Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lip 2013 13:36 

Witam,

Od kilku tygodni poszukuję hotelu najlepiej na 2 tygodnie na krecie z allinclusive bliżej CHQ niż Heraklionu. Możecie polecić inne strony nic lowcostholidays i alpharooms ? Ważne aby była opcja alla, te animacje to już powiedzmy ze sobie gdzie indziej wyszukam czy są.

Lot mam od 30.08 do Chania. Chyba, że jeszcze czekalibyście z szukaniem ?!
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 22 Lip 2013 10:51 

hej,

też wybieram się 30.08 do Chanii:-) także szukam noclegu ale czegoś skromniejszego, co służyłoby tylko do przenocowania. Może gdzieś się tam spotkamy ;-)) udanych wakacji ;-))
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lip 2013 10:54 

Zbanowany
niebieski
Szukaj na stronie niemieckich touroperatorów, w opcji sam hotel (bez przelotu) - hoteli z All jest tam do wyboru, do koloru, często nawet w lepszych cenach niż na podanych przez Ciebie stronach
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lip 2013 11:11 

Sprawdź na http://www.hotels4u.com
Ja zarezerwowałem tu w maju hotel Chrispy World niedaleko Chanii, blisko na najładniejsze plaże na Krecie (Balos, Falasarna, Elafonisi) hotel dobry, baseny super tylko jedzenie caly czas to samo
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Kwi 2014 21:45 

a może macie namiary na coś nie all? Nas z noclegów interesuje tylko i wyłącznie łóżko, łazienka i kuchenka.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Kwi 2014 10:56 
Awatar użytkownika

Loty: 1096
Kilometry: 2 578 144
Krajów: 111 / 51.9%
srebrny
hotels4u mi pokazuje same wyższe ceny niz inne portale
ja rowniez szukam czegos z all na tydzien, ale lowcoastholiday jest najtansze
jacy tour operatorzy niemieccy wchodza w gre?

#7 PostWysłany: 05 Kwi 2014 12:37 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
przemos74 napisał(a):
jacy tour operatorzy niemieccy wchodza w gre?

Zależy, czy wyjazd jest z dziećmi, czy bez.
Np. w FTI często dzieci do kilku lat w ogóle nie płacą za hotel, nawet w wersji all, więc się bardziej opłaca, niż przez inne biura.
Generalnie warto sprawdzić jak najwięcej niemieckich biur, przykładowo: TUI, DerTour, 1-2 Fly, 5 vor Flug, Alltours, ITS, Jahn, Neckermann, GTI Travel.
Z reguły ceny danego hotelu są zbliżone, ale czasem bywają istotne różnice, zwłaszcza, tak jak wspominałem, jeśli chodzi o np. płatność dzieci za pobyt.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Kwi 2014 12:49 
Awatar użytkownika

Loty: 1096
Kilometry: 2 578 144
Krajów: 111 / 51.9%
srebrny
Ok, dziękuje. Akurat wszyscy mają >18 lat, wiec nie będzie dzieci z nami, ale przejrzę oferty.

#9 PostWysłany: 20 Maj 2014 09:12 

Zbanowany
niebieski
Ja się podepnę pod wątek - ostatnio rozmawiałem ze znajomym i sam nie byłem w stanie mu nic doradzić. Leci z małymi dzieciakami na Kretę, ale niestety w kiepskim terminie - połowa listopada.
Poszukuje hotelu, najlepiej mającego opcję all i kryty basen, ale na południu Krety (a więc Heraklion, Hersonissos i wszystkie okoliczne miejscowości odpadają).
Może macie jakieś swoje propozycje?
A dlatego na południu, bo gdzieś przeczytał, że na tam w okresie jesienno-zimowym dużo mniej pada niż na północy Krety oraz jest 3-4 st. cieplej.

Sam niestety będę na Krecie dopiero we wrześniu, więc ew. wtedy mógłbym zrobić mały rekonesans po południowym wybrzeżu i coś mu zarekomendować.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość