Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Lis 2011 19:44 

Witam,

Poluję na bilety z Warszawy do Denver w drugiej połowie maja 2012 (ewentualnie od 11.05), powrót po 3 tygodniach. Jeszcze tydzień temu kosztowały ok 1800zł a teraz skok do 2800 zł (850$) przy obecnym kursie dolara (American Airlines, przesiadka w Helsinkach i Chicago)!
Czy kupować już teraz bilety czy może liczyć na kolejną szaloną środę? Ale pewnie maj zaczyna być miesiącem wyjazdowym, więc promocji nie trzeba dla tego czasu robić..

Macie jakieś wskazówki? Ja szukam biletów na kayak.com ....
 Profil Relacje PM off  

Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙 Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙
Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️ Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️
#2 PostWysłany: 21 Lis 2011 20:47 

Loty: 140
Kilometry: 255 412
Krajów: 33 / 15.4%
Jest z cenami tak jak piszesz. Sprawdzałem ponadto Lufthansę i British Airways, ale tam ceny w obie strony grubo przekraczają 2 tys zł. Zaproponuje linie Continental Airlines . Tutaj ceny są jeszcze znośne ;) . Oraz Air Canada (tutaj cena podana jest w $ kanadyjskich)
Pierwsze 2 screeny to Continental, screen na dole to Air Canada

Załączniki:
continental..jpg
continental..jpg [ 134.91 KiB | Obejrzany 362 razy ]
cont-cena..jpg
cont-cena..jpg [ 39.6 KiB | Obejrzany 362 razy ]
air canada..jpg
air canada..jpg [ 117.42 KiB | Obejrzany 362 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Lis 2011 20:52 

ewentualnie przejrzyj sobie ofertę Delty Air Lines

Załączniki:
delta..jpg
delta..jpg [ 73.21 KiB | Obejrzany 357 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lis 2011 00:04 

Dzięki za zaangażowanie :) Myślisz, że mogę jeszcze liczyć na bilet w okolicach 2000 zł?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Lis 2011 18:01 

Teoretycznie możesz, pokazane powyżej oferty są na dzień wczorajszy. Promocja majowe jeszcze się raczej nie rozpoczęły, jeśli to ja miałbym rezerwować bilety, to wstrzymałbym się do nowego roku i w zimę (styczeń) uważnie (dzień w dzień) obserwował poszczególne oferty. Wtedy najłatwiej ustrzelić jakąś obniżkę. ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości