Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 28 Lut 2024 10:41 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
Ja dzisiaj wypełnialem z 45 minut.Do wypełnienia potrzebny jest internet, a na przejsciu w Padang Besar wifi nie ma. W koncu jacyś Niemcy pozyczyli mi neta...
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#22 PostWysłany: 29 Lut 2024 15:59 

niebieski
7z9 napisał(a):
a.kalinowski - tak - to już wszystko.
ps. Swoją drogą ten "pin" też mi nie dawał spokoju... po co jest? czy to już całość procedury...

Co do różnego rodzaju błędów przy wypełnianiu. Raz miałem taką sytuację że data wlotu mi nie wchodziła / nie dało rady odfajkować choć lot był następnego dnia. Tutaj problemem była prawdopodobnie (domyślna) przeglądarka (na fonie) bo działo się to bezpośrednio na linku który dostałem na mejla od Air Asia (przypomnienie o wypełnienie tej głupoty). Jak wszedłem poprzez zapisany przeze mnie wcześniej link (stworzyłem sobie ikonkę) to wszystko wchodziło.

Formularza fizycznie nikt nie sprawdza. Pewnie jakby go nie było to odrzuci paszport.
Pin jest po to aby wejść ponownie na stronkę z formularzem i wygenerować sobie pdf.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 25 Mar 2024 16:39 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 257
Kilometry: 538 600
Krajów: 80 / 37.4%
Jeśli ktoś podobnie jak ja miał chwilę paniki z uwagi na brak e-maila potwierdzającego rejestrację, to wygląda na to, że mają w Malezji jakiś grubszy problem z tym systemem i od wczoraj nie przychodzą żadne maile (ale formularz zwraca komunikat, że zarejestrował wniosek prawidłowo).

Próbowałem dziś na kilku urządzeniach, z różnymi adresami email, aż w końcu zacząłem googlować i na różnych forach pojawił sporo wpisów, ze wczoraj i z dziś, od ludzi mierzących się z tym samym dokładnie problemem. U mnie zostało do wylotu jeszcze 40h - to sporo ale współczucia dla tych co też myśleli, załatwią sobie temat w kolejce do check-inu.

p.

#24 PostWysłany: 25 Mar 2024 17:02 
Awatar użytkownika

niebieski
U mnie za każdym razem było pytanie, czy formularz jest wypełniony - nawet wracając promem z Koh Lipe na Langkawi pytał o to pogranicznik w Malezji. Zakładam że informacja o jego wypełnieniu pojawia się w systemie kontroli granicznej, ale faktycznie nie musiałem nikomu tego okazywać.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 26 Mar 2024 06:46 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 257
Kilometry: 538 600
Krajów: 80 / 37.4%
Po dwóch dniach przerwy system znów rozsyła formularze (oraz PINy) na wskazany adres email.

p.

#26 PostWysłany: 22 Gru 2025 17:21 

niebieski
Dobrze widzę , że najwcześniej 72 h przed przylotem mogę wypełnić?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 22 Gru 2025 18:57 

złoty
Tak
 Profil Relacje PM off
bigosm lubi ten post.
bigosm uważa post za pomocny.

#28 PostWysłany: 22 Gru 2025 20:56 

niebieski
W rzeczy samej - nie wcześniej niż 72 godziny przed wjazdem.
 Profil Relacje PM off
bigosm lubi ten post.
bigosm uważa post za pomocny.

#29 PostWysłany: 29 Gru 2025 02:02 

niebieski
Wiecie czemu nie mogę wypełnić wniosku? najwcześniejsza data przyjazdu , którą mogę wypełnić to 30.12 a już jest 29.12
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 16 Lut 2026 16:27 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Wygląda na to, że są dwa kraje niemieckie i nasi zachodni sąsiedzi muszą się rejestrować jako obywatele NRD :D :
https://loyaltylobby.com/2026/02/15/mal ... mhide=true
turysta bezendu lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości