Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Zakaz handlu biletami na forum. Prośby/oferty lądują w ujemnym koszu

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
#441 PostWysłany: 30 Mar 2024 07:02 

baxxty79 napisał(a):
Nvjc napisał(a):
Mocne OT, ale patrzę na datę rejestracji dwóch kolegów wyżej i już wiem w jaki dzień była sprzedaż na euro 2016 :D

No szkoda bo wtedy sie działo .Tutaj widze temat z euro ma 1600 stron ale to nie było to forum bo nie ma tam moich postów. Mitologiczna Halina i Mietek i gorący kocioł gotowy na wrzutki co tam się też działo i mam wrażenie że już ktoś to skasował bo nie mogę tego znaleźć. Oczywiście ambona z 2016 też żyła ale polowanie z 2012 było epickie. A dzisiaj tą zabawe uefa Nam ukróca do minimum. W jakiś etapach wrzutki z ochłapami przez chwile i znowu OT. NO chyba ze w czerwcu będzie krótki ale treściwy kocioł...
To było to forum. Darecki czy Jarecki pamiętam dużo się udzielał. Były pisane makra na imacros i różne inne triki.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#442 PostWysłany: 30 Mar 2024 09:16 

w 2012 w pl dzieki temu programikowi co ktos zrobil i sprzedawal na allegro kupilem z 100 biletow:) to byly czasy hymn sie wlanczal w programie jak bilety wjechaly na stronie:) napewno ktos tu z forum pamieta:)
 Profil Relacje PM off  

#443 PostWysłany: 30 Mar 2024 09:32 

Słyszałem o tym programie ale nie używałem go. On chyba tylko informował jak bilety były wrzucane na portal ?? Z tego co kojarzę to tam był portal otwarty kilka miesięcy przed turniejem i wrzuty były nawet w środku nocy

Ostatnio edytowany przez dmirstek, 30 Mar 2024 21:59, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#444 PostWysłany: 30 Mar 2024 10:32 

niebieski
Auto refresh plus :lol:
 Profil Relacje PM off  

#445 PostWysłany: 30 Mar 2024 10:37 

niebieski
Ja sobie napisałem swój skrypt,który od razu ładował bilety do koszyka i wtedy grała muzyczkaJak pierwszy raz się to zdarzyło w środku nocy to nie wiedziałem co się dziejeAle wtedy nie było tych nie dobrych captchy:/a portal działał 24h bo jak ktoś zwracal bilet do to od razu trafiały do sprzedaży.
 Profil Relacje PM off
chris0o lubi ten post.

#446 PostWysłany: 30 Mar 2024 10:40 

niebieski
Zgadza się. Teraz uefa zabiła radość z takiego polowania. Więcej przypadku niż wytrwałości
 Profil Relacje PM off  

#447 PostWysłany: 30 Mar 2024 10:57 
Awatar użytkownika

Loty: 396
Kilometry: 703 023
Krajów: 73 / 34.1%
niebieski
No jest zdecydowanie trudniej niż parę turniejów wstecz. Ciągle liczę, że jakoś się uda kupić bilet na Holandię w normalnej cenie, a nie jakiejś chorej na portalu sprzedażowym ;) Jak tak czytam komentarze w tym temacie to mam nieodparte wrażenie, że część osób tutaj się udzielających to typowe koniki polujące na jak największą ilość biletów w celach zarobkowych ;)
2 ludzi lubi ten post.

#448 PostWysłany: 30 Mar 2024 12:23 

niebieski
jasne że kupisz, jak zawsze koniec maja odtrąbią ze bilety wysprzedane w tv i innych mediacha przed i w trakcie mistrzstrzostw na portalu spokojnie było co upolować ( zakup np pol-szwajcaria w 3cat 4szt 2 dni przed meczem z fajnym wyjazdem do francji i te karne :ugeek: ). Bez ciśnienia jeszcze nie raz wejdziesz na ambone i swoje ustrzelisz. :?:
Ps. zamiana Pol-Aut 4szt/2cat na 4szt Pol-Fran...nie sprzedaje, plus jak ktoś coś mecze Turcji na priv
 Profil Relacje PM off  

#449 PostWysłany: 30 Mar 2024 12:27 

dyneck napisał(a):
Ja sobie napisałem swój skrypt,który od razu ładował bilety do koszyka i wtedy grała muzyczkaJak pierwszy raz się to zdarzyło w środku nocy to nie wiedziałem co się dziejeAle wtedy nie było tych nie dobrych captchy:/a portal działał 24h bo jak ktoś zwracal bilet do to od razu trafiały do sprzedaży.
Captcha chyba jest nie do obejścia… nie wiem czemu ale na początku nie było jej wcale później była co jakiś czas a później już za każdym razem i do tego te znikające obrazki, w które trzeba kliknąć po kilka razy
 Profil Relacje PM off  

#450 PostWysłany: 30 Mar 2024 12:56 

Loty: 66
Kilometry: 81 261
Krajów: 13 / 6.1%
Legion1 napisał(a):
Jak tak czytam komentarze w tym temacie to mam nieodparte wrażenie, że część osób tutaj się udzielających to typowe koniki polujące na jak największą ilość biletów w celach zarobkowych ;)

Tutaj typowych koniów i botów nie znajdziesz. Owszem na 2012 można było sie obłowić ale ludzie sami prosili sie o bilety płacąc każdą kwote.Dzisiaj jest o wiele trudniej ale StubHuby i Viagogo dalej potrafią w te tematy.Pozostaje pytanie ile naprawdę było tych biletów w czwartek o 14? Szkoda że portal nie działa teraz jak zawsze czyli bez przerwy bo ta zabawa z amboną to było coś pięknego.

brazilmik napisał(a):
jasne że kupisz, jak zawsze koniec maja odtrąbią ze bilety wysprzedane w tv i innych mediacha przed i w trakcie mistrzstrzostw na portalu spokojnie było co upolować ( zakup np pol-szwajcaria w 3cat 4szt 2 dni przed meczem z fajnym wyjazdem do francji i te karne

Tak było.Sam kupiłem bilet na Szwajcarię dzień przed wyjazdem do St.Etienne. Na Portugalię też było można kupić ale ja nie mogłem pojechać.
 Profil Relacje PM off
brazilmik lubi ten post.

#451 PostWysłany: 30 Mar 2024 14:31 

Loty: 167
Kilometry: 174 841
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Poprzednia impreza na której polowałem na bilety to było Euro 2016 i wtedy faktycznie było eldorado. Strona mogła się nonstop odświeżać bez jakiejś captchy, auto refresh plus, makra w imacros... Ale wtedy miałem 0 biletów i musiałem na wszystko polować. Teraz udało się wbić na sklep ok. 14:10 i kupić na spokojnie z 18 biletów :D Tylko mały fail bo kupiłem właśnie jak pisałem bilety nie dla siebie na swoje dane. Będziemy musieli sprawdzać jak wygląda sprawa z weryfikacją tożsamości na wejściu...
 Profil Relacje PM off  

#452 PostWysłany: 30 Mar 2024 14:48 

chris0o napisał(a):
Poprzednia impreza na której polowałem na bilety to było Euro 2016 i wtedy faktycznie było eldorado. Strona mogła się nonstop odświeżać bez jakiejś captchy, auto refresh plus, makra w imacros... Ale wtedy miałem 0 biletów i musiałem na wszystko polować. Teraz udało się wbić na sklep ok. 14:10 i kupić na spokojnie z 18 biletów :D Tylko mały fail bo kupiłem właśnie jak pisałem bilety nie dla siebie na swoje dane. Będziemy musieli sprawdzać jak wygląda sprawa z weryfikacją tożsamości na wejściu...

No to nurtujące mnie pytanie i pewnie tysiąca innych . Dlaczego jednym sie udało wejśc normalnie bez problemu a drugim już nie jak np w moim przypadku? Skoro jedni weszli punktualnie albo o 14.10 to dlaczego innym sie to nie udało. O czym to decyduję co ma największy wpływ? Czy jest jakaś tajemnica o której wiedzą tylko nieliczni?
Generalnie fora poznikały nikt nie ma wiedzy ani nie idzie nic znaleźć o lifehackach.W zasadzie jedyne forum które istnieje jest tutaj.
 Profil Relacje PM off  

#453 PostWysłany: 30 Mar 2024 14:53 

niebieski
To musi być przypadek, bo zapewniam, że nie używałem żadnych nie/dozwolonych programów ani nie mam rodziny w UEFA. W moim wypadku różnicę mogło zrobić też to, że odpaliłem sklep przed 14:00 z tym widokiem meczów Polaków (link był tu w temacie), jak była 14:00:01 na atomowym zegarze to kliknąłem w jakiś tam mecz, od razu wpisałem captcha i od razu miałem pasek i gdzieś ok. 14:10 mnie wpuściło do sklepu. Natomiast na komputerze, gdzie nie miałem odpalonego sklepu z meczami Polaków, tylko ten komunikat, że start 14:00, to jak robiłem refresh po 14:00:00, to ciągle miałem komunikat, że start o 14:00 i captcha dopiero wskoczyła po jakimś czasie. Natomiast tam gdzie miałem ten sklep już odpalony z widokiem meczów to captcha i pasek pojawiły się od razu.
 Profil Relacje PM off
baxxty79 lubi ten post.
baxxty79 uważa post za pomocny.

#454 PostWysłany: 30 Mar 2024 15:06 

chris0o napisał(a):
To musi być przypadek, bo zapewniam, że nie używałem żadnych nie/dozwolonych programów ani nie mam rodziny w UEFA. W moim wypadku różnicę mogło zrobić też to, że odpaliłem sklep przed 14:00 z tym widokiem meczów Polaków (link był tu w temacie), jak była 14:00:01 na atomowym zegarze to kliknąłem w jakiś tam mecz, od razu wpisałem captcha i od razu miałem pasek i gdzieś ok. 14:10 mnie wpuściło do sklepu. Natomiast na komputerze, gdzie nie miałem odpalonego sklepu z meczami Polaków, tylko ten komunikat, że start 14:00, to jak robiłem refresh po 14:00:00, to ciągle miałem komunikat, że start o 14:00 i captcha dopiero wskoczyła po jakimś czasie. Natomiast tam gdzie miałem ten sklep już odpalony z widokiem meczów to captcha i pasek pojawiły się od razu.
Robiłeś to na dwóch przeglądarkach i dwóch różnych kontach ?
 Profil Relacje PM off  

#455 PostWysłany: 30 Mar 2024 15:14 

niebieski
4 różne komputery, na każdym po jednej przeglądarce i 4 różne konta zalogowane. Na dwóch miałem sklepy z meczami już przed 14:00:00, na dwóch pozostałych ten komunikat, że start o 14:00. I tylko na tych dwóch gdzie miałem już sklep z meczami to poszło, a na tamtych dwóch pozostałych poszło, ale z opóźnieniem.
 Profil Relacje PM off  

#456 PostWysłany: 30 Mar 2024 15:24 

chris0o napisał(a):
4 różne komputery, na każdym po jednej przeglądarce i 4 różne konta zalogowane. Na dwóch miałem sklepy z meczami już przed 14:00:00, na dwóch pozostałych ten komunikat, że start o 14:00. I tylko na tych dwóch gdzie miałem już sklep z meczami to poszło, a na tamtych dwóch pozostałych poszło, ale z opóźnieniem.

A czy odświeżanie strony tuż przed wejściem wyrzuca Cię znowu na koniec kolejki? Bo wiem że o 13 ludzie już siedzieli na stronie i czy wtedy już tworzyła sie kolejka do ambony.Samo w sobie odświeżanie pomagało czy wręcz odwrotnie?
 Profil Relacje PM off  

#457 PostWysłany: 30 Mar 2024 15:53 

chris0o napisał(a):
Wszędzie to samo IP na czterech kompach ?
 Profil Relacje PM off  

#458 PostWysłany: 30 Mar 2024 15:56 

niebieski
Ja osobiście (choć to tylko przypuszczenie) uważałem, że kolejka tak naprawdę rozpocznie się wraz z odświeżeniem o 14:00 i jak najszybszym wpisaniem captchy i wszystko co dzieje się przed 14:00 jest bez znaczenia. A, no jeszcze się pologowałem przed 14:00, tyle mogłem zrobić.

Po 2 komputery na jedno IP miałem. Łącznie 2 IP. No i wbiło mnie na dwóch różnych IP do kolejki to fakt... Może to jest jakiś klucz, ale przydałaby się jakaś osoba która miała jedno IP i wiele urządzeń i była w wielu kolejkach naraz żeby to zdementowac.
 Profil Relacje PM off  

#459 PostWysłany: 30 Mar 2024 16:09 

A czy wtyczka 2Captcha do przeglądarki pomaga automatycznie ominąć captche? Czy wiąże sie to z blokadą konta?
 Profil Relacje PM off  

#460 PostWysłany: 30 Mar 2024 22:35 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
sporo osób miało technical error czy cos takiego, pasek nie ruszał, sam tak miałem, nie byłem mega napalony na te bilety, ale wolał bym cos miec niz jeszcze polowac, dlatego juz sporo po 14stej odpalilem na telefonie, wtedy dopiero mi pasek ruszył, próbowałem na trzech przegladarkach ale dopiero na telefonie to wygladalo tak jak nalezy, węgiel na PGG też ZAKLEPAŁEM poprzez telefon i to LTE, dopiero finalizowałem na kompie, a węgiel na PGG to było takie coś jakbyś tu w czwartek finał w Berlinie trafił. Oprogramowanie moze swirowac, adblocki itp, przerabiałem nie raz temat, juz samo to, ze mam Windows 7 bez wsparcia aktualnego chrome itp. wg mnie takie rzeczy sie licza
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 97  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości