Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 198 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 28 Gru 2012 20:55 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
W Warszawie trzeba niestety uważać. Są miejsca gdzie parkowałem przez dwa lata dzień w dzień i nikt mi nie nałożył mandatu teraz dzień w dzień ci co tam parkują mają blokady na kołach bo .... znak informujący o zakazie parkowania jest 250 metrów wcześniej. Co ciekawe pod nim jest info że nie dotyczy chodnika ale to nikogo z SM nie rusza i inteligencja niestety nie będzie tu miała znaczenia.
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#22 PostWysłany: 02 Gru 2013 16:17 
Awatar użytkownika

Loty: 25
Kilometry: 29 031
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Jeżeli chodzi o Okęcie to można zawsze zostawić samochód na osiedlu przy przystanku "Sasanki" lub "17 stycznia". Jednak jest to dobra opcja na 1-2 dni. Jeżeli chodzi o dłuższe pozostawienie auta to polecam parking przy supermarkecie np. na Aleii Krakowskiej masz Lidla.

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 02 Gru 2013 16:32 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 384 840
Krajów: 38 / 17.8%
złoty
Uwazalbym z parkowaniem przy Lidlu. Nie wiem jak w tym konkretnym przypadku ale czesto jest tablica informujaca ze parkowanie jest dozwolone na czas robienia zakupow ale nie dluzej niz 3 godziny. Na wlasne oczy kiedys widzialem lawete zabierajaca samochody stojace dluzej.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 20 Gru 2013 10:06 

Zbanowany
Na parkingach przy marketach jest monitoring i faktycznie podejrzanie długo zajmujący miejsce delikwent może zostać odholowany.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 20 Gru 2013 11:38 
Awatar użytkownika

niebieski
schwung napisał(a):
Nie korzystałem z parkingu, natomiast wypożyczałem u nich auta. Ceny zarówno za wypożyczenia jak i parking uważam za bardzo dobre.

http://parking.eurostyle.pl/ - 120zł za 30 dni to uważam rewelacyjna cena biorąc pod uwagę lokalizację.

Korzystałem z tego parkingu i uważam że jest godny polecenia, transffer zero problemów, ceny bardzo dobre.Jedyny minus (dla mnie) to że znajduje się między drzewami i wszystkie liście, szyszki itp.szczelnie pokryły cały samochód.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 07 Sty 2014 17:34 
Awatar użytkownika

Loty: 23
Kilometry: 27 962
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
a czy ktoś korzystał z owych podanych procz Eurostyle np z:
http://www.parking-obok-lotniska.pl/ jak i również samego parkingu lotniskowego więcej niż 7 dni?

#27 PostWysłany: 13 Sty 2014 12:31 

Jest jedna dobra reguła dla przyjezdnych - parkujcie tam, gdzie są już inne samochody. Jeśli zostawisz samochód w miejscu, w którym nikt inny nie wpadł na taki pomysł to masz spore szanse na odholowanie lub przynajmniej mandat. Mówię oczywiście o miejscach, które nie są wprost wyznaczone do parkowania. Niestety warszawska Straż Miejska ma doskonale obczajone miejsca, z których mogą auto odholować i przyjeżdżają w nie kilka razy dziennie. Odholowanie to ponad 500 zł + mandat.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 18 Sty 2014 15:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Dlatego też wydaje mi się ,że będzie dobrą opcją aby samochód został na parkingu lotniskowym i ma się święty spokój.

#29 PostWysłany: 18 Sty 2014 16:38 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Krajów: 15 / 7.0%
irys napisał(a):
schwung napisał(a):
Nie korzystałem z parkingu, natomiast wypożyczałem u nich auta. Ceny zarówno za wypożyczenia jak i parking uważam za bardzo dobre.

http://parking.eurostyle.pl/ - 120zł za 30 dni to uważam rewelacyjna cena biorąc pod uwagę lokalizację.

Korzystałem z tego parkingu i uważam że jest godny polecenia, transffer zero problemów, ceny bardzo dobre.Jedyny minus (dla mnie) to że znajduje się między drzewami i wszystkie liście, szyszki itp.szczelnie pokryły cały samochód.

muszę się wypowiedzieć w temacie. Ostatnio parkowałem pierwszy raz na w/w parkingu.
Relacja: mało widoczny z ulicy parking, wjeżdżając rzuca się multum samochodów tam parkujących , to in +.
Niestety obsługa pozostawia wiele do życzenia - po zrobionej opłacie musiałem czekać blisko 30 minut aby mogli nas łaskawie odwieźć na lotnisko. Zawieźli oczywiście pod sam terminal ale chodzi o czas który odgrywa szczególną rolę.
Po powrocie, pomimo telefonu jeszcze będąc w samolocie czas oczekiwania na transfer ponad 45 minut. Jak to Pani określiła - wyjechała specjalnie później bo chciała od razu odebrać 4 osoby (czyli nas i jeszcze jedną parę która przylatywała 20 minut później).

Reasumując: Korzystałem z innych lotnisk i poza ceną ten parking absolutnie niczym nie wyróżnia się na plus w stosunku do innych parkingów z transferem w cenie. Być może taki za przeproszeniem "upierdliwiec" jak ja trafia się rzadko ale jak za coś płacę to także czegoś w zamian oczekuje. Po raz pierwszy i ostatni parkowałem na tym lotnisku.

#30 PostWysłany: 18 Sty 2014 16:52 

Sądzę że za powyższa cenę nie powinno się wybrzeżach.
Znajomi tez tam kiedy parkowania i byli bardzo zadowoleni, lepsze to niż zostawić samochód na 2 tygodnie na dziko...

Ostatnio edytowany przez zbyhu, 18 Sty 2014 17:04, edytowano w sumie 1 raz
nie cytujemy bezpośrednio pod postem, btw sprawdź co Ci autokorekta poprawiła zanim wyślesz posta ;)
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 18 Sty 2014 17:02 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Krajów: 15 / 7.0%
Kwestia kalkulacji. Ja wolę dopłacić kilka PLN i być traktowany priorytetowo a nie jak kula u nogi. Może ktoś ma inne odczucia.

Ostatnio edytowany przez zbyhu, 18 Sty 2014 17:03, edytowano w sumie 1 raz
nie cytujemy bezpośrednio pod postem
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 18 Sty 2014 17:03 

Tez tak mam...myślałem że należysz do grupy marudzacych podrozowiczych, którzy mimo, że mało płacą to narzekają :)
Wtakim razie sry :)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 28 Lip 2014 14:40 
Awatar użytkownika

niebieski
MacieQ napisał(a):
Nie wiem czy cena ma aż tak duże znaczenie :) Ja już kilka razy zostawiałem samochód na tym parkingu http://www.parking-lotnisko.pl i nie narzekam. 155zł za 14 dni - dla jednego dużo, dla drugiego w sam raz ale sam parking jest moim zdaniem ok.

Korzystaliśmy teraz z tego parkingu i wszystko OK. Godny polecenia :D

#34 PostWysłany: 09 Paź 2014 21:33 

niebieski
Czy mozecie doradzic gdzie niedaleko lotniska moge zostawic samochod na kilka dni?
To stare auto wiec na pewno nikt nie ukradnie
Od razu wyprobuje kody Uber aby z tego miejsca ktos mnie zabral.
Dziekuje
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 09 Paź 2014 21:48 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
legalnie możesz parkować przy Orlenie, jest tam trochę miejsc ale ciężko z dostępnością raczej :) chyba że w weekend wylatujesz
 Profil Relacje PM off
beata123 lubi ten post.
beata123 uważa post za pomocny.

#36 PostWysłany: 09 Paź 2014 21:49 
Awatar użytkownika

Loty: 25
Kilometry: 29 031
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
luxyfer napisał(a):
legalnie możesz parkować przy Orlenie, jest tam trochę miejsc ale ciężko z dostępnością raczej :) chyba że w weekend wylatujesz

Nie podawaj miejscówki! :) Już wiem dlaczego nie mogłem zaparkować ostatnio.

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 09 Paź 2014 21:59 

niebieski
ojtam nie badzmy samolubni
podeslecie chlopaki na prv namiar na google maps?
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 09 Paź 2014 22:05 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
beata123 napisał(a):
ojtam nie badzmy samolubni
podeslecie chlopaki na prv namiar na google maps?

ejże...to takie trudne?? ;)

podejrzewam że chodzi o taki Orlen od którego nie trzeba nawet brać taksówki ani innego ubera ;)

a ogólnie to przy ul. 17stycznia jest osiedle z blokami - tam się pewnie znajdzie miejsce i daleko do lotniska nie jest...

Ostatnio edytowany przez vivere, 09 Paź 2014 22:07, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 09 Paź 2014 22:05 

niebieski
dobra posuzkam :)
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 09 Paź 2014 22:16 

Na 17 stycznia, między blokami. Stamtąd 1 przystanek autobusem na lotnisko.
beata123 lubi ten post.
beata123 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 198 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości