Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Mar 2015 23:28 

Aegean Airlines (A3)
Przelot tam › poniedziałek, 13 lipca 2015
Nr lotu Warszawa
Okęcie (WAW)
Ateny
Eleftherios Venizelos (ATH)
A3 861 16:00 — 2h 30min → 19:30 Non stop 3 miejsc(a)Szczegóły
Aegean Airlines (A3)
Powrót › poniedziałek, 20 lipca 2015
Nr lotu Ateny
Eleftherios Venizelos (ATH)
Warszawa
Okęcie (WAW)
A3 860 13:30 — 2h 40min → 15:10 Non stop
 PM off
Lastminuter.pl lubi ten post.
Lastminuter.pl uważa post za pomocny.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 17 Mar 2015 23:47 

srebrny
Ja bym powiedział, że za niewiele wyższą cenę jest jeszcze kilka terminów. Jednak napalałem się na weekendowy wypad na jakieś Lesbos czy Mykonos, ale tam po przesiadce nie tylko płaci się drugie tyle, ale też godziny lotów mało przyjazne - noc na Venizelosie, potem dzień z oczami na zapałki i zbyt wczesny powrót. Chyba się postarzałem...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Mar 2015 00:00 

niebieski
też patrzyłem ceny na wyspy koszmarne zostaje prom ale to szczyt sezonu więc szału nie będzie
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Mar 2015 00:04 

Na wyspy w sezonie za niezłe pieniądze to tylko chartery z TUI, 400 zł RT lipiec sierpień w zeszłe wakacje było regularnie. Oby w tym roku też trzymali poziom ;)
 PM off  

#5 PostWysłany: 18 Mar 2015 00:15 

Myślicie, że można liczyć na jeszcze tańsze loty last minute? To jest naprawdę taka okazja? Nie znam się na cenach w szczycie sezonu, bo zazwyczaj nie bierzemy wtedy urlopu.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Mar 2015 00:31 

wally napisał(a):
też patrzyłem ceny na wyspy koszmarne zostaje prom ale to szczyt sezonu więc szału nie będzie

12-19 lipca jest Milos z nocna przesiadką WAW-ATH-MLO za 490 zł i to z rejstrowanym.
Biorąc pod uwagę wieczorne przyloty z WAW i WMI do ATH i tak pozostaje na wyspy ranny prom. Dojdzie jeszcze transport 5 e do Pireusu,a bilety na promy z i do Pireusu na wyspy do tanich nie należą ,bo byle jaka łajba to wydatek ok 35 e w jedną stronę.

Przy powrocie 20 lipca gratka ,godzinna przesiadka w ATH z taką samą ceną.
 PM off  

#7 PostWysłany: 18 Mar 2015 01:46 

hipijo napisał(a):
Myślicie, że można liczyć na jeszcze tańsze loty last minute? To jest naprawdę taka okazja? Nie znam się na cenach w szczycie sezonu, bo zazwyczaj nie bierzemy wtedy urlopu.

Maj czerwiec to bywały i po 200-250 natomiast lipiec sierpień to 397 zł minimum często na dzień dwa przed wylotem. To bardzo dobre ceny biorąc pod uwagę, że leci się z bagażem rejestrowanym i okres. Taniej raczej nie będzie. Trzeba jednak pamiętać, że kupując bilety na kilka dni przed wylotem są problemy z dobrym noclegami za rozsądne pieniądze. Moim zdaniem warto dołożyć 100-150 zł skoro przy cenie hotelu to może być ułamek całych kosztów.
 PM off  

#8 PostWysłany: 18 Mar 2015 08:14 

srebrny
Tak, zdecydowanie czartery to najlepsza opcja, a ceny bywały niewiarygodne. Tyle że to z reguły pojawia się w ostatniej chwili i jest co najmniej na tydzień.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 18 Mar 2015 13:04 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
No i za czartery nie zdobędzie się mil w M+B.

#10 PostWysłany: 20 Mar 2015 01:52 

Dodam coś od siebie na wakacje. Za 104 e czyli ok 445zł 12-20 lipca Warszawa -Milos -Warszawa Tam nocka na lotnisku w Atenach a powrót z godzinna przesiadką i to z bagażem rejstrowanym
 PM off  

#11 PostWysłany: 28 Mar 2015 11:50 

srebrny
To jeszcze podpowiem, że tam jest taki myk (chyba że ja nie potrafię korzystać ze strony Aegeana), że wprawdzie Aegean nie ma typowej dla "tradycyjnych" linii taryfy, że w dwie strony taniej, za to ma opcję, że z przesiadką taniej. Szkopuł w tym, że ja nie potrafię tego nijak znaleźć na ich stronie, bo nie widzę tam ani opcji "multi-city", albo jakiegokolwiek zarządzania przesiadkami. I gdy się chce np. polecieć na Zakytnthos czy Lesvos, z nocną przesiadką w Atenach, to strona Aegeana zamiast tego proponuje jakieś karkołomne przesiadki lufą we Frankfurcie, za milion euro płatne w złocie. Natomiast wystarczy wejść przez jakiegoś pośrednika i choćby na Tripście taki lot z przesiadkami na wyspy może wyjść nawet o połowę taniej.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości