Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 178 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 09 Lip 2015 12:20 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
Jestem pewien w 100%, poniżej fotki mojego Entertainera - jak widać kupon jest - to znaczy był, bo już wykorzystany :)

Załączniki:
KIDS.jpg
KIDS.jpg [ 301.03 KiB | Obejrzany 4326 razy ]

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#22 PostWysłany: 07 Paź 2015 10:57 

niebieski
Kiedy mozna sie spodziewac (i gdzie tego szukac) informacji nt. kuponow na 2016? Czas kupowania lotow na 2016 juz jest, wiec dobrze byloby wiedziec jakie beda znizki :)
[color=#0000FF]
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 25 Paź 2015 14:17 

Loty: 13
Kilometry: 25 168
Krajów: 8 / 3.7%
W Entertainer Dubai Kids Mobile 2015 również jest wejściówka do Ferrari World (Admission) i Ski Dubai (Slope Full Day Pass). Dotyczy to tylko dzieci czy może ten kupon wykorzystać para dorosłych? Jeżeli mogą z tego skorzystać dorośli, to opłaca się to znacznie bardziej od zwykłego Entertainera, szczególnie, że jst kupon na Aquaventure.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 25 Paź 2015 14:22 

kupon mogą wykorzystać dorośli.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 06 Lis 2015 09:16 

Cooper84 napisał(a):
Kiedy mozna sie spodziewac (i gdzie tego szukac) informacji nt. kuponow na 2016? Czas kupowania lotow na 2016 juz jest, wiec dobrze byloby wiedziec jakie beda znizki :)

dolaczam sie do pytania...tez jestem ciekaw :roll:
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 06 Lis 2015 22:33 
Awatar użytkownika

Hej,

Pisalem z konsultantem na ich stronce i napisal ze w wersji Kids nie ma kuponow do Ferrari... Dwa razy dla pewnosci zapytalem. Dziwne skoro wyzej kolega pisal ze mial. Btw stonka tez nie pokazuje w Kids tych kuponow.

Jade w Maju do Dubaju :P, czekam co bedzie.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 08 Lis 2015 20:47 
Awatar użytkownika

Pytanie: Ceny w Aquaventure i Ferrari na miejscu sa takie same jak online ?
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 20 Sty 2016 13:16 

niebieski
Zobacz sobie na ebayu, są już dostępne kupony na ten rok.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 15 Lut 2016 17:58 

Loty: 14
Kilometry: 40 926
Krajów: 6 / 2.8%
Cześć, czy kupując aplikacje mogę dokonać wcześniejszej rezerwacji online z wykorzystaniem kuponów? Chodzi mi np o Rezerwacje online safari na pustyni lub wejscia na burdz kalifa, czy podczas takiej rezerwacji moge uzyc kuponu?
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 08 Mar 2016 10:03 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
A mógłby ktoś podpowiedzieć jakie kupony najlepiej byłoby wykorzystać lecąc w 3 osoby? Nie za bardzo wiem co tam jest do wyboru. Głownie chodzi mi o jakieś atrakcje Dubaju/Abu Dhabi, np. wycieczka busem po mieście, safari, rejs po wybrzeżu, itp...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

#31 PostWysłany: 08 Mar 2016 11:01 
Awatar użytkownika

Tak jak pisalem Ci na pw na 3os zawsze bedziecie mieli 1 bilet za free. Najlepiej dziala to na 2 lub 4 osoby, bo wtedy za bilet każdy płaci 50% ceny nominalnej, ale na 3os zawsze też będzie taniej.
Ze swojej strony polecam kupony:
- Yellow Boat (90min rejsy po Marinie dookoła palmy + obok Burj al Arab)
- Wild Wadi (Aqua park położony przy samym Burj al Arab) / do Atlantisa niestety od 2015 roku nie ma już kuponów.
- Desert Safari (Safari z kolacja w wiosce na pustyni)
- Big Bus lub Dubai Tours (bilet na 24 lub 48h) autobus piętrowy z otwarta góra zatrzymujący sie we wszystkich ciekawszy miejscach w miescie.
- Ferrari World
- Yas Water Park (Aqua park obok Ferrari World)
- Kaleidoscope (Restauracja w Atlantisie) bufet bez limitow
- The Lost Chambers (Akwarium w Atlantisie)
- Akwarium w Dubai Mall
- Rejs z kolacja po Marinie lub Dubai Creek
- Hard Rock Dubai (kupony na jedzenie działają na zasadzie, ze płacisz tylko za droższe danie)

Generalnie wszystkie kupony znajdziesz tutaj
https://www.theentertainerme.com/Dubai- ... dubai-2016
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 09 Cze 2016 16:20 

Jestem świeżo po powrocie z Dubaju ze świeżutką książką Dubai 2016. Kuponów niewiele wykorzystałem, a i tak się zwróciło z nawiązką:
Wykorzystane po jednym
- Ferrari World (był tylko jeden kupon, także już nie ma żadnego)
- Yas Waterworld
- restauracja Kaleidoscope (bardzo polecam)
- restauracja Brick Lane (
- Big Bus 48h (Ciekawostka, bo korzystałem z http://www.city-sightseeing.com/tours/u ... /dubai.htm a wyrwali kupon Big Busa. Mają darmową zimną wodę w autobusie oraz wycieczki nocne są w cenie. Do tego darmowe bilety do Dubai Aquarium i Underwater Zoo. Kupony do nich oczywiście są w książce)

Powiem tak, zapewne dużo lepiej mógłbym zaplanować pobyt, wyżywienie i atrakcje, jakbym miał książkę w Polsce przed wylotem. Na bieżąco to tak trochę tylko z Forum co kto korzystał.
[ciach]

PS.
Z info jakie mogę sprzedać po powrocie:

Uwaga, nie wiem jak było wcześniej, ale w Dubai Kids 2016 nie znalazłem żadnego kuponu do Ferrari World, poza tym do wielu aktrakcji trzeba mieć poniżej 1,1m lub poniżej 18 lat (pobieżnie spojrzałem tylko na kilka kuponów szczególnie do parków wodnych).

City Sightseeing w Dubai Mall z kuponem (Big Busa :) ) udało się wynegocjować dla biletów 48h bilety 48h plus :), czyli nie 48h tylko do końca dnia kończącego bilet.

Na Burj Khalifa wpuścili mnie 40 minut przed czasem :), miałem na 19:00 a już 18:20 wjeżdżałem windą (kolejki minimalne).

Ceny biletów komunikacji na stronie są nieaktualne. Minimalna cena przejazdu to 3 AED.

Taksówka z Yas Island Abu Dhabi do pierwszej stacji czerwonego metra to 145 AED - tyle zapłaciłem.

Ostatnio edytowany przez mashacra, 27 Paź 2016 21:34, edytowano w sumie 1 raz
Zapraszam do działu Giełda
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 05 Lip 2016 15:59 

Czy w Entertainer Dubai 2016 (wersja papierowa) są kupony do Ferrari i Yas Waterworld, bo szczerze rzekłszy nie mogę ich znaleźć na wymienionej powyżej stronie, a widzę, że z nich korzystacie?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 15 Lip 2016 22:48 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
Podbijam pytanie. Pomoże ktoś?
I jeszcze pytanie . Czy jesli kupię dla pierwszej osoby łaczony bilet do dwóch parków - yas waterwarld i ferrari , który kosztuje 335 AED , to wówczas mogę go łączyć z kuponami , które będzie posiadała druga osoba?
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 18 Lip 2016 16:24 

W papierowej Dubai 2016 którą kupiłem był 1 kupon do Ferrari World i 3 do Yas Waterpark. Jeżeli chodzi o Abu Dhabi były jeszcze 3 kupony do UEFA Champions League Experience w Yas Mall: restauracja, koszulka i coś jeszcze (nie pamiętam). Warto rozważyć restaurację, ponieważ jest to budynek połączony z Ferrari World.

Łączonych biletów niestety nie można kupić z kuponami, a szkoda bo też tak chciałem zrobić.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 18 Lip 2016 16:24, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
samaki9 uważa post za pomocny.

#36 PostWysłany: 18 Lip 2016 20:54 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
@fin - dziekuje za odpowiedż. Czyli tak naprawdę przy wizycie w Yas Waterworld i Ferrari World oszczędność dzięki kuponom jest naprawdę minimalna. Szkoda , no ale tak to jest sprytnie skalkulowane ;)
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 18 Lip 2016 21:54 

Teraz w Ferrari World jest promocja. Kupujesz 4 bilety, płacisz za 3.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 13 Wrz 2016 16:33 

niebieski
Jak ktoś jest zainteresowany biletami do Ferrari i do parku wodnego YAS to na stronach expedii można kupić bilet łączony na dwa dni (różnica między pierwszym i drugim max 14 dni) za kwotę niewiele większą niż wejście do jednego z parków. Tak więc nie ma sensu kombinować z kuponami z Entertainer, bo wychodzi prawie tak samo - 2 parki w cenie jednego

Nazywa się to
Ferrari World & Yas Waterworld Combo Admission Tickets

https://www.expedia.co.uk/things-to-do/ ... 27/12/2016

Podobnie na Expedia.com - płacimy w USD lub Expedia.de - płacimy w EUR
 Profil Relacje PM off
rw30 lubi ten post.

#39 PostWysłany: 29 Wrz 2016 17:31 

proszę o informację jakie rabaty są z kuponów do Dubai Dolphinarium.
będę potrzebował :
2 x Dolphin and Seal Show
1 x Swimming With Dolphins

Nie wiem czy kupony obejmują pływanie z delfinami. cena wyjściowa to 600AED i chętnie bym ja obniżył.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 05 Paź 2016 08:32 

niebieski
Czuć już, że lada chwila Wizz zacznie latać do Dubaju z Katowic, bo jest większy ruch w interesie ;-)

Jakby ktoś poznał sposób na 2 bilety w cenie 1 do Legolandu to bylibyśmy wdzięczni za podzielenie się wiedzą :-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 178 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość