Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: wszystko o Seria A
#401 PostWysłany: 09 Wrz 2016 10:58 
Awatar użytkownika

Loty: 462
Kilometry: 526 322
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
majlech napisał(a):
Drugi zielony to typowo piknikowy sektor - co najwyzej mozesz posluchac siedzacych nad Toba kibicow gosci.

Drugi zielony to zdecydowanie nie jest piknikowy sektor na derbach Mediolanu. :) Kiedy gospodarzem jest Milan, zasiada na nim Curva Nord Interu.

Czy na bilety na derby mozna liczyc w wolnej sprzedazy? To zalezy, przez lata bylo to prawie niewykonalne. Sam wybieram sie w tym roku na mecz Milan-Inter i w meczu w ktorym gospodarzem jest Milan jest to nieco bardziej prawdopodobne. W zeszlym roku na Inter-Milan byl komplet, na Milan-Inter nie. Do tej pory Milan sprzedal zaledwie 12 tysiecy karnetow, co rowniez wiele mowi. Ale najwiecej zalezy od sytuacji klubow w momencie przed meczem.

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#402 PostWysłany: 09 Wrz 2016 11:05 

niebieski
1. Czy drugi krąg niebieski na meczu Milanu to dobre miejsce do siedzenia? Fajnie być w miarę blisko młyna i czuć tą atmosferę, ale nie wiem jak tifosi Milanu się na to zapatrują...

2. W sytuacji, gdy gospodarzem jest INTER jest jakiś sposób, żeby te bilety kupić?
 Profil Relacje PM off  

#403 PostWysłany: 09 Wrz 2016 11:28 
Awatar użytkownika

srebrny
1. Zalezy na jakim meczu. Na meczach z kompletem widzow siedza tam wlasciwie tylko fanatycy lub pol-fanatycy, wiec lepiej znac przyspiewki. Na innych meczach mozna stanac z boku trybuny i sie przygladac, ale to na wlasna odpowiedzialnosc :)

2. Bilety w ostatnich latach byly w wolnej sprzedazy kilka dni przed meczem. Ale pewnosci nie ma nigdy.

#404 PostWysłany: 09 Wrz 2016 11:43 
Awatar użytkownika

@totti
Jak nie jestes zapalonym kibicem, a chcesz "poczuc" atmosfere, to najlepiej kup bilety na sektory 224 do 228. Niestety obecnie jest kryzys w Milanie i pilkarski i kibicowski, wiec fajerwerkow poza derbami czy meczem z Juventusem sie nie spodziewaj. Nie zdziw sie tez ze siedzac na czerwonej czy pomaranczowej trybunie wokol Ciebie beda tez kibice w w koszulkach Interu czy Juventusu. Taki koloryt ;)

Co do Interu to online bilety kupisz na ich stronie internetowej lub za posrednictwem http://www.vivaticket.it. Trzeba sledzic informacje na stronie glownej.

-- 09 Wrz 2016 11:46 --

Djorkaeff napisał(a):
Drugi zielony to zdecydowanie nie jest piknikowy sektor na derbach Mediolanu. :) Kiedy gospodarzem jest Milan, zasiada na nim Curva Nord Interu.

totti pytal o mecz Milan - Sampdoria. Poza derbami ten sektor to piknik.

#405 PostWysłany: 09 Wrz 2016 12:21 

niebieski
Tak, mam w planach 2 mecze na San Siro.

1. Milan - Sampdoria (tu problemem jest data, mam nadzieję, że będzie w niedzielę, to jedyny dzień kiedy będę mógł iść).
Tutaj chciałem usiąść na/blisko Curva Sud. Ponieważ będę z 4 osobami, które nigdy nie były na żadnym meczu zastanawiam się czy to dobry pomysł.

2. O derby pytałem bardziej w kontekście tych kwietniowych, gdy Inter jest gospodarzem.
Bilety lotnicze kupiłbym z dużym wyprzedzeniem, dlatego zastanawiam się nad dostępnością biletów na mecz.
Karta Interu "siamo noi" rozwiązuje problem dostępności? (mógłbym ją wtedy wyrobić w lutym)
 Profil Relacje PM off  

#406 PostWysłany: 09 Wrz 2016 12:33 

niebieski
Byłem na ostatnch derbach Mediolanu, gdy gospodarzem był Milan.
Bilety kupiłem na ich oficjalnej stronie. Na początku była sprzedaż tylko dla posiadaczy kart kibica, następnie dla wszystkich. Gdy ruszyła sprzedaż dla wszystkich - najtańszych już nie było. Jednak "następne" były chyba tylko 5 euro droższe.
Tak jak wspomniano, drugie rzędy to młyn Milanu, a po drugiej stronie Interu. Ja siedziałem na najwyższym, trzecim rzędzie, nad młynem Milanu. Były nawet pojedyncze osoby w szalikach Interu na tym sektorze... Także dziwna sytuacja.
Milan wygrał 3:0, więc atmosfera była świetna, na moim sektorze.

#407 PostWysłany: 09 Wrz 2016 12:48 
Awatar użytkownika

srebrny
totti napisał(a):
Tak, mam w planach 2 mecze na San Siro.

1. Milan - Sampdoria (tu problemem jest data, mam nadzieję, że będzie w niedzielę, to jedyny dzień kiedy będę mógł iść).

Musisz liczyc na to, ze Milan lub Sampdoria awansuja do cwiecfinalu Coppa Italia :)

http://www.legaseriea.it/uploads/defaul ... p16-17.pdf

Wtedy mecz pucharowy rozgrywany bedzie 1 lutego, czyli kolejny pewnie w niedziele. Ale tu tez nie ma pewnosci, bo mecze pucharowe zdarzaja sie tez we wtorki.

Ogolnie luty to taki okres, kiedy z powodu Pucharu Wloch dokladne terminy meczow ustalane sa na ostatnia chwile.

#408 PostWysłany: 09 Wrz 2016 15:26 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 708 029
Krajów: 59 / 27.6%
srebrny
majlech napisał(a):
Nie do końca Robaku ma rację. Bilety w kasie pod stadionem są droższe o 5-10 euro od tych kupionych online czy w Casa Milan. Najlepiej kupić bilety bezpośrednio na stronie http://www.acmilan.com. Na większość meczów można bilety kupić bardzo łatwo bez karty Cuore Rossonero. Sprzedaż zaczyna się z reguły tydzień przed meczem.
W przypadku meczów z Juventusem i Interem sprzedaż zaczyna się wcześniej - czasem nawet miesiąc. Wówczas jednak najpierw mogą kupować bilety właściciele karty Cuore Rossonero. W ostatnich latach jednak nawet w dniu meczu można było nabyć bilety. Jak będzie w listopadzie? Wszystko zależy od formy obu drużyn.
Co do miejsc, to generalnie 2 krąg jest dobry.

serio? czyli ticketlist mimo pobierania prowizji jest tanszy niż kupno biletów pod stadionem w kasie.

#409 PostWysłany: 09 Wrz 2016 21:49 
Awatar użytkownika

Nie znam strony ticketlist - pewnie dlatego, ze taka nie istnieje. Pewnie miales na mysli listicket? Tyle, ze tam nie kupisz biletow na Milan.

Tak jak napisalem najtaniej jest kupic bilety na Milan online bezposrednio na stronie http://www.acmilan.com, ewentualnie w Casa Milan w Mediolanie, a dalej w punktach ticketone i dopiero na samym koncu w kasach pod stadionem.

Ceny biletow przy zakupie online sa podane tutaj: http://www.acmilan.com/it/landing-biglietteria

Ceny biletow w kasach stadionu sa tutaj: http://www.acmilan.com/upl/pdf/ACM_list ... 016_17.pdf

Jak widac bilet na 2 rosso na mecz o sredniej atrakcyjnosci przy zakupie online kosztuje 40 e, a w kasie trzeba zaplacic 50 e.

Pozdrawiam

#410 PostWysłany: 18 Wrz 2016 15:10 

Odbije od tematu Milanu i zapytam - czy jest ktoś chętny na mecz Napoli? Wiadomo Milik w formie to dobrze byłoby go zobaczyć na żywo :D
Próbka możliwości z komentarzem od 1:25

Profil Relacje PM off  

#411 PostWysłany: 18 Wrz 2016 15:48 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 708 029
Krajów: 59 / 27.6%
srebrny
majlech napisał(a):
Nie znam strony ticketlist - pewnie dlatego, ze taka nie istnieje. Pewnie miales na mysli listicket? Tyle, ze tam nie kupisz biletow na Milan.

Fajnie czepiać się o szczególy bądź oczywiste omyłki pisarskie, jeśli i tak wie o co chodzi.

@seppuku ja myślę o Neapolu, ale na mecz z Juve czyli weekend 1.04-4.04. Wylot z Wawy na weekend. Piątek - poniedziałek. Będzie na pewno caly stadion i dużo nienawiści względem Juve. Nie wiem czy w ogóle jest do ogarnięcia kupno biletu, ale będę próbowal.

#412 PostWysłany: 19 Wrz 2016 12:35 

niebieski
seppuku napisał(a):
Odbije od tematu Milanu i zapytam - czy jest ktoś chętny na mecz Napoli? Wiadomo Milik w formie to dobrze byłoby go zobaczyć na żywo :D
Próbka możliwości z komentarzem od 1:25

5/11 z Lazio, lecimy ścieżką KRK - NAP i CIA - KRK
 Profil Relacje PM off  

#413 PostWysłany: 25 Wrz 2016 13:58 

niebieski
Enybady w niedzielę w Bergamo Milika będzie oglądać? Jakieś piwko może?
 Profil Relacje PM off  

#414 PostWysłany: 12 Paź 2016 15:11 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
Kiedy zaczyna się sprzedaż otwarta na mecz ac milan -juventus? Na mecz , który bedzie rozegrany 8 dni póżniej z Pescarą sprzedaż otwarta jest już prowadzona , a na ten mecz jej jeszcze nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#415 PostWysłany: 13 Paź 2016 18:38 
Awatar użytkownika

17.10 o godz. 12:00. Póki co jest dostępnych sporo biletów na 3 krąg czerwony i niebieski.
samaki9 lubi ten post.
samaki9 uważa post za pomocny.

#416 PostWysłany: 14 Paź 2016 10:51 

niebieski
Mam postulat o zmianę tematu na "... Serie A" :)
@‌Washington‌
??
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Wszystko o Serie A
#417 PostWysłany: 14 Paź 2016 11:05 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
@‌Maciek78‌ fatto ;)
 Profil Relacje PM off  

#418 PostWysłany: 14 Paź 2016 11:10 

niebieski
Grazie ;)
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#419 PostWysłany: 17 Paź 2016 13:24 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
Czy na mecze milanu sa jakies znizki dla dzieci ? Jadę z 5 latkiem i nie wiem czy w ogóle musze kupować dla niego jakiś bilet.
 Profil Relacje PM off  

#420 PostWysłany: 17 Paź 2016 20:52 
Awatar użytkownika

Dzieci do lat 7 (do ukończenia 6. roku życia) wchodzą na mecze Milanu za darmo, ale... muszą posiadać bezpłatny bilet, który można otrzymać w kasie stadionu. Ilość tych biletów jest ograniczona - niestety nie umiem powiedzieć, ani nie znalazłem nigdzie informacji, ile ich jest i na które sektory obowiązują. Kiedyś wiem, że głównie dotyczyło to pierwszego kręgu trybuny zielonej, ale z informacji na stronie wynika, że takie bilety możesz otrzymać na każdy sektor.

Info na stronie Milanu: https://www.acmilan.com/it/biglietteria ... glietteria (punkt 15)

Lecę w sobotę na mecz Milanu z Juventusem, to może uda mi się to sprawdzić.
samaki9 lubi ten post.
samaki9 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość