Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 204 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 22 Sty 2026 12:18 

Loty: 34
Kilometry: 85 452
Krajów: 14 / 6.9%
srebrny
lagor napisał(a):
Te wszystkie farmy z przyprawami, warsztaty rzemieślnicze oraz jubilerzy to przecież jest normalna sytuacja. Jak nie chcesz tam iść to mówisz że nie albo wychodzisz i tyle. My tam z niektórych miejsc skorzystaliśmy a z innych nie…

Dla mnie normalna sytuacja to tak jak podchodził do tego Gavi - wiedzieliśmy gdzie jedziemy, a jak wiedział, że coś sprzedają w danym miejscu to z góry uprzedzał czego nie kupować bo będą lepsze miejsca albo "better in supermarket"
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Alicante za 1083 PLN ⛱️🌊👣 Loty z weekendem i 2 noce w centrum miasta Wakacje w Alicante za 1083 PLN ⛱️🌊👣 Loty z weekendem i 2 noce w centrum miasta
Bułgaria z all inclusive na wakacje 🌊☀️ 7 dni w 4* hotelu w Słonecznym Brzegu za 2599 PLN Bułgaria z all inclusive na wakacje 🌊☀️ 7 dni w 4* hotelu w Słonecznym Brzegu za 2599 PLN
#202 PostWysłany: 22 Sty 2026 13:25 
Awatar użytkownika

Loty: 146
Kilometry: 309 501
Krajów: 35 / 16.9%
niebieski
Ale u nas z Siro dokładnie tak było, mówił gdzie jedziemy i co tam się będzie działo i my to akceptowaliśmy lub nie
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 01 Lut 2026 12:42 

Witam, Pobyt na Sri Lance 8-9 dni, 18-26 styczeń 2026. Miało być 10-11dni ale FlyDubai zafundował nam przymusowy postój w tej betonozie Dubaju.
Planując wycieczkę zwróciłem się do wszystkich kierowców wskazanych przez Was na tym forum. Najtańszy faktycznie był Malith Prashantha, ale wybrałem następnego cenowo czyli Vishan Fernando. Parę miesięcy korespondowałem na temat naszego planu podróży i w ostatnim momencie Vishan napisał iż ma żonę w szpitalu i nie może przyjechać, ale przyjedzie jego brat, wspólnik - godny zaufania człowiek.
Jak faktycznie jest nikt nie wie lecz myślę że Vishan złapał jakąś robotę i dał nam podwykonawcę. Ustalona stawka to 70USD za dzień.
Nasz kierowca to ROWAN. Rowan mówił że Vishan to jego sąsiad. Przyjechał takim starym ale dobrze utrzymanym vanem Hyundai. Taki hipsterski klimacik. Z czystym sumieniem polecam ROWAN-a. tel. 0094779364329, whatsapp na numerze 0094778307899 . Rowan mówi komunikatywnie po angielsku ( lecz nie biegle), robi swoją robotę, rano podstawia się na wskazaną godzinę, wieczorem kończy kiedy mu się powie. Dosłownie zawsze dla nas był. Realizował nasze przeróżne zachcianki. Van rano zawsze był czyściutki i pachnący kadzidełkami. Z Rowane-m czuliśmy się zawsze bardzo bezpiecznie. Naprawdę polecam, Na koniec cała nasza piątka podróżników zgodziła się na bonus na Rowan-a 10USD/dzień. Sri Lanka w styczniu piękna. Dla wszystkich którzy planują wyjazd - bierzcie pod uwagę iż pokonanie 30km czasami zajmuje 1h jazdy autem.
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 30 Mar 2026 11:47 
Awatar użytkownika

Loty: 373
Kilometry: 622 601
Krajów: 68 / 32.9%
niebieski
+94 75 018 7093 Gavindu
Pobyt 11 dni skrócony do 10 przez strajk.
Elastyczny, komunikatywny. Samochód w bardzo dobrym stanie, nieskazitelnie czysty.
Z mojego wyboru i lenistwa Gavi organizował cały wyjazd włącznie z hotelami. Wybrane obiekty były zawsze w pewien sposób wyjątkowe. Ja bym tego lepiej nie zrobił.
Plany czasami zmienialiśmy, nigdy nie powiedział słowa, że coś nie pasuje.
Nienachalny i uczynny.
Polecam z całego serca.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 204 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość