Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Malaga - nocleg
#1 PostWysłany: 28 Lip 2010 10:04 

Szukam jakiegoś taniego noclegu w Maladze w połowie października, orientujecie się w temacie? Jeszcze dochodzi mi problem z dojazdem - przylot jest po północy i zdaje się że komunikacja miejska śpi już wtedy. Napiszcie jeśli ktoś już był.
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
 Temat postu: Re: Malaga - nocleg
#2 PostWysłany: 03 Sie 2010 23:01 

Autobusy już nie kursują, więc dojazd do centrum tylko taxi, koszt ok. 15€. Napisz co to dla Ciebie znaczy tanio jeśli chodzi o nocleg ;).

#3 PostWysłany: 04 Sie 2010 07:43 

Hmm, znalazłem pokój dwuosobowy z dwoma łóżkami za 16€ od osoby za noc w centrum. To dla mnie znaczy tanio :P
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Sie 2010 09:28 

niebieski
Możesz podlinkować ? jadę tylko ja 1 noc, więc miejsca Ci raczej nie zajmę ;)

#5 PostWysłany: 17 Sie 2010 09:55 

Witam
Może w naszej ofercie coś znajdziesz dla siebie. Głównie oferujemy zakwaterowania dla rodzin, minimum 4 osoby, ale może wybierzesz coś dla siebie. I to nie centrum Malagi tylko okoliczne miasta Costa del Sol. Pozdrawiam serdecznie.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Maj 2011 07:23 

Podbijam temat! Poszukuje noclegu dla 6 osob w Maladze, w czerwcu Najbardziej zalezy nam na czyms w stylu domku letniskowego, ale moglby tez byc tani hotel ;)

Przekopuje internet ze swiadomoscia, ze zostal ponad miesiac do wyjazdu, dlatego nie chce narzekac na ceny ;)
Jesli ktos moglby pomoc lub cos polecic, bylbym ogromnie wdzieczny!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 12 Maj 2011 09:09 
Awatar użytkownika

srebrny
Grzesiek91 napisał(a):
Podbijam temat! Poszukuje noclegu dla 6 osob w Maladze, w czerwcu Najbardziej zalezy nam na czyms w stylu domku letniskowego, ale moglby tez byc tani hotel ;)

Przekopuje internet ze swiadomoscia, ze zostal ponad miesiac do wyjazdu, dlatego nie chce narzekac na ceny ;)
Jesli ktos moglby pomoc lub cos polecic, bylbym ogromnie wdzieczny!

http://www.goldenline.pl/forum/2385358/nocleg-malaga

tylko nie wiem czy mozesz ogladac temat nie bedac zarejestrowany
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Maj 2011 09:16 

tak, moge :) te obiekty dodalem juz na "liste" wczoraj ;) nie mniej jednak dziekuje bardzo za odpowiedz. Byles moze w ktorys z tych miejsc?
A moze ktos zna fajny nocleg w okolicach Malagi?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 12 Maj 2011 09:47 
Awatar użytkownika

srebrny
nie
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 12 Maj 2011 18:00 

Ja byłem w zeszłym roku w Maladze, spałem w Downtown Hostel. Jest taki myk, że ten Downtown Hostel jest w dwóch miejscach:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 4&t=h&z=20

Pokój miałem w tam przy skwerze, tj. kamienica obok kamienicy Piacassa (wg. mnie lepsza miejscówa). Pod hostelem jest bar w którym było śniadanie. Cena i położenie świetne, polecam.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 22 Maj 2011 20:20 

Byłam w zeszłym roku - z czystym sumieniem mogę polecić hostal SUR. Pokój dwuosobowy z łazienką, klimatyzacją, czyściuteńko, w centrum Malagi, ok.40 euro. Blisko rozmaitych linii autobusowych (w tym bezpośredni na lotnisko) oraz najważniejszych atrakcji turystycznych, na plażę spokojnym spacerkiem przez park 15min
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 22 Maj 2011 20:37 

Aha, zapomniałam dodać, że z hotelu SUR są tylko 4 min spacerku do najlepszych pod słońcem Andaluzji churros con chocolate z mistrzowską kawą w Casa Aranda, Calle de la Alhóndiga 1
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości