Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 178 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 22 Sty 2017 12:12 

A czy gdzieś mogę zobaczyć jakie są tam kupony ? Wtedy byłabym w stanie cos obliczyć
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#62 PostWysłany: 22 Sty 2017 13:05 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
https://www.theentertainerme.com/search ... n=&page=10
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 23 Sty 2017 09:26 

Loty: 118
Kilometry: 241 266
Krajów: 25 / 11.7%
Według mnie to Ci się jednak nie opłaca, no ale sama przekalkulujesz. Wszystkie wejścia działają na zasadzie 2 bilety w cenie jednego... a nie jeden za pół ceny :) to samo z knajpami - dwa dania w cenie jednego, płacisz za te droższe. Zjesz dwa dania główne w knajpie? Jeżeli tak to może i będzie się opłacać - ja bym pewnie nie dał rady :))
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 26 Sty 2017 22:34 

fin napisał(a):
Jestem świeżo po powrocie z Dubaju ze świeżutką książką Dubai 2016. Kuponów niewiele wykorzystałem, a i tak się zwróciło z nawiązką:
Wykorzystane po jednym
- Ferrari World (był tylko jeden kupon, także już nie ma żadnego)
- Yas Waterworld
- restauracja Kaleidoscope (bardzo polecam)
- restauracja Brick Lane (
- Big Bus 48h (Ciekawostka, bo korzystałem z http://www.city-sightseeing.com/tours/u ... /dubai.htm a wyrwali kupon Big Busa. Mają darmową zimną wodę w autobusie oraz wycieczki nocne są w cenie. Do tego darmowe bilety do Dubai Aquarium i Underwater Zoo. Kupony do nich oczywiście są w książce)

Powiem tak, zapewne dużo lepiej mógłbym zaplanować pobyt, wyżywienie i atrakcje, jakbym miał książkę w Polsce przed wylotem. Na bieżąco to tak trochę tylko z Forum co kto korzystał.
[ciach]

PS.
Z info jakie mogę sprzedać po powrocie:

Uwaga, nie wiem jak było wcześniej, ale w Dubai Kids 2016 nie znalazłem żadnego kuponu do Ferrari World, poza tym do wielu aktrakcji trzeba mieć poniżej 1,1m lub poniżej 18 lat (pobieżnie spojrzałem tylko na kilka kuponów szczególnie do parków wodnych).

City Sightseeing w Dubai Mall z kuponem (Big Busa :) ) udało się wynegocjować dla biletów 48h bilety 48h plus :), czyli nie 48h tylko do końca dnia kończącego bilet.

Na Burj Khalifa wpuścili mnie 40 minut przed czasem :), miałem na 19:00 a już 18:20 wjeżdżałem windą (kolejki minimalne).

Ceny biletów komunikacji na stronie są nieaktualne. Minimalna cena przejazdu to 3 AED.

Taksówka z Yas Island Abu Dhabi do pierwszej stacji czerwonego metra to 145 AED - tyle zapłaciłem.

Taksówka z Abu Dhabi do Dubaju kosztuje tylko 145 AED ? , czy jest to cena jednej osoby w taksówce?

-- 26 Sty 2017 21:38 --

Kolcia napisał(a):
Witam
Wybieram się w marcu do Dubaju na tydzień i sama nie wiem czy opłaca się inwestować w książkę. Niechęć odwiedzać parków wodnych ani rozrywki. Interesuje mnie ogród z motylami akwarium takie rzeczy. No i nie wiem czy kupony do restauracji są tylko ekskluzywnych w których i tak nie chciałam jadąc czy do czegoś tańszego tez ? Dziękuje za pomoc :) :D

Witam
Jesli kupisz książkę i jej nie wykorzystasz, to daj znać przed 18 marca 2017 - tel. 505-165-788
Potrzebuję kilku kuponów
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 27 Sty 2017 01:05 
Awatar użytkownika

Witam!
A jak wygląda sprawa z hotelami? na zasadzie kilku par? jedna para kupuje pokój 2 os, druga ma gratis?
Czy może zniżka na pokój? jak tak to jaka?
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 27 Sty 2017 09:45 

djsloik napisał(a):
Taksówka z Abu Dhabi do Dubaju kosztuje tylko 145 AED ? , czy jest to cena jednej osoby w taksówce?

Jest to cena za całą taksówkę, z tym że spod Ferrari Word do pierwszej stacji metra w Dubaju. Ja jechałem w 2 osoby, ale za taksę płacisz za przejechany kilometr a nie od liczby osób. Tak samo w Dubaju.

-- 27 Sty 2017 08:47 --

Marcin Drobniak napisał(a):
Witam!
A jak wygląda sprawa z hotelami? na zasadzie kilku par? jedna para kupuje pokój 2 os, druga ma gratis?
Czy może zniżka na pokój? jak tak to jaka?
Pozdrawiam

Nie korzystałem z hoteli, bo książkę kupiłem na miejscu. Wydaje mi się jednak że druga noc gratis.

-- 27 Sty 2017 08:50 --

Kolcia napisał(a):
A czy gdzieś mogę zobaczyć jakie są tam kupony ? Wtedy byłabym w stanie cos obliczyć

Jedziesz sama czy we 2 osoby lub więcej ? Jak we 2 to moim zdaniem warto. Zwróci się po wykorzystaniu 3-4 atrakcji (o ile masz w ogóle zamiar z tylu korzystać),a resztę sprzedaż w Polsce. Jak sama to nie ma sensu.

-- 27 Sty 2017 08:52 --

Kolcia napisał(a):

Jedziesz sama czy we 2 osoby lub więcej ? Jak we 2 to moim zdaniem warto. Zwróci się po wykorzystaniu 3-4 atrakcji (o ile masz w ogóle zamiar z tylu korzystać),a resztę sprzedasz w Polsce. Jak sama to nie ma sensu.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 27 Sty 2017 13:31 
Awatar użytkownika

Ta książkę z kuponami kupujemy w Polsce, czy już na miejscu?
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 27 Sty 2017 13:32 

Loty: 213
Kilometry: 278 320
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Na miejscu w Dubaju
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 29 Sty 2017 22:19 

Loty: 51
Kilometry: 117 325
Krajów: 20 / 9.4%
Czy wersja papierowa na Dubaj 2017 rok posiada kupon do Ferrari World?
Strona pokazuje , że kupon jest tylko w aplikacji, pytam bo jak piszecie do tej pory w książce był zawsze jeden kupon.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 05 Lut 2017 14:09 
Awatar użytkownika

Na dubizzle (lokalna wersja OLX) można znaleźć Dubaj Entertainer za 250 AED
Ktoś korzystał? Najpierw wysyłka, później płatność.
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 12 Lut 2017 18:06 
Awatar użytkownika

Spalik napisał(a):
Czy wersja papierowa na Dubaj 2017 rok posiada kupon do Ferrari World?
Strona pokazuje , że kupon jest tylko w aplikacji, pytam bo jak piszecie do tej pory w książce był zawsze jeden kupon.

Akurat kilka dni temu wróciłem z Dubaju. Książki na 2017 r. kupiłem w księgarni na miejscu (straszne nieporęczne cegły;). Jest w nich jeden kupon do Ferrari World. Ja osobiście wykorzystałem jedynie kupony na: Desert Safari, objazd 48 godzin autobusem turystycznym (CitySightseeing), powrót z palmy kolejką (Monorail) oraz whooper w BurgerKingu. Pomimo tego, że mało z nich skorzystałem, to zakup się zwrócił z lekką nawiązką, więc jeśli ktoś jedzie tam na kilka dni, to polecam. Oczywiście aplikacja jest poręczniejsza, ale z tego co słyszałem przy używaniu potrzebny jest internet w telefonie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany moimi egzemplarzami Entertainer Dubaj 2017, to proszę o kontakt na PW
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 12 Lut 2017 23:16 

Loty: 162
Kilometry: 347 486
Krajów: 40 / 18.7%
jestem zainteresowany twoja książka 2017
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 12 Lut 2017 23:50 

Loty: 44
Kilometry: 147 937
Krajów: 19 / 8.9%
Warto rozważyć opcje zakupu pojedynczych interesujących nas kuponów przez ebay. W naszym przypadku zakupilismy od jednej osoby bedac juz w Dubaju kilka interesujących nas kuponów, które dostarczył nam do hotelowej recepcji. Tak jest wg mnie najtaniej. Oczywiście można kupić cała książkę, ale pytanie po co.
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 16 Lut 2017 13:21 

Hej wszystkim. Książka nie zawiera kuponów do Butterfly Garden i Miracle Garden, prawda? Czy ktoś jeszcze wie kiedy będzie otwarte Muzeum Louvre w Abu Dhabi i jaka mniej więcej przewidywana jest cena plus kiedy otwarcie Dubai Frame? Czy wy mówiąc , że chcecie skorzystać z tych kuponów spotykaliście się z niechętną reakcją ze strony personelu? Czy można kupić tę książkę na lotnisku?
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 16 Lut 2017 13:32 

Loty: 72
Kilometry: 141 891
organic8 napisał(a):
Książka nie zawiera kuponów do Butterfly Garden i Miracle Garden, prawda?

Nie, nie zawiera.

organic8 napisał(a):
Czy wy mówiąc , że chcecie skorzystać z tych kuponów spotykaliście się z niechętną reakcją ze strony personelu?

Nie, nikt nie ma z tym problemu. W knajpach jak i przy wszelkiego rodzaju atrakcjach spokojnie kupony realizują. Co więcej, akurat tak się złożyło, że korzystać z MonoRail nie miałyśmy dostępu do netu - jeden z Panów z obsługi udostępnił nam swój internet tak, byśmy mogły skorzystać z kuponu. Byłyśmy mu za to bardzo wdzięczne.
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 17 Lut 2017 11:17 

Aha, dziękuję serdecznie za szybką odpowiedź. Mam jeszcze troszkę pytań. Mianowicie, czy ktoś może polecić wg niego dobrą firmę organizującą safari(właśnie z tej książki), np. firmę z której sam korzystał i był zadowolony. Czy wg was Ferrari World jest ,,konieczne'' do obejrzenia będąc w Abu Dhabi , czy jest warte wg was swojej ceny czy można sobie spokojnie odpuścić?
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 17 Lut 2017 11:59 

Loty: 72
Kilometry: 141 891
Ja korzystałam z https://www.arabiannightstours.com/ i było całkiem ok. Nie mam porównania z żadną inną firmą, ale do tej ekipy to nie mam zastrzeżeń. Przejażdżka po pustyni super sprawa. Oprócz tego pewnie standardowy pakiet: przejażdżka na wielbłądzie, możliwość sand boardingu (po prostu są dostępne deski na jednej z górek), jedzenie i napoje, henna, pokaz tańca. Nie ma co ukrywać, wioska i atrakcje w niej to nie jest nic autentycznego, ale wiadomo na co się zapisujemy i czego należy tam oczekiwać. Czysta rozrywka i smaczne jedzenie. Odbierają i przywożą pod dom. Koszt 300 AED.

Co do drugiego pytania, to atrakcje, które chcemy odwiedzić to nasza indywidualna sprawa i chyba nic nigdy nie jest "konieczne". Dla mnie Ferrari World i przejażdżka Formula Rossa i Flying Aces warte jest wydanych pieniędzy. Pierwszy raz byłam na rolecoaster, więc może dlatego byłam tak bardzo zachwycona. Oprócz tego niespodzianka w atrakcji Viaggio in Italia. Reszta, czyli symulatory F1, mniejsze kolejki czy inne samochodziki to nic specjalnego, ale jak już się jest na miejscu i ma się czas to warto.
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 18 Lut 2017 10:49 

Loty: 51
Kilometry: 117 325
Krajów: 20 / 9.4%
Czy jest ktoś kto korzystał z papierowej wersji Dubaj 2017 i jednocześnie wykorzystał kupony do Ferrari World lub Yas Waterworld? Których według oficjalnej strony w książce nie ma.
Załącznik:
kupony2.jpg
kupony2.jpg [ 470.74 KiB | Obejrzany 1921 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 19 Lut 2017 18:40 

Dziękuję ponownie za odpowiedź ?. A czy wszystkie przez ciebie wymienione atrakcje były wliczone w cenę biletu czy należały do atrakcji do których , by skorzystać trzeba dopłacać ( odnośnie F. World) . Wiem tylko tyle, że symulator Ferrari należy do dodatkowo płatnych atrakcji. Odnośnie najszybszej formuły, to czy to bardzo czuje się tą prędkość ( nie chce wymiotować się, zawroty głowy itd. , jak dla mnie reakcja z yt m.in. F. Alonso była nie taka straszna)? Zastanawiam się czy warto spróbować najszybszą atrakcję, trochę boję się, bo również nie miałam nigdy do czynienia z czymś podobnym. Pro po safari, czy oprócz tańca brzucha pojawił się także taniec tanoura?
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 19 Lut 2017 19:17 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
WG mnie to Tobie o wiele bardziej "zawróci w głowie" flying aces niż formula rossa.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 178 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość