Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Maj 2015 22:07 

Witam wszystkich.
Ladujemy w nocy z niedzieli 31.05 na poniedzialek 1.06 w Gironie lotem z Wro. Rayanair podaje 23:55. Musimy się dostac na camping Cala Gogo w Platja d'Aro.
Pozna pora powoduje ze wynajem auta staje sie nieoplacalny trzeba dopłacić 40E za odbiór w nocy. W sumie jesli wziałbym clio 5d bez jazdy cena to koło 220EURO na 10 dni.
Myslałem o ShuttleDirect wyjdzie nas 54E za 4 osoby ale boje sie jazdy przez pol nocy i odwiedzania kolejnych resortów zanim doajadą do Platja.
Taxi ?
Ile bedzie kosztowało w nocy taxi do Platja ? Czy czekają standardowo taxi na postoju ? Na co uważac w Gironie ? Naciągacze, droższe sieci ?
Jakies inne opcje w nocy w GRO ?

Pozdr CODI
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 07 Lip 2015 14:21 

Wiem, ze sprawa jest juz nieaktualna, ale chcialam odswiezyc temat. Wydaje mi sie, ze jest autobus z Lotniska w Gironie ktory zatrzymuje sie np. w Platja D'aro. Odjazd z lotniska o 1:15. Tutaj link do trasy http://www.teisa-bus.com/ca/bus-interurba a tutaj link do rozkladu: http://www.teisa-bus.com/pdf/pdf_linies49.pdf
Moze ktos jedzie wczesniej niz we wrzesniu do Platja D'aro i potwierdzilby czy na 100% autobus jezdzi wg rozkladu :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Wrz 2015 10:10 

Witam. Anetka-smerfetka kiedy wybierasz się do Playa D'aro?? ja z moją lubą wylatujemy z wro 6 września. Ja również znalazłem tą stronę o której pisałaś. Pytałem ludka z Girony na couchsurfing i mówił że te autobusy jeżdżą, jednakże kontaktowałem się z nimi telefonicznie i niestety autobusy te jeżdżą tylko lipiec sierpień. Namiary na mnie rafnow1987@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości