Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Bydgoszcz
#1 PostWysłany: 02 Sie 2013 12:04 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Krajów: 2 / 0.9%
mod - dołączam offtop z tanich lotów
panprofesor82 napisał(a):
Chciałem wykorzystać połączenie BZG-GRO ale szukając noclegu w BZG (gdyż bym musiał przejechać do Bydgoszczy w piątek wieczorem) zrezygnowałem. Najtańszy nocleg w centrum miasta na bookingu kosztował 145zł, czyli 150% ceny bilety lotniczego). Ostatecznie dolot do Barcelony wyjdzie 100zł taniej z Warszawy (przy cenie biletu 200zł) niż z BZG (nawet przy cenie bilety BZG-GRO na poziomie 100zł). Ogólnie mam wrażenie, że Bydgoszcz nie jest za bardzo przyjazna budżetowym turystom, gdyż na bookingu nie ma ani jednego hostelu z prawdziwego zdarzenia :/

PS
Bez bookingu pierwszy hostel jaki pokazuje google ma ceny rzędy 20 euro za nockę, więc ceny wyższe niż w Barcelonie :/

Polska to droga kraja jest.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
 Temat postu: Bydgoszcz
#2 PostWysłany: 20 Sie 2013 21:28 

niebieski
Cześć. Szukam noclegu na 1 noc. Z 13 na 14 września, bo kolejnego dnia mam wylot. Potrzebuje nocleg dla 3 os. Znalazłem tylko na booking.com, ale ceny są kosmiczne. Ma ktoś do polecanie dobrą metę do do 40 zł. Interesuje mnie sam nocleg bez śniadania, bo wylot mam o 10 rano. Z góry dzięki za sugestie.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Bydgoszcz
#3 PostWysłany: 20 Sie 2013 22:21 

Loty: 46
Kilometry: 54 756
Krajów: 15 / 7.0%
wersatis napisał(a):
Cześć. Szukam noclegu na 1 noc. Z 13 na 14 września, bo kolejnego dnia mam wylot. Potrzebuje nocleg dla 3 os. Znalazłem tylko na booking.com, ale ceny są kosmiczne. Ma ktoś do polecanie dobrą metę do do 40 zł. Interesuje mnie sam nocleg bez śniadania, bo wylot mam o 10 rano. Z góry dzięki za sugestie.

http://www.booking.com/hotel/pl/hotel-e ... ity_target - próbuj do nich zadzwonic - moga miec taniej niz na booking (przynajmniej tam zalatwialem noclegi za 40 zl - ale to byla duza ilosc noclegow - wiec moze ci sie uda, a moze i nie).

Dojazd na lotnisko: http://jakdojade.pl?fn=53%C2%B07'15%22% ... 00&as=true

#4 PostWysłany: 29 Sie 2013 13:41 

Myślę że tutaj znajdziesz (http://e-turysta.net/pokoje-goscinne-bydgoszcz/) pokoje w dobrych cenach, zwłaszcza jeżeli są to jedna-dwie noce...

Ostatnio edytowany przez pawelp29, 05 Lut 2014 15:24, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Sie 2013 13:50 

Loty: 50
Kilometry: 56 708
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
Popatrz jeszcze tu http://wypoczynek.poczta-polska.pl/
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Sie 2013 13:51 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 519 314
Krajów: 48 / 22.4%
niebieski
Podzwoń po akademikach UTP, WSG, UKW.

#7 PostWysłany: 02 Wrz 2013 10:09 

niebieski
http://www.hostel24.com.pl/ najtanszy nocleg w Bydgoszczy jaki znalazłem jest za 99 za pokój. Może być max. 3 os. więc wychodzi niewiele. 2 km. od przystanku PB więc nawet taryfą można się szarpnąć :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Wrz 2013 10:21 

niebieski
znalazłem http://www.hostel24.com.pl/ W cenie 99 zł mamy cały pokój za dobę. Moźe być on nawet 3 os. taniej w sensownej lokalizacji nieznalazłem.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Wrz 2013 13:23 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
mik111 napisał(a):
panprofesor82 napisał(a):
Chciałem wykorzystać połączenie BZG-GRO ale szukając noclegu w BZG (gdyż bym musiał przejechać do Bydgoszczy w piątek wieczorem) zrezygnowałem. Najtańszy nocleg w centrum miasta na bookingu kosztował 145zł, czyli 150% ceny bilety lotniczego). Ostatecznie dolot do Barcelony wyjdzie 100zł taniej z Warszawy (przy cenie biletu 200zł) niż z BZG (nawet przy cenie bilety BZG-GRO na poziomie 100zł). Ogólnie mam wrażenie, że Bydgoszcz nie jest za bardzo przyjazna budżetowym turystom, gdyż na bookingu nie ma ani jednego hostelu z prawdziwego zdarzenia :/

PS
Bez bookingu pierwszy hostel jaki pokazuje google ma ceny rzędy 20 euro za nockę, więc ceny wyższe niż w Barcelonie :/

Polska to droga kraja jest.

Oj oj jest naprawde tanio tylko kto widzial zeby szukac w rodzimym kraju przez booking.com. Jest jeszcze cos takiego jak google. Ja na przyklad szukam przez google maps i nigdy sie nie zawiodlem pozniej telefon i sie dzwoni czy cos wolnego maja i jaka cena.
Zazwyczaj za 30zl osoba/doba idzie cos wysznupać i to w samym centrum :)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 06 Wrz 2013 19:38 

W bydgoszczy mam dobre wspomnienia z Orła:) bardzo fajny hotel..taki w stylu retro...ale było bardzo fajnie.
Mają klucze przytwierdzone do wielkich ciężkich kul :) z ciekawostek powiem:) poza tym internet, telewizja i śniadanie w cenie...płaciłem około 230 zł za noc...nie tak źle...wyspałem się i poinprezowałem..bo to w centrum nie było trzeba jeździć taksówką :) więc polecam
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 17 Mar 2016 13:41 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 402
Kilometry: 577 747
Krajów: 59 / 27.6%
W Bydgoszczu :mrgreen: spędziłem weekend latem i z pewnością nie był to stracony czas. Co prawda okolice dworca nieco rozczarowują, ale centrum jest w porzo. Także w okolicy miasta jest co robić. Co się tyczy noclegów, to w promocji trafiłem Mercure Sepia 4* ze śniadaniem za - nie pamiętam już dokładnie - w każdym razie coś koło 130-150 zł. Accor potrafi zaskakiwać, także jeśli macie dalekie terminy, to warto zerkać na ich promocje, bo mają czasem świetne ceny. Sam hotel idealnie w centrum, mocne 4*, bardzo dobrze wspominam. Na dachu kącik dla gości, można wejść z napojem i podziwiać miasto.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 17 Mar 2016 13:47 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 200 714
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
Sepia faktycznie jest w porządku. Ale te noclegi na poddaszu poczty to hit. Budynek jest świetny, ale nigdy bym nie przypuszczał, że są tam wynajmowane pokoje :D

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości