło.
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 14 Wrz 2014 11:25 

Czy ktoś może wie, jak zwyczajowo przedstawia się sprzedaż na mecze wyjazdowe Polaków? Jestem zainteresowany meczem Niemcy - Polska w ramach tych eliminacji i chciałbym wiedzieć na co mam się nastawiać, czy uda mi się kupić normalnie czy tylko viagogo. Zależałoby mi na sektorze gości, a nie gospodarzy.
Posiadam Kartę Klubu Kibica, bo to pewnie ma znaczenie?
 PM off  

#67 PostWysłany: 14 Wrz 2014 12:20 

Przez PZPN, karta nie powinna być potrzebna.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 14 Wrz 2014 17:40 

H778 napisał(a):
Przez PZPN, karta nie powinna być potrzebna.

Jeśli na niemiecki sektor, to bilety rozprowadza na terenie Niemiec ich federacja piłkarska, PZPN ma obowiązek udostępnić gościom daną liczbę biletów i to zrobił (niemieccy kibice będą siedzieć w sektorach między G9 -13, cała reszta oprócz sektorów VIP i w dyspozycji gości PZPN była lub jest do kupienia na kupbilet.pl)
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f9 ... 06=pn0320&
 PM off  

#69 PostWysłany: 14 Wrz 2014 17:43 

Ale chodzi chyba o mecz w Niemczech i sektor gości, czyli Polaków :P
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 14 Wrz 2014 17:50 

Faktycznie, mało dokładnie czytałem. W odpowiednim czasie będą dostępne również na cytowanej wyżej stronie kupbilet.pl (mecz 04.09.2015r., a więc zapewne nie wcześniej niż w czerwcu 2015r)

ps. przy okazji, karty kibica tracą ważność w styczniu 2015r. i nie wiadomo jakim programem i samą kartą zostaną zastąpione
 PM off  

#71 PostWysłany: 15 Wrz 2014 16:32 

niebieski
H778 napisał(a):

Ciekawe, bo w piątek było ich jeszcze ok. 2000. Coś kombinują, bo nie wierzę, żeby nagle tyle zeszło.

Dokladnie, tez patrzylem. Nagle w weekend zniknely - pewnie zabrali dla jakis sponsorow czy cos.
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 24 Wrz 2014 10:19 

niebieski
H778 napisał(a):
Są bilety na Niemcy :mrgreen:

Jaka kategoria była ?
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 24 Wrz 2014 10:28 

Anonymous napisał(a):
W odpowiednim czasie będą dostępne również na cytowanej wyżej stronie kupbilet.pl (mecz 04.09.2015r., a więc zapewne nie wcześniej niż w czerwcu 2015r)

Napisałem do PZPN maila w sprawie systemu sprzedaży na Niemcy-Polska w 2015 ale oczywiście zero odpowiedzi. Jak rzucą na KupBilet.pl kilka tysięcy biletów to podejrzewam, że one wyparują w sekundę. Dobrze gdyby chociaż podali info kiedy rusza sprzedaż.
Wiecie na jakim stadionie oni grają mecze eliminacyjne?

Ok. Już sobie sprawdziłem. Z Polską jeszcze nie wiadomo gdzie.
 PM off  

#74 PostWysłany: 24 Wrz 2014 10:35 

Nie przesadzaj, jak w lutym 2015r. wyrobisz nową kartę kibica PZPN to kupisz w odpowiednim czasie bez problemu na kupbilet.pl bo to mecz wyjazdowy do tego na ten teraz na Narodowym można było bez problemu kupić przez kilka tygodni (no chyba, że tu wygrają wszystko, wtedy kibice zwariują na ich punkcie, ale chyba tak dobrze nie będzie :) )
 PM off  

#75 PostWysłany: 24 Wrz 2014 10:49 

Anonymous napisał(a):
Nie przesadzaj, jak w lutym 2015r. wyrobisz nową kartę kibica PZPN to kupisz w odpowiednim czasie bez problemu na kupbilet.pl bo to mecz wyjazdowy do tego na ten teraz na Narodowym można było bez problemu kupić przez kilka tygodni (no chyba, że tu wygrają wszystko, wtedy kibice zwariują na ich punkcie, ale chyba tak dobrze nie będzie :) )

To niestety nie będzie takie proste. Oczywiście, generalnie to bilety będzie można łatwo nabyć ale na polski sektor już nie, a niemieckim zainteresowany jestem dalece mniej bo to już zakrawa na masochizm :)
Weź pod uwagę, że to jest mecz w Niemczech i dla części Polaków dojazd tam może być łatwiejszy niż do Warszawy. Druga sprawa, tam funkcjonuje spora społeczność polska, dla której jest to dobra okazja by zobaczyć Reprezentację.
Na Narodowy można było kupić przez kilka tygodni za sprawą systemu sprzedaży, który w początkowej fazie opierał się o sprzedaż pakietów. Z tego względu część kibiców odpuściła i czekała na pojedyncze bilety. Poza tym, podaż była dalece większa bo przecież gramy u siebie. Przypominam sobie mecz z Anglią w Eliminacjach do ostatnich MŚ i wtedy chyba był taki podział (sprzedaż szła równolegle):
- mecz z Anglią
- pakiet
- mecz z kimś tam innym mniej atrakcyjnym
i na Anglię wywiało bilety szybko, tak że dla ludzi bez kart KK chyba niewiele zostało.
 PM off  

#76 PostWysłany: 24 Wrz 2014 11:07 

Z tego co piszesz wynika, że kompletnie tego nie śledzisz i nie wiesz jak to wygląda. A więc na każdy wyjazdowy oficjalny mecz w ramach eliminacji Euro czy też MŚ PZPN otrzymuje co najmniej 1 sektor tylko dla naszych kibiców, a bilety są oferowane w odpowiednim czasie w pierwszej kolejności posiadaczom karty kibica na stronie kup bilet pl (na mecz na Wembley na sektory Polskie bilety na cytowanej stronie można było swobodnie kupić przez co najmniej kilkanaście dni).

odsyłam do
http://www.klubkibicarp.pl/forum

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 24 Wrz 2014 11:13, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#77 PostWysłany: 24 Wrz 2014 11:13 
Awatar użytkownika

niebieski
To ja tylko poproszę, żeby pisać jak się pojawią bilety na Polska - Niemcy ;) Ustawiłem sobie śledzenie tematu, więc mail powinien przyjść i może się uda załapać.

Ostatnio edytowany przez lahcimmm2, 24 Wrz 2014 11:22, edytowano w sumie 1 raz
poprawka - Polska - Niemcy jak mniemam:)
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 24 Wrz 2014 11:24 

Anonymous napisał(a):
Z tego co piszesz wynika, że kompletnie tego nie śledzisz i nie wiesz jak to wygląda. A więc na każdy wyjazdowy oficjalny mecz w ramach eliminacji Euro czy też MŚ PZPN otrzymuje co najmniej 1 sektor tylko dla naszych kibiców, a bilety są oferowane w odpwiednim czasie w pierwszej kolejności posiadaczom karty kibica na stronie kup bilet pl (na mecz na Wembley na sektory Polskie bilety na cytowanej stronie można było swobodnie kupić przez co najmniej kilkanaście dni).

odsyłam do
http://www.klubkibicarp.pl/forum

Różne rzeczy wynikają z tego co piszę, ale jedyną rzeczą, która właśnie z tego nie wynika jest to, że nie śledzę tego zagadnienia.
Wiem, że na każdy mecz wyjazdowy PZPN ma przydział biletów, który rozdziela na kibiców, bilety korporacyjne, sponsorskie itd. To jest tak oczywiste, że o tym nawet nie pisałem. Pewnie dlatego na Wembley bilety były łatwo dostępne, że graliśmy już wtedy o pietruszkę bo awans był wykluczony.
Dlatego poruszyłem temat sposobu sprzedaży, że ten nie jest dany raz na zawsze. W Szwecji na przykład w przypadku meczów wyjazdowych premiuje się osoby z odpowiednią historią obecności na meczach u siebie (jakieś punkty za to zdobywają czy coś). Na Łotwie z kolei nikt się w żadne karty nie bawi. W Polsce mamy karty ważne do stycznia.
Dobra, nie ma co ciągnąć tematu. Wszystko jasne: będą na klubkibica.pl, jak ktoś nie zdąży to kupi na viagogo, jak ktoś tam nie kupi to kupi w sektorze niemieckim. Stawiam Ciechana, że bilety na polski sektor znikną szybko, z powodów:
- tych, które wskazałem poście wcześniejszym,
- z tego, że tu będziemy grać prawdopodobnie jeszcze o stawkę.
 PM off  

#79 PostWysłany: 24 Wrz 2014 11:46 

Anonymous napisał(a):
Wiem, że na każdy mecz wyjazdowy PZPN ma przydział biletów, który rozdziela na kibiców, bilety korporacyjne, sponsorskie itd. To jest tak oczywiste, że o tym nawet nie pisałem. Pewnie dlatego na Wembley bilety były łatwo dostępne, że graliśmy już wtedy o pietruszkę bo awans był wykluczony.

Zapewne jak pośledzisz temat za kilka miesięcy zrozumiesz, że na mecze wyjazdowe mając kartę kibica PZPN bilety jak chce to się kupi (PZPN ma też sporą pulę biletów dla sponsorów, byłych zawodników, działaczy itp ale tyczy się to głównie meczów w Polsce, wystarczy wejść na stronę kup bilet i zobaczyć ile tych najlepszych sektorów jest wyłączonych z sprzedaży)
 PM off  

#80 PostWysłany: 01 Paź 2014 12:20 

wojtekf93 napisał(a):
Czy ktoś robił taki myk, że zmieniał w pdf'ie dane na bilecie ? Jak skanuje się bilet przed wejściem to wyświetlało się imię i nazwisko te które było pierworodnie na bilecie ?

Ale po co, przecież dowodów nikt nie sprawdza.
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 153 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości