Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 27 Cze 2024 12:13 

srebrny
1) Leciałem z lotniska w Bergen z bagażem nadawanym. Na miejscu okazało się, że Wizzaira obsługują tylko automaty. Najpierw musiałem pobrać zawieszkę w jednym urządzeniu. Następnie w drugim urządzeniu położyłem bagaż na taśmę i zeskanowałem zawieszkę. Całość zajęła najdłużej trzy minuty. Za to kontrola bezpieczeństwa przyprawiła mnie o palpitacje serca. Kolejka zaczynała się już przy drzwiach do terminala i po zeskanowaniu kart pokładowych wiła się niczym wąż.
2) Biletomaty na przystankach są skrajnie nowoczesne. Po zakupie biletu nie dostaje się żadnego wydruku. Kartę płatniczą, którą dokonało się zakupu należy okazać przy kontroli biletu. Po wejściu do pojazdu nie trzeba jej przykładać do kasownika. Jeżeli chce się sprawdzić czy bilet jest jeszcze ważny to na stronie https://billett.skyss.no/kvittering trzeba wpisać dane karty płatniczej i informacje się wyświetlą. Można też wtedy pobrać rachunek w PDF.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi uważa post za pomocny.

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#142 PostWysłany: 06 Sie 2024 05:43 

Loty: 167
Kilometry: 299 995
Krajów: 20 / 9.7%
niebieski
A jak przy płatności telefonem ? Przy zakupie dwóch biletów ta sama karta?
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 13 Cze 2026 21:04 
Awatar użytkownika

Loty: 328
Kilometry: 456 296
Krajów: 61 / 29.5%
niebieski
Trochę późna odpowiedź ale może się przyda. Można płacić telefonem, też za kilka biletów. Można podać nr telefonu i przychodzi SMS z potwierdzeniem

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości