Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 167 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
#161 PostWysłany: 09 Lip 2026 18:03 

Loty: 131
Kilometry: 195 179
Krajów: 38 / 17.8%
W Foodsi tez już jest opłata serwisowa. Pewnie zmiana modelu działalności, aby zarabiać więcej.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#162 PostWysłany: 09 Lip 2026 19:20 

Ciekawe. Swoją drogą w tym roku parę razy zamówiłem tgtg w Warszawie i za wyjątkiem Biklego zawsze to był niewypał...
Wydaje mi się, że zmieniły się jakieś interpretacje podatkowe? Kiedyś (chyba 2 lata temu - ten czas tak szybko leci, że sam się gubie?) człowiek wychodził z torbami jedzenia, pewnie to było liczone po kosztach produkcji? Teraz po prostu pakują 2-3 produkty na krzyż co... tam mają pod ręką często nie przejmując się czy to jeszcze jedliwe. Zresztą chyba nie tylko ja mam takie odczucia, bo paczki wiszą przez wiele godzin do uratowania, a kiedyś znikały w mig.
 Profil Relacje PM off  

#163 PostWysłany: 09 Lip 2026 19:42 

Zaczęło się od wspaniałej idei. Teraz już chęć zysku mocno ją przysłoniła. Przynajmniej nad Wisłą.
Bo chociaż, za granicą, przez ostatnich kilka miesięcy korzystałem tylko 2 razy w Hiszpanii, to podejrzewam że w wielu miejscach w Niemczech, Belgii, Hiszpanii dalej za 4€ są dostępne masy smacznego jedzenia.
 Profil Relacje PM off
ciacho_majonez lubi ten post.

#164 PostWysłany: 09 Lip 2026 20:50 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Dziś we wspomnianej powyżej Belgii odebrałem z osiedlowego warzywniaka hojną skrzynkę dokładnie za rzeczone 3,99 EUR :) Opłat serwisowych na razie brak.

Natomiast na przestrzeni ostatniego roku pojawiły się "ceny dynamiczne": w popularnych miejscówkach nie jest to już 1/3 ceny, a jej połowa, czasem nawet więcej. Ale chyba i tak im nieźle schodzi, skoro wiele spośród najlepszych miejsc nie pojawia się już za 1/3.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Gadekk uważa post za pomocny.

#165 PostWysłany: 10 Lip 2026 06:35 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Regularnie korzystam z TGTG w niewielkiej piekarni w Berlinie. Zawsze za te kilka euro dostaję całą torbę różnych wypieków, które tego dnia zostały. Opłat serwisowych brak. Idea nie wszędzie na szczęście umarła.
 Profil Relacje PM off  

#166 PostWysłany: 10 Lip 2026 09:07 

srebrny
Próbowałem kilka razy w różnych miastach PL, zawsze było średnio albo wtopa, więc przestałem się w to bawić, bo to nie ma sensu, może poza kilkoma lokalnymi, sprawdzonymi miejscówkami. Turysta takich miejsc nie ustrzeli. Za granicą nie korzystałem.
 Profil Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 10 Lip 2026 10:03 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 273
Kilometry: 473 820
Krajów: 40 / 18.7%
Mam podobne spostrzeżenia. W Polsce średnio/beznadziejnie, korzystając w Danii i Włoszech - każda jedna tania i mega bogata. Aplikacja zdecydowanie na zagraniczne wojaże.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 167 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość