Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rijad
#1 PostWysłany: 26 Lis 2022 14:56 

Najd Village
knajpa położona mniej więcej między Kingdom Centre a Wielkim Meczetem Króla Khalida (uwzględniając skalę miasta), przy trasie autobusowej linii nr 8, kursującej między Al Batha a szkołą nauki jazdy (Olaya Street). W godzinach niewieczornych można pójść i usiąść z buta. W patio boksy z wykładziną, poduchami, wygodnie, można się uwalić. Sympatyczna obsługa, całkiem całkiem ceny, smacznie. Porcja ghorsan kosztowała mnie 33 SAR, do tego dzban kawy w wydaniu charakterystycznym dla tej prowincji (z kardamonem i szafranem, o barwie herbaty z mlekiem) za 20 SAR. Do tego dostałem w cenie talerz kandyzowanych fig.

https://www.google.com/maps/place/Najd+ ... 46.6692325
 Profil Relacje PM off
Bart123 lubi ten post.

Wczasy na klifie z widokiem na ocean 🌊☀️ All inclusive na Gran Canarii za 2399 PLN Wczasy na klifie z widokiem na ocean 🌊☀️ All inclusive na Gran Canarii za 2399 PLN
Odkryj hiszpańską wyspę za 1189 PLN 🌊☀️ 4 dni w 4* hotelu ze śniadaniami na Majorce 🇪🇸✈️ Odkryj hiszpańską wyspę za 1189 PLN 🌊☀️ 4 dni w 4* hotelu ze śniadaniami na Majorce 🇪🇸✈️
 Temat postu: Re: Rijad
#2 PostWysłany: 03 Sty 2025 21:21 

Loty: 547
Kilometry: 1 233 345
Krajów: 116 / 56.0%
złoty
W okolicy Diriyah polecam Sharq. Jedzenie smaczne, lepsze niż w Nadj. Do tego kawa i herbata za free.
https://sharq-ksa.com/samhaniah-en.html

Temat postu: Re: Rijad
#3 PostWysłany: 18 Lut 2026 22:03 

Loty: 363
Kilometry: 679 416
Krajów: 64 / 30.9%
niebieski
Ja w okolicy Diriyah polecam z kolei restaurację Mira Bukhari Restaurant. Jedzenie na dywanie, płatność kartą, pyszne szaszłyki i jest pan co mówi po angielsku
 Profil Relacje PM off
Gadekk lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość