Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#1881 PostWysłany: 01 Maj 2018 13:37 

Za każdy bilet pobiera 10%. Co jest moim zdaniem duża kwotą.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#1882 PostWysłany: 01 Maj 2018 13:52 

W jaki sposób sprzedajcie bilety? Ja przez przypadek kliknąłem że chce sprzedać Ale status jest ticket printed modlę się żeby bilety przyszły jednak.
 Profil Relacje PM off  

#1883 PostWysłany: 01 Maj 2018 14:06 

Na tej samej stronie. Status ticket printed zniknął, i pojawił "Submit for all Resale" (przy głównym aplikującym) i "Submit Resale" (gość)
 Profil Relacje PM off  

#1884 PostWysłany: 01 Maj 2018 14:14 

Jak ich nie sprzedam to jest szansa żeby mi je przysłali?
Jak można wtedy je odzyskać?
 Profil Relacje PM off  

#1885 PostWysłany: 01 Maj 2018 14:29 

yareq69 napisał(a):
Na tej samej stronie. Status ticket printed zniknął, i pojawił "Submit for all Resale" (przy głównym aplikującym) i "Submit Resale" (gość)
Czy możesz pokazać na zdjęciu gdzie jest ten status biletów z Fify?

Profil Relacje PM off  

#1886 PostWysłany: 01 Maj 2018 14:33 

niebieski
damian123damian napisał(a):
Jak ich nie sprzedam to jest szansa żeby mi je przysłali? Jak można wtedy je odzyskać?

Wg regulaminu odsprzedaży, można wtedy je odebrać w punktach odbioru.

http://resources.fifa.com/mm/Document/T ... 0594729046

"If the Tickets have not been resold by the day of the match, the Tickets will be available for
the Ticket Purchaser to pick up at the FIFA Venue Ticketing Centres."

Ostatnio edytowany przez Abcn, 01 Maj 2018 14:40, edytowano w sumie 1 raz
Literówka w cytacie
 Profil Relacje PM off  

#1887 PostWysłany: 01 Maj 2018 15:18 

Witam wszystkich. Jak pewnie spore grono forumowiczów mam następujący problem.Na tym idiotycznym portalu fifowskim z wielkim trudem udało mi się zdobyć bilety na mecz z Senegalem.Potem stoczyłem niezłą batalię o wyrobienie Fan ID.Teraz zaś okazuje się,że mogę jednak nie pojechać do Rosji,właśnie z przyczyn proceduralnych.Mianowicie sprawdzałem, co jakiś czas status wysyłki już opłaconych dawno temu(ok. 13 marca-faza kto pierwszy ten lepszy) biletów.Jak wiadomo,żeby to zrobić trzeba wejść w zakładkę Ticket Resale i zaznaczyć opcję akceptacji warunków umowy odsprzedaży.Robiłem to wielokrotnie i wciąż był status Printed, aż do dzisiaj kiedy pojawiły się nowe komunikaty,które nie napawają optymizmem.
Główny Aplikant-Submit all for Resale.
pozostali goście- Submit for Resale.
Czy ktoś wie jak wybrnąć z tego dziadostwa i pojechać na Mundial?
 Profil Relacje PM off  

#1888 PostWysłany: 01 Maj 2018 15:36 

Spokojnie, to że wszedłeś w ticket resale nie oznaczało chęci sprzedaży biletów i rezygnacji z wysyłki biletów.
 Profil Relacje PM off  

#1889 PostWysłany: 01 Maj 2018 15:53 

Loty: 114
Kilometry: 159 258
Krajów: 19 / 8.9%
wichura77 napisał(a):
@Myszkinpl
W jaki sposób organizujecie transport ?
Prosto na mecz pod stadion/parking nieopodal i po meczu od razu powrót, czy może wyjazd z rana, jak to wygląda ?
Są miejsca na każdy termin ? Jaka cena takiego transportu ?

Od lat jeździmy na mecze,koncerty itp. Czasami to szybkie akcje typu dojazd do miasta w którym odbywa się mecz w godzinach przedpołudniowych, a godzinę po meczu powrót. Bywały też złożone wyjazdy na mistrzostwach we Francji, gdzie za jednym wyjazdem robiliśmy po 3-4 miasta/mecze. Dysponujemy busami 7-9 osobowymi. Temat Rosja mieliśmy zostawić w spokoju, ale teraz otrzymuję zapytania czy coś organizujemy. I jest to kuszące, bo lubię klimaty wielkich piłkarskich imprez.
Pierwszy etapem jest uzyskać FanId. Jeśli to się powiedzie to nic nie stoi na przeszkodzie, aby obskoczyć wszystkie mecze w Kaliningradzie. Wyjazdy byłyby w godzinach porannych, a powrót w godzinach nocnych. O innych meczowych miastach nie myślałem, ale kto wie.

Jeśli będę miał jakieś konkrety to nie omieszkam tutaj napisać o ofercie.
wichura77 lubi ten post.

#1890 PostWysłany: 01 Maj 2018 17:51 

Wycinanka
Ale jaka jest szansa,że te bilety zostaną dostarczone do Polski,skoro zostały zakupione już w marcu oraz wydrukowane?Natomiast niechcący namieszałem z tą odsprzedażą i obecnie status wysyłki jest niejasny.
 Profil Relacje PM off  

#1891 PostWysłany: 01 Maj 2018 18:11 

Ja tez kupiłem w 2 fazie kto pierwszy ten lepszy i te bilety powinny być wysłane. A co niby namieszałeś?
 Profil Relacje PM off  

#1892 PostWysłany: 01 Maj 2018 18:23 

Po pierwsze doprowadziłem do sytuacji,że poprzedni status printed zamienił się w submit all for resale, co już jest chyba groźne samo w sobie,ponieważ nie chcę ich sprzedać, tylko pojechać na Mistrzostwa.
Po drugie na górze strony z odsprzedażą widnieje komunikat,że zaznaczenie niniejszej opcji oznacza to: Your Tickets are in the process of being delivered and therefore cannot be currently submitted for resale. By ticking this box, YOU ARE NOT SUBMITTING YOUR TICKETS FOR RESALE; by ticking this box, you are only confirming you wish to opt out of the delivery of your Tickets.
Więc najprawdopodobniej będę zmuszony je odebrać na miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#1893 PostWysłany: 01 Maj 2018 18:27 

Jak przypadkiem można odsprzedać bilety?

Profil Relacje PM off  

#1894 PostWysłany: 01 Maj 2018 18:34 

Pewnie odsprzedać jest ciężko, zwłaszcza przypadkiem;)Ale już doprowadzić do zamieszania,chaosu czy dezinformacji w kwestii przesyłki owych biletów bardzo łatwo,jak się okazuje.Skądinąd dziwię się,że póki co nikt jeszcze nie panikuje w tej materii, tak jak to było z wysyłką Fan ID.
 Profil Relacje PM off  

#1895 PostWysłany: 01 Maj 2018 19:30 

Żeby zatrzymać wysyłkę musiałbyś kliknąć ten box u góry i kliknąć w confirm. Moim zdaniem po prostu twoje bilety nie zostały jeszcze wysłane i dlatego możesz je szprzedać, ale to nie oznacza że już nie przyjdą kurierem.
 Profil Relacje PM off  

#1896 PostWysłany: 01 Maj 2018 19:35 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Otrzymujecie jakiekolwiek info od DHL odnośnie wysyłek biletów ?
 Profil Relacje PM off  

#1897 PostWysłany: 01 Maj 2018 19:36 

Wycinanka napisał(a):
Żeby zatrzymać wysyłkę musiałbyś kliknąć ten box u góry i kliknąć w confirm. Moim zdaniem po prostu twoje bilety nie zostały jeszcze wysłane i dlatego możesz je szprzedać, ale to nie oznacza że już nie przyjdą kurierem.

I właśnie chyba mi się przytrafił ten błąd i zatwierdziłem ten box,chociaż nie jestem tego pewny.W każdym razie jest wyraźna opcja odsprzedaży pod spodem i ani słowa jak ten proces odwrócić.
 Profil Relacje PM off  

#1898 PostWysłany: 01 Maj 2018 19:41 

bogi2889 napisał(a):
Mam pytanie odnośnie upoważnienia notarialnego do odbioru biletów przez osobę trzecia. Czy niezbędny jest apostille notarialne czy wystarczy tylko poświadczenie notarialne ? Nie wiem jak skontaktować sie z FIFA, bo na każdy mail odpowiadają ta sama długa formułka „ kopiuj wklej”. Dzięki.

Byłem wczoraj i nie wydali mi biletów. Na kogoś, miałem podbite paszporty i zezwolenie na odbiór biletów przez notariusza.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 01 Maj 2018 20:04, edytowano w sumie 1 raz
Cytat
 Profil Relacje PM off  

#1899 PostWysłany: 01 Maj 2018 19:50 

Ludzie! Trochę spokoju!
Ja mam status "submit all for resale" od samego początku fazy odsprzedażowej i czekam cierpliwie aż mi wreszcie wyślą bilety bo je chcę, a Ty @fidelisu panikujesz, że nie pojedziesz na MŚ bo Ci się status zmienił. To co ja mam się od razu pochlastać i odwołać wszystkie rezerwacje bo nie dostanę biletów jak mam taki status??? Trochę lodu i cierpliwości się przyda.
Floyd_Kulis napisał(a):
yareq69 napisał(a):
Czy możesz pokazać na zdjęciu gdzie jest ten status biletów z Fify?

A dla @Floyd_Kulis - wrzucałem już zdjęcie z tym statusem kilka stron wcześniej (dokładnie post #1729). Wystarczy poczytać kilkanaście wcześniejszych postów zanim się o coś zapyta.
 Profil Relacje PM off  

#1900 PostWysłany: 01 Maj 2018 20:27 

Obyś miał rację Cracowiak. Ja jednak zawsze zakładam najgorsze,aby potem ewentualnie rozczarować się na plus;)Poza tym weź poprawkę,że to Rosja,a więc stan umysłu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości