Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 12 Lis 2013 11:00 

Zbanowany
podrozowałem 2 razy do budapest ,
piewszy raz 2 os. to mieskalismy tutaj w Centrooms , znajduje się na samym centrum Luz Blaha Ter , blisko wszystko mozna na nogach wsziedze , pokoj wyglada bardzo ladne malowania i toaleta nowoczesna , lepszego nie znalazlem za takie ceny
http://www.booking.com/hotel/hu/centroo ... 986;dcid=1

drugi raz bylismy 3 osoby to mieszkalismy w Agape Aparthotel na 3 osoby kosztowalo nam caly apartament , 2 sypialnia 4 lozku kuchnia toaleta balkon , bardzo ladne wejdzie , jedyny nowy budynek znajduje sie 2 minute od centroom i blaha luzja ter metro tylko 148 zł , a za 2 osob teraz jest promocja wlasne za 110 zł
http://www.booking.com/hotel/hu/agapegu ... 986;dcid=2
Image

Ostatnio edytowany przez bonta3232, 12 Lis 2013 11:02, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#142 PostWysłany: 12 Lis 2013 11:02 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.7%
niebieski
Kamciasa napisał(a):
Może ktoś polecić sprawdzony i tani nocleg w Budapeszcie?

a co znaczy tani? :)
Zrinyi Guesthouse - lokalizacja idealna, ale bez auta...
Hotel Chesscom - dobre położenie względem lotniska (łatwy dojazd do centrum i na lotnisko)
i wiele innych...

masz na forum temat o noclegach w BUD..o, tutaj:
wegry-budapeszt,123,5547

#143 PostWysłany: 12 Lis 2013 12:18 

niebieski
Jesli ktos szuka czegoś lepszego to ja polecam fajny hotel 4*
W sierpniu za dobę płaciłem ok. 200PLN, teraz do znalezienia po 170PLN ...

Razem ze śniadaniami. Hotel Bristol, teraz chyba należy do Three Corners, zaraz przy ul. Rakoczi.
Do centrum spacerek 20min, metro kilkaset metrów od hotelu. Ja z dziewczyną niemal z komunikacji nie korzystałem bo spokojnie można wszędzie spacerem, sczególnie gdy ładna pogoda.
Aldi 20m od hotelu, a same śniadania bardzo dobre.
Gdybym jeszcze raz nocował w Budapeszcie to na 100% tam. Więc jak ktoś szuka czegoś niezłego to polecam, zresztą opinie ten hotel ma bardzo dobre ...
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Węgry / Budapeszt
#144 PostWysłany: 03 Lut 2014 13:17 

Korzystałem z wimdu. Mieszkanie w bardzo dobrej lokalizacji, bardzo przyjemny gospodarz, bezproblemowo:
https://www.wimdu.pl/offers/3R1XJA0X

Polecam.
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 09 Mar 2014 20:37 

Loty: 6
Kilometry: 6 521
Krajów: 6 / 2.9%
Polecam jeśli ktoś lubi prywatne kwatery ( korzystałam i jestem zadowolona też taxi załatwiają z lotniska do kwater jeśli ktoś chce oraz otrzymujesz od nich mapke Budapesztu free ) http://www.uwielbiambudapeszt.com są również na airbnb.pl
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 09 Mar 2014 23:46 

Wie ktos moze co z Ryanairem :?: Czy wznowi połaczenie :?:
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 10 Mar 2014 00:05 
Awatar użytkownika

niebieski
A po co ma wznawiac jak jest konkurencja mająca niskie ceny?Po ostatnich stratach finansowych po co mieliby wznawiac takie połączenie? Żeby powiększać stratę? Podobnie usunęli Wrocław-Paryż gdzie konkurowali z Wizzairem, Z tego co widać szukają nowych kierunków gdzie nie ma konkurencji i mogą zarobić

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#148 PostWysłany: 26 Cze 2014 22:26 

niebieski
potrzebny jest nocleg w Budapeszcie na 3 dni w lipcu, tylko że warunkiem koniecznym jest parking dla auta. Samych wymagań co do pokoju nie mamy, wyjazd typowo imprezowy, tylko auto musimy mieć gdzie zostawić. Poleci ktoś coś sprawdzonego ?

#149 PostWysłany: 27 Cze 2014 05:07 

Vivaldi apartments mają parking na bodajże podziemny na fajnym cichym schowanym osiedlu bardzo dobre warunki. Jeszcze jest jeden gość z Airbnb ma kilka mieszkań i z miejscami parkingowymi tez nazywa się Marcell nie mam jak teraz dać linka

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka

#150 PostWysłany: 11 Lip 2014 20:20 

Loty: 76
Kilometry: 215 741
Krajów: 21 / 10.1%
Jeżeli jesteś młody, w nocy niekoniecznie śpisz, a dosyć spartańskie warunki Ci nie przeszkadzają, to od siebie polecam Infinity Party Hostel. Cena śmieszna, bo jedynie 5 euro za noc. Lokalizacja bardzo dobra pod kątem imprezowym, bo w V dzielnicy (ulica Akacfa Utca) - stosunkowo blisko do wielu pubów i klubów. A propos klubów, to na parterze, w pewnego rodzaju patio (hostel znajduje się na 1 i 2 piętrze), znajduje się bar, a w podwórku obok jest również klub Fogas Kert. Z hostelu blisko jest także do np. Szimpla Kert i klubu Instant. Całkiem niedaleko jest też tani supermarket Spar i stacja metra (M1) Oktogon, z opisywaną w innym temacie świetną i tanią restauracją Oktogon Bisztro.

Pewnego rodzaju minusem jest to, że raczej nie uświadczysz w tym hostelu kontaktu z Węgrami, bo ogromna część gości to ludzie z USA/UK/Australii. Ale co kto woli... ;)

Zdecydowanie dobry pomysł na budżetowy wypad do Budapesztu :)
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 19 Sie 2014 11:42 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 71 075
Krajów: 22 / 10.6%
Zbanowany
jak już ktoś wyżej pisał.
Polecam Hotel Chesscom, super połączenie z lotniskiem (autobus 200E) oraz z centrum miasta Metro.
Ceny przeciętne, dobry standard i blisko centrum handlowe żeby zrobić zakupy.
 Profil Relacje PM off
Krzysiekgd lubi ten post.

#152 PostWysłany: 19 Sie 2014 19:06 
Awatar użytkownika

Loty: 100
Kilometry: 148 556
Krajów: 27 / 13.0%
JarekGdynia napisał(a):
Polecam Hotel Chesscom, super połączenie z lotniskiem (autobus 200E) oraz z centrum miasta Metro.

Ja niebawem przetestuję ten hotel,a wybrałem go kilka miesięcy temu za pomocą serwisu Hotels.com - dobre opinie,lokalizacja i świetna cena.Wybrałem pobyt w promocyjnej cenie lecz bez śniadań,ale chyba wykupię je na miejscu ( 4 euro za śniadanie,to przyzwoita cena-bufet).Po powrocie na pewno zamieszczę relację i przekażę swoją opinię na temat tego hotelu ;) Pozdrawiam.

#153 PostWysłany: 19 Sie 2014 19:11 

Zbanowany
Polecam hotel Griff zawsze nocuje tam za 50zł. osoba ze śniadaniem szwedzki stół w tym jacuzzi i sauna za darmo. Codziennie sprzątane lodowka,tv, czajnik w pokoju. tramwaj 49 jedzie do deak ferenc 20 minut. Polecam i tyle. Rezerwować szukając przez trivago. http://www.griffhotel.hu/
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 23 Sie 2014 12:42 
Awatar użytkownika

marcinfurm napisał(a):
Polecam hotel Griff zawsze nocuje tam za 50zł. osoba ze śniadaniem szwedzki stół w tym jacuzzi i sauna za darmo. Codziennie sprzątane lodowka,tv, czajnik w pokoju. tramwaj 49 jedzie do deak ferenc 20 minut. Polecam i tyle. Rezerwować szukając przez trivago. http://www.griffhotel.hu/

Na stronie: Extra bed: 14 € /night plus visitor's tax (1,5.-EUR / person/ night, na trivago najtansza opcja $28

#155 PostWysłany: 04 Wrz 2014 16:45 
Awatar użytkownika

Loty: 100
Kilometry: 148 556
Krajów: 27 / 13.0%
Krzysiekgd napisał(a):
JarekGdynia napisał(a):

Ja niebawem przetestuję ten hotel,a wybrałem go kilka miesięcy temu za pomocą serwisu Hotels.com - dobre opinie,lokalizacja i świetna cena.Wybrałem pobyt w promocyjnej cenie lecz bez śniadań,ale chyba wykupię je na miejscu ( 4 euro za śniadanie,to przyzwoita cena-bufet).Po powrocie na pewno zamieszczę relację i przekażę swoją opinię na temat tego hotelu ;) Pozdrawiam.

Małe sprostowanie odnośnie mojego postu - chociaż w rezerwacji nie ma wzmianki o sniadaniu,to hotel poinformował mnie,iż śniadanie jest wliczone w cenę noclegu - bufet.Bardzo fajnie ;-) :D

#156 PostWysłany: 07 Wrz 2014 10:34 

Hej,
zarezerwowałem nocleg w Astori Hostel Budapest przez Hostelbookers. Opłatę rezerwacyjną (15% całej kwoty) pobrali z karty i o.k. Pytanie: Co z pozostałą kwotą? Będą obciążać kartę (kiedy - na ile przed przyjazdem?) czy gotówka na miejscu w hostelu? Ktoś to już "przerabiał"?
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 07 Wrz 2014 10:55 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.7%
niebieski
WojtekC napisał(a):
Hej,
zarezerwowałem nocleg w Astori Hostel Budapest przez Hostelbookers. Opłatę rezerwacyjną (15% całej kwoty) pobrali z karty i o.k. Pytanie: Co z pozostałą kwotą? Będą obciążać kartę (kiedy - na ile przed przyjazdem?) czy gotówka na miejscu w hostelu? Ktoś to już "przerabiał"?

a to nie ma tego napisanego w potwierdzeniu rezerwacji ?

#158 PostWysłany: 07 Wrz 2014 12:52 

vivere napisał(a):
WojtekC napisał(a):
Hej,

a to nie ma tego napisanego w potwierdzeniu rezerwacji ?

Możliwa płatność w dniu przyjazdu... nie pisze nic o formie płatności.
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 07 Wrz 2014 13:02 

Skoro w dniu przyjazdu, to raczej na pewno gotówką.
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 16 Wrz 2014 07:19 

WojtekC napisał(a):
Hej,

Nie nocujecie tam! Owszem, jest to centrum ale:
1. 30 Euro + 20 zł rezerwacja - koszty noclegu dla dwóch osób za jedną noc - nie najtaniej,
2. Pokój - zaniedbana, brudna ruina z podejrzanie pachnąca pościelą.
3. Łazienka - brzydziłem się tam wykąpać czy nawet umyć.
3. WC - ogólnie dostępne dla wszystkich gości mieszkania. Brud, smród, odraza.
Aby załatwiać podstawowe potrzeby chodziliśmy do McDonala.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość