Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Obie karty z tego wątku mają Ubezpieczenie zniesienia udziału własnego za szkody w wynajętym samochodzie -

PKO VISA INFINITE ma równowartość w zł do 2400 EUR
https://www.pkobp.pl/klienci-indywidual ... -infinite/

CERTYFIKAT UBEZPIECZENIA
https://bin.ar-it.pl/d/2026_PKOBP_Certi ... finite.pdf

PKO MASTERCARD PLATINUM ma równowartość w zł do 1500 EUR
https://www.pkobp.pl/klienci-indywidual ... -platinum/

CERTYFIKAT UBEZPIECZENIA
https://bin.ar-it.pl/d/2026_PKOBP_Certi ... atinum.pdf

-----
Do wydania karty istotna jest zdolność kredytowa w Banku PKO BP do MC 5k a Visa 50k
-----
Nie ma opłaty rocznej za posiadanie konta w przypadku zrobienia obrotu każdą kartą - to samo się tyczy kart dodatkowych
-----
Numery telefonów bezpośrednio do ludzi którzy ogarniają ubezpieczenie z tej karty to: 22 563 11 18 i 22 383 21 18
-----
cvv można sprawdzić w aplikacji, przez stronę i na infolinii
----

Jak otrzymać certyfikat ubezpieczeniowy do kart Visa Infinite lub PKO Mastercard Platinum
Skontaktuj się z PKO Bankiem Polskim przez aplikację IKO lub serwis iPKO:

W aplikacji IKO:
Przejdź do: więcej → pozostałe → kontakt → napisz do nas → pytania do banku
(Strzałki wskazują kolejne kroki w menu serwisu)

W serwisie iPKO:
Przejdź do: moje sprawy → skontaktuj się z nami → zadaj pytanie online
(Strzałki wskazują kolejne kroki w menu serwisu.)

W treści wiadomości podaj:
• czy certyfikat ma być wystawiony również dla osób podróżujących z Tobą (współmałżonek/partner, dzieci)
• planowane daty podróży

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6347 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 314, 315, 316, 317, 318
Autor Wiadomość
#6341 PostWysłany: 13 Sie 2026 10:33 

Loty: 209
Kilometry: 711 502
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
U mnie również następnego dnia ok. godz. 5 rano, bez względu na to, czy to dzień powszedni, czy niedziela.
 Profil Relacje PM off
Slavekk uważa post za pomocny.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#6342 PostWysłany: 13 Sie 2026 10:52 

Czyli dzisiejsza transakcja ma szansę załapać się na bieżący okres, a nie na następny... (?)
 Profil Relacje PM off  

#6343 PostWysłany: 13 Sie 2026 12:49 

niebieski
Skoro dzisiaj masz koniec okresu rozliczeniowego, to dzisiejszej transakcji spodziewałbym się na wyciągu za miesiąc, tj. za kolejny okres. U mnie ostatnio dwie transakcje ok. g. 13-14 w sobotę (przedostatni dzień okresu rozliczeniowego) znalazły się jeszcze w tymże okresie i na wyciągu za ten okres. A płatności ostatniego dnia już w kolejnym.
 Profil Relacje PM off
Slavekk uważa post za pomocny.

#6344 PostWysłany: 13 Sie 2026 14:50 

niebieski
A to ja inne pytanie. Pierwszy rok używania karty skończył mi się 04.08, była to "data pobrania następnej opłaty". Mamy 13.08, a w szczegółach karty nadal widnieje 04.08, to tak ma być?
 Profil Relacje PM off  

#6345 PostWysłany: 13 Sie 2026 18:05 

Loty: 198
Kilometry: 486 540
Krajów: 108 / 50.5%
złoty
@f0ku5 rozliczą / zmienią to z najbliższą datą zakończenia bieżącego okresu / dniem rozliczenia karty.
 Profil Relacje PM off
lluukk lubi ten post.

#6346 PostWysłany: 13 Sie 2026 19:24 

niebieski
@f0ku5 Od jakiegoś czasu tak jest. U mnie było tak właśnie, co więcej po tej dacie pobrania opłaty (u Ciebie 4.08) wszystkie płatności po tej dacie a do końca okresu rozliczeniowego nie wchodziły w pulę nowego cyklu rocznego a do tego, który upłynął. To jest ewidentnie bubel, po wskazywanie daty następnej opłaty jako daty minionej jest dziwaczne. Wcześniej tak nie było - minęła rocznica i pojawiała się od razu nowa data kolejnej opłaty w kolejnym roku.
 Profil Relacje PM off  

#6347 PostWysłany: 13 Sie 2026 21:06 

niebieski
Dzięki, już wszystko wiem :) Tylko szkoda, że nowe transakcje po tej dacie cały czas się zaliczają do starego cyklu. Akurat opłaciłem weekendowy wypad już po tej dacie :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6347 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 314, 315, 316, 317, 318

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości