Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 13 Kwi 2026 10:04 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Zeus napisał(a):
Niebawem się zacznie rozbudowa nowych terminali w ATH

https://www.ekathimerini.com/economy/12 ... d-profits/

Plany? W 2032 zawitać 40m paxów w ciągu roku. W 24 było 34m paxów w ciągu roku

Tak ma wyglądać przedłużenie terminala w ATH

Image

Bardziej dokładnie co ma być.
Wedłu co przeczytałem, mają powstać 4 salonki, z salonkami dla Goldów (A3) i 30 nowych gatów. Jak by ktoś chciał się wgłebić co jak ma być, to mam pdfa z prezentacji

Załączniki:
ath1.jpg
ath1.jpg [ 461.49 KiB | Obejrzany 247 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
bim-bam uważa post za pomocny.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#42 PostWysłany: 13 Kwi 2026 20:42 
Awatar użytkownika

Loty: 58
Kilometry: 80 607
Krajów: 15 / 7.0%
srebrny
@Zeus, a może i inni się też orientują czy na lotnisku w ATH jest salonik Business Lounge, do którego mogę wejść korzystając z vouchera za opóźniony lot Lounge Key (kk Mastercard)?
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 13 Kwi 2026 21:24 

niebieski
https://airport.mastercard.com/en/loung ... alcode=560

Byłem w SkyServ i moje jedyne wspomnienie to, że był to jeden z najgorszych saloników jakie odwiedziłem :D
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 14 Kwi 2026 16:35 
Awatar użytkownika

Loty: 202
Kilometry: 404 130
Krajów: 82 / 38.3%
złoty
@ted07 Polecam Goldair Handling Lounge. Znajduje sie na samym końcu korytarza. Mają duży wybór dań na ciepło oraz zupy, orzeszki, kruche ciastka (rożne smaki), sałatki i kanapki. Jest dużo miejsc do siedzenia, zarówno na widoku, jak i bardziej kameralnie (fotele). Niestety kawa to Nespresso z kapsułek.
grabosic lubi ten post.
grabosic uważa post za pomocny.

#45 PostWysłany: 10 Cze 2026 16:01 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Dzisiaj, środy oraz jutro, w czwartek (11 czerwca), na lotnisku w Atenach „Eleftherios Venizelos” z powodu zaplanowanych kontroli technicznych przeprowadzanych przez Urząd Lotnictwa Cywilnego w systemach precyzyjnego podejścia.

Kontrole techniczne, które rozpoczęły się we wtorek 9 czerwca, będą kontynuowane w środę i czwartek (10–11 czerwca) od godz. 15:00 do 18:00 i dotyczą radiowych urządzeń wspomagających precyzyjne podejście. Zostaną one przeprowadzone przy użyciu specjalnego samolotu i są to okresowe kontrole przeprowadzane w regularnych odstępach czasu na wszystkich lotniskach.

W związku z tymi kontrolami spodziewane jest zmniejszenie natężenia ruchu przylotów i odlotów oraz opóźnienia po godz. 15:00, trwające od 45 do 60 minut, zarówno w przypadku odlotów, jak i przylotów.

https://www.rosa.gr/ellada/aerodromio-e ... -kai-avrio
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości