Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 463 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:02 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Jeśli nie kupię biletów na mecz w ostatniej fazie sprzedaży to odstąpię moją rezerwację w hotelu 19/20 Hotel Post dla dwóch osób 4600 rub.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#182 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
madej napisał(a):
przed chwilą zarezerwowałem pokoj dla 3 osob z 19 na 20 w Fusion Mira 3,2 km od centrum za 2400 rubli (148pln) wiec noclegi są ;)

Warto mieć alternatywę ;) i bliżej pobytu daj znać czy Wam się "ostała" (mi warunek nazwy spełnia kwatera w Krakowie, na znanym serwisie pokój w Moskwie o podobnej nazwie 2 os. coś koło 800 zł/doba :?: :!: )

no oczywiście że nie rezerwowałem przez booking.com, w Rosji to nie wypada ;) no zobaczymy, na razie potwierdzone telefonicznie (wystarczy poprosic w hotelu o j. angielski)
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:10 

@cool_aka_romeo No co ty, gdyby nie kwestia wizy FAN ID to byłbym spokojny, a tak....skłaniam się nad kupieniem czegokolwiek z tego "chłamu" co się ostał, by móc zawnioskować o wizę FAN i po 18.04 zwrócić niechciane bilety ze stratą 10 euro :( by już na spokojnie później "polować"

@madej cena miała uświadomić "realność się jej ostania", ale życzę powodzenia okazji w Moskwie na czas mś
 PM off  

#184 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:14 

Ciekawe co się stanie jak ktoś zdąży wyrobić Fan ID i sprzeda bilety nawet oficjalnie, Fan ID zostanie?
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:27 

Zapewne z takimi posiadaczami FAN to co w Anglii z byłymi rosyjskim agentami :!: (sorry za czarny rosyjski humor)

Choć jak ktoś ma niech zapoda co mówią o takim przypadku przepisy FIFA lub jak to wyglądało "w realu" na Pucharze Konfederacji
 PM off  

#186 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:30 

Panowie za za pośrednictwem jakiego portalu rezerwujecie noclegi?? Na bookingu ceny za 3 noclegi są kosmiczne. Może coś pomóc w temacie
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:35 
Awatar użytkownika

niebieski
z tego co mówi górny77 tylko tam, bo z innych to Ci anulują 24h przed wyjazdem a już najlepiej to pod namiot
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:36 

Loty: 192
Kilometry: 231 698
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
@Kaweips85 moja rada jest taka żeby rezerwować nocleg na mecz i resztę (o ile się zostaje dłużej) osobno, dużo większa jest dostępność na inne dni a jedną noc można się przemęczyć/zapłacić więcej. Jeden nocleg na mistrzostwach też rezerwowałem przez 101hotels.ru.
 Profil Relacje PM off
madej lubi ten post.

#189 PostWysłany: 15 Mar 2018 16:42 
Awatar użytkownika

Wczoraj zarezerwowalem 3 noce w green hostel za 100zl. Warunki są jakie są, ale super lokalizacja i cena. Nie wiem czemu tylko płatność w obiekcie.
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 15 Mar 2018 17:11 

madej napisał(a):
z tego co mówi górny77 tylko tam, bo z innych to Ci anulują 24h przed wyjazdem a już najlepiej to pod namiot

zacznijmy od tego, że jeśli już to pisze i co najważniejsze nie podałeś żadnych szczegółów gdzie rezerwowałeś, tylko pochwaliłeś się ceną i na pewno nie przez booking

"szanujmy się", a i oby nam się bezstresowo ostały, bo już mamy opisanych tu kilka przykładów rezerwacji hoteli, noclegów prywatnych anulowanych
 PM off  

#191 PostWysłany: 15 Mar 2018 18:07 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
@gorny77 Myślisz, że mimo to aplikować o Fan ID (mam dwa bilety na Anglia - Belgia) dokupić samolot i czekać na kwiecień ?
Pierwszy truniej od Euro2004 gdzie nie mam biletu na mecz naszych, ale podejżewam, że to wina "asów" którzy kupują bilety a mimo to sami nie wiedzą po co albo nie znają kosztów wyjazdu...
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 15 Mar 2018 18:18 

Co to za pytanie: bilety masz czyli warunek spełniasz, FAN ID potrzebujesz - to i na co ty czekasz zwłaszcza, że bezpłatna :!: :?:
 PM off  

#193 PostWysłany: 16 Mar 2018 23:02 

Wybieramy sie w 4 osoby z Krakowa na mecz, na ta chwile najlepsza opcja wydaje sie lot z Pragi 18-21 (okolo 900-1000zl),
pytanie czy ktos z okolicy wybiera sie rowniez i ma jakies lepsze opcje/propozycje? moze jakis wspolny przejazd busem itp?
Jak wyglada sprawa z noclegami w pokojach wieloosobowych, jest sens sie w takie cos bawic przy 3/4 dniowym pobycie ? nigdy w takich hostelach nie spalem i nie mam pojecia jak to do konca wyglada oprocz tego ze w pokoju sa obce osoby.
Co z noclegami z agody? duzo fajnych apartamentow tam sie pojawia ale ceny sa tak nieproporcjonalnie niskie do reszty lokali ze az smierdzi przekretem...

Ostatnio edytowany przez Abcn 17 Mar 2018 22:39, edytowano w sumie 2 razy
Mógłbyś poprawić pisownię? duże litery K i inne. Dzięki
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 16 Mar 2018 23:44 

Cześć.
Ja jestem z okolic Tarnowa i na ten mecz lecę Wizzair z Debreczyna.
Na ten moment bilet kosztuje 496zł (ja kupiłem za 300zł).
Może skusicie się jednak na Węgry?:) Ja dojadę tam albo bezpośrednio autem albo transportem publicznym ze Słowacji (Presov lub Kosice).
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 16 Mar 2018 23:49 

@grzybu

a powrot z Moskwy? Kak u ciebie sprawa z noclegami ?

Ostatnio edytowany przez Abcn, 17 Mar 2018 22:13, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 17 Mar 2018 01:16 
Awatar użytkownika

Hej hej :)
Też lecimy na ten mecz i dwa inne. Będziemy lecieć z Berlina.
Czekamy na fan id :)
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 17 Mar 2018 09:28 

Wracam 26/06 po drugim meczu linią Pobeda z Moskwy do Bratysławy (56EUR).
Z Bratysławy pewnie przejadę szybko do Wiednia i stamtąd już prosta sprawa.
Noclegi mam częściowo zarezerwowane w kilku różnych hostelach, jeden nocleg w darmowych pociągu z Moskwy do Kazania. Jeden nocleg wyjeżdżam turystycznie poza Moskwę do Włodzimierza. Brakuje mi jeszcze noclegu po meczu w Kazaniu.
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 17 Mar 2018 13:35 

Witam, ja z takim pytaniem. Czy 18 kwietnia jest jeszcze możliwość wyrwania biletów na mecz Polska-Senegal w Moskwie? Niestety przegapiłem w poniedziałek sprzedaż a już nie ma dostępnych.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 17 Mar 2018 14:43 

Ja mam jeszcze jedno pytanie do Was, skoro są takie dobre ceny z Kaliningradu zaczynam się zastanawiać również nad tą opcją. Jak wygląda sprawa w przypadku dojazdu z Polski na lotnisko w Kaliningradzie? Ktoś się orientuje? Czy np. z Gdańska kursuje coś na tamtejsze lotnisko, lub ewentualnie co trzeba posiadać żeby wjechać tam swoim samochodem- zielona karta, jakieś pozwolenia? Rozumiem, że mając FanID bez najmniejszego problemu przekroczę granicę?
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 17 Mar 2018 15:10 
Awatar użytkownika

Na tamtejsze lotnisko z Polski nic nie jedzie. Opcji dojazdu do Kaliningradu jest kilka. Dosiadka w Warszawie albo Olsztynie do autokaru jadącego do Kaliningradu. Jakieś busy lub autokary z Gdańska bo są takie połączenia. Dosiadka na granicy do kogoś i dojazd do miasta. Może jeszcze zostanie uruchomione to połączenie kolejowe z Gdańska. Tu na forum lub na grupkach na fb na pewno będzie się dało znaleźć miejsce u kogoś w aucie.
Przekraczaniem granicy własnym autem nie wiem jak wygląda bo nie rozważam tej opcji.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 463 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość