Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Gru 2019 17:48 

srebrny
Jakich to czasów dożyliśmy, że szybkie wi-i jest ważniejsze od dobrego śniadania i klimy w pokoju :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#22 PostWysłany: 23 Gru 2019 21:55 

platynowy
No, ale on chciał wrzucić te śniadanka na insta.. i w tym tkwi problem.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 29 Cze 2022 11:56 

Loty: 53
Kilometry: 90 635
Krajów: 21 / 10.1%
niebieski
Szczerze mogę polecić Villa Agati. Prowadzony od ok. 2 lat przez parę bardzo fajnych i miłych Francuzów. Jest delikatnie na uboczu, ale dzięki temu jest bardzo cicho. Mają rewelacyjną kucharkę. Nocleg ze śniadaniem wyszedł nas po 100 zł za pokój.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 07 Kwi 2024 18:15 

Bardzo polecam nocleg z Airbnb u Siva i Pisey. Małżeństwo ma 5tkę dzieci i nie przelewa się im a mimo to prowadzą charytatywnie szkołę angielskiego dla dzieci w Siem Reap żeby dać im lepszy start.

Warunki noclegi bardzo w porządku, jest bardzo czysto, klima i śniadanie w cenie, ale przede wszystkim rodzinny klimat miejsca robi robotę. Poza tym Siv bardzo tanio wozi tuk tukiem, woził nas na wschód słońca, dowoził na dworzec i wielokrotnie do miasta. Płaciliśmy dużo taniej niż to co proponowali w mieście, aż daliśmy więcej bo wstyd. :lol:

Airbnb: https://www.airbnb.pl/rooms/19969697?_s ... un98Pi4VWr (4,94 na 5)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 08 Kwi 2024 01:12 

niebieski
Ja spałem w Ibisie, pamiętam że były dobre śniadania. Cena była przystępna. Ale to było kilka lat temu.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 02 Lut 2025 16:21 

Loty: 212
Kilometry: 330 735
Krajów: 65 / 31.4%
złoty
Absolutnie nie polecam: VPlus Hotel - pierwszy raz w życiu uciekłem z hotelu - dużo wytrzymam, ale pluskiew to ciężko się potem pozbyć.
Polecam: Indra Angkor Residence - cenowo podobnie do Pluskwa Resort a jakość z innej bajki.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość