Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 57  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 02 Kwi 2014 13:43 

Zbanowany
Patrz, jacy bezczelni...
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#122 PostWysłany: 02 Kwi 2014 13:58 

klayton napisał(a):
Patrz, jacy bezczelni...

Nie bardzo rozumiem po co tu siedzisz i tylko złośliwie komentujesz nie masz nic ciekawszego do roboty? Ci co chcą korzystać to korzystają ci co nie to nie korzystają robisz z tego cebulactwo jakby to był odbiór paczki dla krajów trzeciego świata

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

#123 PostWysłany: 02 Kwi 2014 13:58 
Awatar użytkownika

Loty: 131
Kilometry: 231 175
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
klayton napisał(a):
Patrz, jacy bezczelni...

I od razu sarkazm :)
Czy ja napisałem, że mam pretensję :) Trudno się mówi, choć tym razem w moim odczuciu wszystko zgodne z regulaminem:>
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 02 Kwi 2014 14:07 

Zbanowany
Shcott napisał(a):
klayton napisał(a):
Patrz, jacy bezczelni...

robisz z tego cebulactwo jakby to był odbiór paczki dla krajów trzeciego świata

Masz coś przeciwko pomocy biednym narodom?
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 02 Kwi 2014 14:18 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 283
Kilometry: 354 948
Krajów: 46 / 21.5%
Ja na 4 rezerwacje mam tylko jedno potwierdzenie, obawiam się że jeżeli nie zaakceptowali do tej pory to pozostałe 3 anulują :P
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 02 Kwi 2014 14:21 

ten globals dalej nie działa?
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 02 Kwi 2014 14:33 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
g1obals dokladniej, ale nie, nie dziala
 Profil Relacje PM off  

#128 PostWysłany: 02 Kwi 2014 14:39 

hej, czy po przejezdzie oddaja pobrane 1E czy to jest oplata rezerwacyjna ?
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 02 Kwi 2014 14:53 

niebieski
steczko napisał(a):
hej, czy po przejezdzie oddaja pobrane 1E czy to jest oplata rezerwacyjna ?

Jeżeli "wisi" w blokadach to powinni oddać, a jeśli transakcja została zaksięgowana to pewnie nie.

#130 PostWysłany: 02 Kwi 2014 15:46 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
JA zrobiłem 5 rezerwacji. 2 miałem potwierdzone nastepnego dnia.
Wczoraj mi anulowali jedną potwierdzoną . Dzisaj sie loguje na poszczególne konta i tak
1jedna potwierdozna wisi na koncie
dwa konta skasowane (tam gdzie była anulowana rezerwacja) i drugie w statusie requested
2 rezerwacje na dwóch kontach na wrzesień w statusie requested

Zastanawiam sie na jakiej podstawie anulowali na każdej było inne nazwisko (np literówka :D badz dwa imiona) . Jedyne co wyszstkie łączyło to nr telefonu i nr karty. Emaile rózne.

Ktoś też ma skasowane konta?

#131 PostWysłany: 02 Kwi 2014 16:15 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 22.4%
niebieski
lendziro napisał(a):
JA zrobiłem 5 rezerwacji. 2 miałem potwierdzone nastepnego dnia.
Wczoraj mi anulowali jedną potwierdzoną . Dzisaj sie loguje na poszczególne konta i tak
1jedna potwierdozna wisi na koncie
dwa konta skasowane (tam gdzie była anulowana rezerwacja) i drugie w statusie requested
2 rezerwacje na dwóch kontach na wrzesień w statusie requested

Zastanawiam sie na jakiej podstawie anulowali na każdej było inne nazwisko (np literówka :D badz dwa imiona) . Jedyne co wyszstkie łączyło to nr telefonu i nr karty. Emaile rózne.

Ktoś też ma skasowane konta?

Skoro tak długo czekało się na potwierdzenie to wystawiali je ręcznie. Tym samym robienie literówek, żeby oszukać automat nic Ci nie dało. Skoro zobaczyli ten sam numer telefonu i dane karty oraz praktycznie to same dane osobowe to wcale im się nie dziwie.
Ja wziąłem 3 kursy ale każdy na inną osobę i w każdym przypadku dana osoba będzie oprócz mnie jechać tym kursem.

#132 PostWysłany: 02 Kwi 2014 23:28 

Zbanowany
RaDiDaM napisał(a):
warsawfan napisał(a):
Tried and tested!
Udalo sie: kod przeszedl, rezerwacja potwierdzona, szofer czekal, a ja wygodnie dojechalem do domu :)

A jakim autem przyjechał :)?

mercedes E220
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 03 Kwi 2014 08:28 

Loty: 557
Kilometry: 1 237 798
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
mi napisali dziś:
We will confirm the reservation no later than April 23. If this is not
acceptable, please cancel the booking.

Mam "kurs" planowany na 26.04

#134 PostWysłany: 03 Kwi 2014 09:14 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
Nie spiesza sie widze ;)
 Profil Relacje PM off  

#135 PostWysłany: 03 Kwi 2014 12:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja mam kurs na 08.04 i jest to ostatnia faza wyjazdu, a ruszam w sobotę, więc chciałem mieć pewność, a 3 dni czekałem na potwierdzenie, więc wczoraj wieczorem napisałem do nich maila. Dostałem odpowiedź, że czekają na potwierdzenie dostępności od kierowcy i w dniu jutrzejszym(czyli chodzi o dzisiaj bo odpisali jeszcze wczoraj - dość szybko) będą znali ostateczną odpowiedź i przed 20 rezerwacja zostanie albo potwierdzona albo anulowana. Przed chwilą przyszło potwierdzenie.

Podejrzewam, że ich model biznesowy to jest coś w rodzaju brokera (jak wiele firm spedycyjnych). Ty składasz zamówienie, oni zgarniają prowizję i na wrzucają ofertę przewozu na swój jakiś wewnętrzny portal dla kierowców. Jak się kierowca znajdzie to potwierdzają, jak się nie znajdzie to nie. Dają sobie margines 3 dni (wg. tego co pisze maxima) lub 36h (wg. regulamin) i jak się nikt do tego czasu nie znajdzie to anulują rezerwację. Także obstawiam, że auto może być absolutnie dowolne byle klasy premium. Także myślę, że można nawet na niższej taryfie trafić lepsze auta niż te wypisane na stronie. Zresztą teraz sobie jeszcze ich stronę przeglądnąłem i dokładnie tak to wygląda, jest to mniej więcej opisane w zakładce Service Provider, także to nie jest firma która dysponuje własnymi autami, a jedynie pośredniczy, stąd opóźnienia z rezerwacjami. Może pod nas podjechać Pan Mietek jednooosobwa firma przewozowa, a może korporacyjna taksówka. Jedyny warunek współpracy to odpowiednie auto, licencja na przewóz osób i znajomość angielskiego.

P.S. ktoś może próbował zmieniać trasę minimalnie? bo właśnie sobie uświadomiłem, że będę wracał w trakcie rewanżów 1/4LM i zamiast pod hotel wolałbym pod najbliższy lokal gdzie puszczają mecz ;)
 Profil Relacje PM off  

#136 PostWysłany: 03 Kwi 2014 16:04 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
do tych którzy już jechali.. czy kierowcy weryfikują w jakiś sposób pasażera? z dowodu, paszportu, potrzebują wydruku rezerwacji? Czy zwyczajnie dzien dobry to ja ...
No i rozumiem ze z lotniska to łatwiej bo Pan "Waldek" ma tableta z nazwiskem i podchodzisz i juz .. ale z ulicy jaki sie jedzie na lotnisko.. jest werywikacja? Ktoś moze sie wypowiedziec?

#137 PostWysłany: 03 Kwi 2014 16:24 

niebieski
Pytanie:
Jechal ktos z Krakowa (Dworzec PKP) na lotnisko w Balicach?
Mam jutro transfer i nie wiem skad z dworca PKP odjezda? Plytwa głowna na Parkingu?

Dzieki!

#138 PostWysłany: 03 Kwi 2014 18:17 

Loty: 54
Kilometry: 59 518
Krajów: 18 / 8.4%
Zbanowany
U mnie literówki w danych przeszły, nr tel i karta przy wszystkich rezerwacjach ta sama.
3/3 rezerwacji potwierdzona i wykonana wczoraj i dzisiaj.
Gdańsk, MB Vito i starsza E klasa
Warszawa, nowsza E klasa
Nikt nie weryfikował danych.
Samochody prywatnych przewoźników.

#139 PostWysłany: 03 Kwi 2014 23:09 

Zbanowany
cz4444 napisał(a):
Pytanie:
Jechal ktos z Krakowa (Dworzec PKP) na lotnisko w Balicach?
Mam jutro transfer i nie wiem skad z dworca PKP odjezda? Plytwa głowna na Parkingu?

Dzieki!

Jak szofer bedzie w drodze do Ciebie, a pozniej jak juz bedzie na miejscu, to system blacklane automatycznie wygeneruje Ci maile z ww. informacjami. Bedzie tam tez numer telefonu do szofera, wiec jak nie bedziesz wiedzial gdzie przyjechal, to mozesz zadzwonic i sie go zapytac. Chociaz z grubsza miejsce przyjazdu tez jest podawane.
 Profil Relacje PM off  

#140 PostWysłany: 03 Kwi 2014 23:10 

niebieski
Thx
JIK lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 57  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości