Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#1901 PostWysłany: 01 Maj 2018 21:44 

cool_aka_romeo napisał(a):
Otrzymujecie jakiekolwiek info od DHL odnośnie wysyłek biletów ?

Tak, wczoraj dostałem smsa i maila, że kurier z biletami będzie 02.05. Bilety z pierwszego możliwego losowania.
 Profil Relacje PM off
cool_aka_romeo lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#1902 PostWysłany: 02 Maj 2018 09:19 

Spartanin napisał(a):
Twardy wczoraj dostałeś już bilety? Na polski adres??

Tak , dostałem 30.04 - na polski adres - dokładniej do Warszawy. Bez żadnych powiadomień od DHL
- w ogóle adres z którego przyszły bilety był adresem gdzieś we Włoszech.
 Profil Relacje PM off
Spartanin uważa post za pomocny.

#1903 PostWysłany: 02 Maj 2018 10:07 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Jeszcze jedno pytanie do zorientowanych. 04/06 jadę samochodem do Kaliningradu i mam FAN ID oraz zieloną kartę ale mam swój samochód w leasingu. Gdzieś przeczytałem, że w dowodzie rejestracyjnym pojazdu muszą być moje dane. Macie jakieś doświadczenia ?
 Profil Relacje PM off  

#1904 PostWysłany: 02 Maj 2018 10:54 

niebieski
fidelisu napisał(a):
Witam wszystkich. Jak pewnie spore grono forumowiczów mam następujący problem.Na tym idiotycznym portalu fifowskim z wielkim trudem udało mi się zdobyć bilety na mecz z Senegalem.Potem stoczyłem niezłą batalię o wyrobienie Fan ID.Teraz zaś okazuje się,że mogę jednak nie pojechać do Rosji,właśnie z przyczyn proceduralnych.Mianowicie sprawdzałem, co jakiś czas status wysyłki już opłaconych dawno temu(ok. 13 marca-faza kto pierwszy ten lepszy) biletów.Jak wiadomo,żeby to zrobić trzeba wejść w zakładkę Ticket Resale i zaznaczyć opcję akceptacji warunków umowy odsprzedaży.Robiłem to wielokrotnie i wciąż był status Printed, aż do dzisiaj kiedy pojawiły się nowe komunikaty,które nie napawają optymizmem.
Główny Aplikant-Submit all for Resale.
pozostali goście- Submit for Resale.
Czy ktoś wie jak wybrnąć z tego dziadostwa i pojechać na Mundial?

U mnie też wczoraj na jednej z aplikacji zmienił się status na Submit for Resale po czym dzisiaj wrócił do Printed
 Profil Relacje PM off  

#1905 PostWysłany: 02 Maj 2018 11:14 

Krótkie pytanie: Czy ktoś wie jaki jest czas oczekiwania na zgodę FIFA na zmianę gościa i w jaki sposób mi tę zgodę przekażą? W jaki sposób wymienić te bilety? Odpowiedzi ze strony FIFA to kopia tego co jest na stronach, czyli żadnych konkretów.

Zmieniłem 18 kwietnia dane gościa na nowego. Już wcześniej pozałatwiałem Fan ID, bilet na samolot i przejazdy pociągami na nowego gościa. Bilety dostałem w 27.04.2018r., ale tam widnieje nazwisko poprzedniego gościa.
 Profil Relacje PM off  

#1906 PostWysłany: 02 Maj 2018 11:19 

Nie musisz się tym przejmować.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#1907 PostWysłany: 02 Maj 2018 11:23 

Dlaczego? Wg tego co klepią na stronie FIFA i Fan ID do wjazdu do Rosji potrzebny jest paszport, FAN-ID i bilet. Co z niezgodnością danych?
 Profil Relacje PM off  

#1908 PostWysłany: 02 Maj 2018 11:27 

FaN ID ma się zgadzać. Bedzie osoba która je kupiła a więc nie będzie problemu. A więc nic nie rób i nie szukajmy problemów na siłę. Wszystko będzie ok.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 18 Lip 2018 11:54, edytowano w sumie 1 raz
a
 Profil Relacje PM off  

#1909 PostWysłany: 02 Maj 2018 11:46 

Witam. Mam pytanie. Dzisiaj otrzymałem bilety lecz międzyczasie edytowałem dane gościa i otrzymałem bilety na stare dane. Czy ktoś się orientuje co mam teraz zrobić? Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#1910 PostWysłany: 02 Maj 2018 11:51 

Przecież ostatnie kilka postów tylko o tym
Dajesz nowemu właściwemu gościowi nr. zamówienia, by zaaplikokował i otrzymał fan id o ile ma paszpprt
Reszta opisana reż wyżej
 PM off  

#1911 PostWysłany: 02 Maj 2018 12:17 

Jeszcze jedno pytanie do zorientowanych. 04/06 jadę samochodem do Kaliningradu i mam FAN ID oraz zieloną kartę ale mam swój samochód w leasingu. Gdzieś przeczytałem, że w dowodzie rejestracyjnym pojazdu muszą być moje dane. Macie jakieś doświadczenia ?

Orzeczenie notarialne na wynajem. Byc moze a raczej na pewno przetlumaczone na rosyjski
 Profil Relacje PM off  

#1912 PostWysłany: 02 Maj 2018 12:28 

Czy ma ktoś rozpiskę/harmonogram Mistrzostw uwzględniające czas moskiewski? W czerwcu będziemy mieć godzinę różnicy (+1 względem tego co w Polsce)?
 Profil Relacje PM off  

#1913 PostWysłany: 02 Maj 2018 12:31 

Może aplikacja Fify albo inna że sklepu? Nawet jeśli będą tam podane godziny polskie to nie problem dodać jedna godzinę.

Profil Relacje PM off  

#1914 PostWysłany: 02 Maj 2018 12:36 

Ja wylosowałem bilety w pierwszej fazie i jeszcze ich nie otrzymałem, ani żadnego info od kurierów itd. Pewnie dopiero zaczęli wysyłać, więc myślę, że nie ma co się stresować i pewnie dojdą do końca maja. Problem tylko będzie wtedy z ich odsprzedażą...bo 3 tygodnie przed meczem to może i zdążę je wysłać, ale czy FIFA je sprzeda... tak więc albo pojadę na dwa mecze, albo spróbuję sam sprzedać na jeden. Zastanawia mnie tylko czy osoba, która ode mnie kupiłaby bilet nie będzie miała problemu z wejściem na stadion z innymi danymi.
 Profil Relacje PM off  

#1915 PostWysłany: 02 Maj 2018 12:44 

Sądząc po tym że fan id nie jest sprawdzany z danymi z biletów to fan id będzie ważny.

Profil Relacje PM off  

#1916 PostWysłany: 02 Maj 2018 12:50 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Krecik99 napisał(a):

Orzeczenie notarialne na wynajem. Byc moze a raczej na pewno przetlumaczone na rosyjski

A czy potrzebuje jakiś "papiery" od leasingu w takim razie? Wiesz jak coś takiego załatwić ?
 Profil Relacje PM off  

#1917 PostWysłany: 02 Maj 2018 12:52 

U mnie też wczoraj na jednej z aplikacji zmienił się status na Submit for Resale po czym dzisiaj wrócił do Printed[/quote]

A jak to sprawdziłeś Kris?Poprzez akceptacje warunków odsprzedaży? :P Żeby czasem ten status znów się nie odmienił.
To jest jakiś obłęd.Płacisz ,z góry za drogie bilety.Czekasz na ich odbiór miesiącami i nawet nie możesz sprawdzić normalnie, jaki jest ich faktyczny status.Za to możesz doprowadzić łatwo i nieintencjonalnie do sytuacji, w której będziesz musiał je odebrać na miejscu(co dla wielu kibiców będzie niemożliwe choćby ze względu na wymóg czasowy-2dni przed meczem)
 Profil Relacje PM off  

#1918 PostWysłany: 02 Maj 2018 13:03 

@cool_aka_romeo
Jeśli samochód nie jest na Ciebie to potrzebne jest notarialne użyczenie samochodu w języku rosyjskim albo co najmniej przysięgłe tłumaczenie użyczenia (zalecane jest to 1). Tak czy siak musisz dzwonić do swojego leasingodawcy.
 Profil Relacje PM off
cool_aka_romeo lubi ten post.
cool_aka_romeo uważa post za pomocny.

#1919 PostWysłany: 02 Maj 2018 13:19 

fidelisu napisał(a):
będziesz musiał je odebrać na miejscu(co dla wielu kibiców będzie niemożliwe choćby ze względu na wymóg czasowy-2dni przed meczem)

Jakie dwa dni?? W FAQ stoi:

Cytuj:
3.Can I collect Tickets on Match day at a FIFA Venue Ticketing Center?
Yes. However, we strongly recommend you collect your Tickets as early as possible and before the Match day in order not to endanger the timely access to the Stadium before the Kick Off time of the Match.

Please note that while we endeavour to provide you with the best possible service, delays can occur when collecting your Tickets, leading to you potentially missing the start of the Match. The FIFA World Cup Ticketing Centre (FWCTC) and FIFA are not responsible for potential delays.

Czyli wg tego możesz nawet w dniu meczu odebrać.
 Profil Relacje PM off  

#1920 PostWysłany: 02 Maj 2018 13:21 

Możesz w dniu meczu tylko bilety można odebrać w miejscu do tego wyznaczonym. Nie będzie to na stadionie.

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość