Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [Kraków] Starter Lyca
#1 PostWysłany: 08 Gru 2015 11:57 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Może ktoś się orientuje, gdzie w Krakowie można kupić starter Lyca Mobile działający we Włoszech?

PS W Warszawie na Zachodnim jest mini stoisko ale nie zdążę obrócić ;)
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#2 PostWysłany: 08 Gru 2015 12:27 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.5%
Na Okęciu za Security leżą (przynajmniej kiedyś) karty SIM darmowe na jednym ze stoisk, może tam spróbuj o ile z WAW lecisz?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Gru 2015 12:30 

niebieski
Lecę z KRK, każda SIM jest przypisana do konkretnego kraju, a we Włoszech wymagają jeszcze ID, więc tym bardziej odpada wizyta w jakimś sklepie na miejscu ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Gru 2015 15:16 

Zbanowany
Mogę przy okazji zapytać co @ane.wald robi z moimi wiadomościami?
Karty lyca też mają kierunkowy więc w krk trudne by było znaleźć taką - szczególnie że włoskie numery komórkowe to jedna z bardziej poządanych rzeczy przez wielu. I raczej nikt nie będzie handlował nowymi simkami kupionymi na własne dane.

Moje najciekawsze posty rowniez znajdziesz w koszu. Lub u maschacry w domu. Trzyma je w piwnicy żeby nikt nie przeczytał. "Porządkuje forum"

Ostatnio edytowany przez steward, 09 Gru 2015 03:07, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Gru 2015 20:42 

niebieski
Dzięki życzliwości p. Oli z Lyca Mobile udało się odebrać za darmo starter w ich warszawskiej siedzibie na Mokotowie.

PS Sorry @steward, że nie podesłałem kodu i nie odpowiedziałem na pięć kolejnych Twoich wiadomości.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Gru 2015 03:06 

Zbanowany
Teraz masz okazje... :roll: :roll:
Albo raczej przeprosic za brak krotkiego "ten kod jest tylko dla vipow jak ja, wiec gon sie".
Hah, ciekawi mnie czy zdazy go jeszcze ktokolwiek wykorzystac jesli jest wazny jeszcze tydzien.
W kazdym razie kulture masz na 5 z +

Moje najciekawsze posty rowniez znajdziesz w koszu. Lub u maschacry w domu. Trzyma je w piwnicy żeby nikt nie przeczytał. "Porządkuje forum"
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości