Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 734 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 09 Cze 2014 14:33 

Ktoś może polecić jakiś sprawdzony hotel na początku lipca w cenie z tytułu? Przeglądałem już multum hoteli, ale nie mogę się zdecydować.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#182 PostWysłany: 10 Cze 2014 21:41 

Szukam jakiegoś taniego hotelu/hostelu/może airbnb na Malcie. Lecę z dziewczyną, najlepiej do 500zł/osobę.
Znalazłem taką ofertę i wydaje mi się podejrzana: https://www.airbnb.pl/rooms/2119213?checkin=11-07-2014&checkout=18-07-2014&guests=2&s=HUhE
Co o tym myślicie? Ew czy możecie polecić jakieś inne miejsce?

A może ktoś również wtedy leci?
11-18 lipca, wizz :)
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 10 Cze 2014 21:45 

Oferta nie ma żadnych opinii, dodatkowo jest jedyną ofertą tego gospodarza. Generalnie, nie wiadomo w ogóle czy ta osoba odpisze Ci na czas (24h). Ale jeśli tak, ja bym zaryzykował :)
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 10 Cze 2014 21:46 

kethrow napisał(a):
Oferta nie ma żadnych opinii, dodatkowo jest jedyną ofertą tego gospodarza. Generalnie, nie wiadomo w ogóle czy ta osoba odpisze Ci na czas (24h). Ale jeśli tak, ja bym zaryzykował :)

Są jakieś rezerwacje od dziś na trzy dni, poczekam do weekendu na jakąś opinie. Aż tak w ciemno nie planuje jechać:D
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Noclegi na Malcie
#185 PostWysłany: 10 Cze 2014 22:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Jest miesiąc na napisanie opinii, przynajmniej ją pisze opinię pod koniec tego terminu, więc moze sie okaże że tych opinii nie dostaniesz na czas
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: hotele na Malcie
#186 PostWysłany: 10 Cze 2014 23:10 

niebieski
szoszo88 napisał(a):
Czesc,

Nie wiem czy w dobrym dziale (jezeli nie to przepraszam) jednakze bylbym wdzieczny za pomoc w poszukiwaniu hotelu(i) na Malcie w terminie 28lipiec - 9 sierpien. Moga to byc 2 rozne hotele na dwoch roznych koncach wyspy. Budzet na 2 osoby do 3000zl.

Bede bardzo wdzieczny za pomoc.

Dziekuje

Najtańszy chyba będzie własnie Bugibba za 2270 zł ze śniadaniami za pokój w tym okresie; niestety z obiadokolacją widzę za 3800 zł i to się na pewno nie opłaca.
Z dwoma posiłkami najtańszy jest chyba Euroclub za 3130 zł za pokój, w Qawrze.
Jak co, to pisz na priv.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 10 Cze 2014 23:35 

a może ten ze śniadaniami: https://www.travelrepublic.ie/hotels/hotel-details.aspx?sid=982b21a2-1265-41a5-a9df-3684b655add5&estabid=1441763&rooms=8fdb6ce2-bb71-4b5a-845d-7ebf7f13a9ea
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 10 Cze 2014 23:56 

zzz napisał(a):

Widziałem go i zastanawiam się, czy lepiej go brać, czy szukać nieco taniej na airbnb + stołować się na mieście. Ale w sumie śniadanie w hotelu byłoby całkiem dobrym rozwiązaniem :)
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 11 Cze 2014 00:41 

Loty: 40
Kilometry: 66 987
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
https://www.alpharooms.com/mavina_holiday_complex_in_bugibba.aspx?accommodationSearchKey=caa55ecd-c46c-4411-b9e5-13971067682e

Z śniadaniem 207F, bez 186F.
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 23 Cze 2014 20:04 
Awatar użytkownika

Loty: 212
Kilometry: 353 574
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski
Ktoś wie czy można spać na lotnisku?
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 25 Cze 2014 15:19 

wrzoch napisał(a):

można, ile dni zamierzasz? :mrgreen:
tu spałem i było ok tylko trzeba zaznaczyć spokojny pokój przy rezerwacji )od podwórka widok na basen=
miejsce strategiczne, blisko przystanku i supermarketu, 5 min do morza
http://www.hotels4u.com/hotel/malta/bug ... hotel.aspx
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 25 Cze 2014 15:40 
Awatar użytkownika

Loty: 128
Kilometry: 82 783
Krajów: 15 / 7.0%
srebrny
wrzoch napisał(a):

Ja tam spałem i było ok. Sprawdziłem wcześniej na sleepinginairports.net kilka recenzji i faktycznie, pokryły się z rzeczywistością. Jest darmowe wifi a na poziomie -1 taki zaułek dla dzieci wyłożony dywanem. Bardzo wygodna miejscówka (i cicho) :D

#193 PostWysłany: 17 Lip 2014 15:52 

Cześć:)
Lece na Maltę w terminie 27 wrz do 5 paź. Szukam taniego hotelu. Jedynie na czym mi zależy to na małym balkoniku i braku karaluchów. Czy uważacie, że Bugibba to dobra baza wypadowa? Naczytałam się już tyle opinie, że sama nie wiem. Osobiście wolalabym spac w jakimś bardziej urokliwym miasteczku, ale z równie dobra baza komunikacyjna? Czy ma ktoś jakieś pomysły?
Czy może mi ktoś polecić jakiś hotel oprócz osławionego The Bugibba Hotel do 200 euro za 2 osoby? Nie zamierzamy siedzieć w pokoju, ale uwielbiamy jeść sniadania na balkonie :)
Jestesmy studentami i planoujemy ekonomiczny wyjazd. Dzięki za wszystkie sugestie:)
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 17 Lip 2014 16:04 

Wszystko zależy od tego, co chcecie robić - jeżeli dużo jeździć po wyspie Bugibba moim zdaniem nie jest najlepsza. Zdecydowanie lepsza jest Sliema - ale tylko na nocleg i codzienne wyjazdy w różne miejsca wyspy. Jeżeli nie planujecie dużo jeździć to wtedy Bugibba jest ok. Tak samo Mellieha - wszystko zależy od tego co dla Was ważniejsze - lepsza komunikacja z całą wyspą czy plaża blisko hotelu.
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 17 Lip 2014 17:32 

Byłem na Malcie i spałem w Bugibbie w TBH. Jest to właśnie dobre miejsce wypadowe, jeśli bierze się pod uwagę również Gozo i Comino. Jak dla mnie to właśnie te wysepki, szczególnie Gozo, i północna część Malty są zdecydowanie bardziej interesujące. Dalsze wypady z Bugibby w innych kierunkach to Mdina, klify Dingli, Blue Grotto, Marsaxlokk i Valetta. Z tym, że Dingli są imho słabe, a Blue Grotto nie warte czasu poświęcanego na dotarcie i ceny. Resztę z tych miejsc można spokojnie w dwa dni obejrzeć. Zaletą Bugibby jest niewątpliwie stacja autobusowa, więc da się dopchać do autobusu. Jedyny problem miałem raz z X3 (kierunek lotnisko przez Mdinę), ale to dlatego że przyszedłem na stację tuż przed odjazdem i już stała w kolejce cała wycieczka emerytów z Niemiec.

No i ja codziennie stołowałem się na balkonie w TBH. Szału może nie było bo miałem pokój od strony ulicy, która idzie wzdłuż hotelu, naprzeciw przecięcia z poprzeczną ulicą (patrz załącznik), ale miło wcinało się śniadania, a wieczorem piło maltańskie trunki. Trzeba tylko zwracać uwagę, by pokój był na odpowiednim piętrze, bo w TBH są też pokoje poniżej poziomu chodnika... może się to prawdopodobnie trafić jeśli bierze się pokój Economy (może ktoś potwierdzić?), ja miałem Twin/Double Room i wylądowałem na 4 piętrze.

Image
Image
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 17 Lip 2014 20:19 

Zależy nam najbardziej na komunikacji, plaża ewentualnie wieczorem, albo podczas wycieczek. Czy Sliema jest droższa od Bugibby? Ma ktoś może jakieś doświadczenia z hotelami w tym mieście? Dziękuje za wszystkie wskazówki :)
Ja jeśli zdecyduje się na TBH to pokój economy takze zapewne bez balkonu :(
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 17 Lip 2014 20:43 

No to tylko informacja, którą pewnie już masz, ale napiszę jeszcze. Przeglądaj travelrepublic.co.uk.
Ja we wrześniu zeszłego roku za ten pokój płaciłem 166 EUR / 7 noclegów / 2 osoby, a pokoje ekonomiczne były tańsze raptem o kilka euro.
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 17 Lip 2014 21:08 

My byliśmy tylko trzy noce w Sliemie, bo resztę spędziliśmy na Gozo. Nie byliśmy w hotelu tylko w (polecanym na tripadvisor) guest housie - ale ja go nikomu niestety nie polece - mi wystarczyło (do spania), ale trzeba mieć naprawdę małe wymagania:) Taka noclegownia dla anglików. Za to komunikacyjnie Sliema rewelacja. Tramwaj wodny do Valletty spod kwatery i autobusy w każde miejsce wyspy.

Jakby ktoś szukał taniego transportu na lotnisko to dobrą ofertę miało shuttledirect - zapłaciliśmy jakieś 6 euro za dwie osoby - odbiór spod adresu. Lot mieliśmy ok 7.25 więc autobus nie wchodził w grę.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 18 Lip 2014 11:07 
Awatar użytkownika

Loty: 181
Kilometry: 463 816
Krajów: 50 / 23.4%
niebieski
Wczoraj udało mi się zarezerwować 4 gwiadkowy Hotel - Baystreet Hotel na st. Georges Bay za uwaga - 5 euro. Najśmieśniejsze jest to ze była to Special Offer tylko na 1 dzień na jedną datę we wrzesniu. Udało mi się trafić nie wiem czy to błąd systemowy czy taka oferta - aczkolwiek polecam monitorować hotel - być może komuś też się poszczęści.

moje relacje:
Najpiękniejszy trek na świecie (Himalaje) - Annapurna Base Camp
Nepal na bogato - tak pół żartem, pół żartem
Jamajka -Fałszywy Raj
Nikaragua - Okryłem nowy RAJ?!
Kostaryka -Pura Vida
Angkor Wat -Perła Kambodży
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 18 Lip 2014 12:28 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Takie ceny są do trafienia, w październiku spaliśmy za 9 GBP/dzień za rodzinkę 2+2 przez 10 dni.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 734 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość