Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Sty 2016 18:57 

niebieski
Loty co godzina, razem 16 dziennie, konkurencyjne ceny, dedykowane stanowiska, szybka odprawa etc.
Więcej:
http://www.tapportugal.com/Info/en/abou ... he-new-tap
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 16 Sty 2016 23:48 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
The “Ponte Aérea” will offer very competitive prices to travel between Porto and Lisbon and an innovative product
Oczywiście nie napiszą po ile bilety (nawet "od...") choć wiadomo, że ryanaira nie przebiją (9.99€)...

A ten innovative product to musi być ciekawe...
Trzeba będzie samolot pchać albo wierszyk powiedzieć żeby wysiać po przylocie :lol:

#3 PostWysłany: 17 Sty 2016 00:44 

Loty: 290
Kilometry: 383 656
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Nie wiem pod jakim względem chcą konkurować z Ryanairem. Do tej pory oferowali bilety po 62 EUR. Nawet jak obniżą o połowę, to i tak ludzie wybiorą Ryanaira za 10 EUR, zwłaszcza że oferuje 3 połączenia dziennie w każdą stronę, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Z resztą jakiej ceny by nie dali, to Ryanair i tak da niższą, odrobi sobie na innych trasach. A jak już TP odpadnie z konkurencji, to Ryanair sobie ustali odpowiednią cenę.

#4 PostWysłany: 17 Sty 2016 16:48 
Awatar użytkownika

srebrny
brawo dla expertow lotniczych z forum F4F, jak zwykle "żondzicie"

jak ktoś chce tylko przejechać z Porto do Lisbony to jedzie pociągiem, nie trzeba 3x zmieniać środka lokomocji, stać w kolejce i sprawdzać czy się ma buteleczkę z wodą czy też scyzoryk w bagażu, więc tutaj i TAP i Ryan leżo i kwiczo. Można też pracować / sprawdzać maile itp, to spory plus w stosunku do samolotu.

jak ktoś leci na locie długodystansowym, to z dużym prawdopodobieństwem wylatuje TAPem z Lisbony, wtedy nie będzie kupował Ryanaira, nawet jak będzie 5 albo 35 euro taniej, bo trzeba ponownie checkinować torbę, srać-grać-pier***ić i liczyć że się nie spóźni, wtedy bierzesz puente aereo

jak ktoś śledzi stronki typu f4f i jara go każde +1 na liczniku lotów w sygnaturce to tak, ta osoba poleci Ryanem za 10 jurków, nawet jeśli to bez sensu - poza tym nie widzę szczególnego sensu dla tych lotów

w ogóle puente aereo to trochę inna bajka, zasadnicza zaleta jest taka że [tak przynajmniej to działa na trasie MAD <-> BCN], kupujesz bilet nie specyfikując na którą go kupujesz godzinę [więc lecisz wtedy jak pojawisz się na lotnisku], szybka odprawa etc - fajne dla latających często, anyway, jak dla mnie ze względu na połączenia kolejowe na trasie Lizbona <-> Porto usługa ta ma średni sens [fajna dla ltów z przesiadkami i to tyle]
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 17 Sty 2016 16:58 

Loty: 290
Kilometry: 383 656
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Dzięki za objaśnienie, teraz już zrozumiałem po co te loty, choć bez translatora się nie obyło.

#6 PostWysłany: 02 Lut 2016 15:58 

Ja wykonałem taki ruch
Poniedziałek 7.55 Ryanair Lizbona Porto
Tego samego dnia 21.50 powrót do Lizbony
po dwóch i pół godzinie oczekiwania lot do Warszawy.
Nie mogę pojąć dlaczego samolot ląduje na terminalu 2, a autobus odwozi pasażerów na terminal 1. Czy jest ktoś na tyle uczony aby udzielić prawidłowej odpowiedzi? Będę wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Lut 2016 16:05 
Awatar użytkownika

srebrny
Wydaje mi sie, ze T2 nie ma fizycznie mozliwosci dystrybucji bagazu pasazerow.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości