Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 07 Lut 2017 16:53 

Zbanowany
To ja w styczniu zarówno w Krakowie, tam na Alejach jak i w Cieszynie na dworcu, raz czekałem 3h i nic, potem 2h i Lajkonik... :/ Mam albo mega pecha albo wy macie zwidy :twisted:

Moje najciekawsze posty rowniez znajdziesz w koszu. Lub u maschacry w domu. Trzyma je w piwnicy żeby nikt nie przeczytał. "Porządkuje forum"
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#42 PostWysłany: 07 Mar 2017 23:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Interpalm nie istnieje od października, w ogóle nie wiem jak jeszcze od czasów pojawienia się Lajkonika na tej trasie można było korzystać z tego szrotu...
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 11 Mar 2017 12:30 

Zbanowany
A tak, że nie każdy potrzebował jechać akurat z MDA i niekoniecznie do Bielska albo Cieszyna. I wtedy to była jedyma opcja poza kilkoma trafline'ami. Zwykłego PKSa na tej trasie nie kojarzę już od baaaardzo dawna.

Moje najciekawsze posty rowniez znajdziesz w koszu. Lub u maschacry w domu. Trzyma je w piwnicy żeby nikt nie przeczytał. "Porządkuje forum"
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 11 Mar 2017 13:09 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Mea culpa. Myślałem ze PKS Bielsko Biała/Cieszyn jeszcze kursowały.

Dalej są jednak busiarze co jadą do Wadowic lub do Andrychowa co chwilę.
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 12 Mar 2017 00:24 

Zbanowany
No co chwila to w takim razie znowu mam pecha, bo zawsze jak jadę nagle to muszę czekać ponad godzinę.
No i największym problemem nie jest ani odcinek Krk - Wadowice ani BB - Cieszyn (prywatni busiarze nie mają litości - jak tylko wygrali, podnieśli ceny na zaporowe: Lajkonik ma po 5 pln trasę Cieszyn - Bielsko, prywatnym busem przejedziesz za tyle z Cieszyna do Skoczowa = połowę), ale 'pokonać' Kęty. Tam nie jeździ (nawet przez) dosłownie prawie NIC!!! No chyba że by liczyć... (Pod-)Miejskie :lol:
Mam na myśli realia a nie to co wskazują mnogie rozkłady różnorakich linii.

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości