Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost

Wszystkie próby obrotu biletami na mecze "wymiana" lub sprzedaż zostaną nagrodzone w sposób ostateczny więc proszę nie próbować

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 134  Następna
Autor Wiadomość
#1801 PostWysłany: 04 Kwi 2016 15:13 

niebieski
Czy Wam też kurier zostawił bilety w skrzynce pocztowej, czy mieliście odbiór "za podpisem"?

W piątek dostałem SMS, że dzisiaj w godzinach 11.30-12.30 będzie kurier.
Miałem dzisiaj jeszcze coś do załatwienia, więc wziąłem urlop.
Rano wcześnie pojechałem załatwić to co miałem do załatwienia i ok.10.30 byłem już w domu.
Czekam na kuriera a tu nic.
Ok.14.30 dzwonię, a on mi mówi, że miał dziś strasznie dużo paczek i zostawił moją (bez dzwonienia) w skrzynce.
Schodzę do skrzynki, a tam rzeczywiście duża koperta (jakimś cudem się zmieściła w skrzynce).
A co gdyby tej koperty nie było?

Edit:
Przed chwilą sprawdziłem na śledzeniu przesyłki.
Jest adnotacja - godz. 12.41 - przesyłka doręczona i moje nazwisko (że to niby ja odebrałem) !!!!!!!

Ostatnio edytowany przez grzegorzkatowice, 04 Kwi 2016 15:26, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#1802 PostWysłany: 04 Kwi 2016 15:26 
Awatar użytkownika

To u mnie sytuacja w drugą stronę - poprosiłem o wrzucenie do skrzynki, na co kurier zachował się tak jak trzeba - powiedział, że muszę pokwitować i umówiliśmy się na 'mieście' osobiście, po pracy.
 Profil Relacje PM off  

#1803 PostWysłany: 04 Kwi 2016 15:51 

A u mnie jeden kurier mówił ,że powiedzieli im rano na zebraniu, że tylko do rąk własnych i tylko pełnomocnictwo notarialne wchodzi w grę ,inaczej nie mają dawać .I że musi być pod odpowiednim adresem bo GPS wszystko monitoruje. A drugi znajomej wrzucił do skrzynki bo była w pracy.Co kurier to inne podejście
 Profil Relacje PM off  

#1804 PostWysłany: 04 Kwi 2016 17:28 

niebieski
Ja odebrałem dzisiaj bilet i byłem nieco zdziwiony, bo kurier nie chciał żadnego pokwitowania, podpisu itp.
Zadzwonił dwie minuty przed przyjazdem, zapytał się 'czy pan Błażej', potwierdziłem swoją tożsamość bez żadnego dowodu i dostałem bilety. W zasadzie to kurier był mało profesjonalny
 Profil Relacje PM off  

#1805 PostWysłany: 04 Kwi 2016 18:03 

niebieski
Właśnie dostałem maila że zmienili mi adres dostawy na Polska.I w niedługim czasie nastąpi modyfikacja na koncie na poprawne dane. Ani słowa o dopłacie za przesyłkę za którą płaciłem 8ojro
Właśnie patrze na koncie już zmienione dane do dostawy ale koszt przesyłki zmieniony na 15 :shock: :shock: :shock:
 Profil Relacje PM off  

#1806 PostWysłany: 04 Kwi 2016 18:10 

biedab napisał(a):
moja interpretacja jest taka: ponieważ podczas "wielkiego tąpniecia" sprzedali więcej biletów niż mieli do dyspozycji (albo bardziej precyzyjnie: kilka razy te same bilety) wiec mieli do wyboru albo anulować transakcje - co wiązałoby się z przyznaniem do błędu a wiec utrata dobrego wizerunku (jeśli jeszcze go maja ;) ) a w skrajnych przypadkach zalewem pozwów sadowych, albo sprzedać dostępne bilety z wyższej kategorii cenowej - i tak właśnie zrobili :) :) :)
także w cenie 4 kat. dostaniesz bilety na sektory 3-ciej kat., ale i tak wszystkich przebija @MozarellaGrande któremu w tej cenie dadza 1-sza kategorie na POL - NIR :mrgreen:

Też tak mam 3 kat Polska - Irl zamieniona na 1 kat :D
 Profil Relacje PM off  

#1807 PostWysłany: 04 Kwi 2016 20:25 

niebieski
Sprawdz ...........Sale Invoice Documents (pdf) tam dalej jest kat za którą zapłaciłeś , no chyba że i tam masz potwierdzoną 1 kat...... :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#1808 PostWysłany: 04 Kwi 2016 21:44 

Rozmawiałem dziś z kurierem przy odbieraniu biletów i powiedział mi że wie co jest w kopercie i że (ładnie to sformułował ale dobrze nie pamiętam) jest to ważna przesyłka i tylko do rąk własnych po okazaniu dokumentu. Miał rejon mojego osiedla czyli około 40 tys ludzi a paczek 5. Tak informacyjnie.
 Profil Relacje PM off  

#1809 PostWysłany: 05 Kwi 2016 10:07 

mistrzdioda napisał(a):
biedab napisał(a):
moja interpretacja jest taka: ponieważ podczas "wielkiego tąpniecia" sprzedali więcej biletów niż mieli do dyspozycji (albo bardziej precyzyjnie: kilka razy te same bilety) wiec mieli do wyboru albo anulować transakcje - co wiązałoby się z przyznaniem do błędu a wiec utrata dobrego wizerunku (jeśli jeszcze go maja ;) ) a w skrajnych przypadkach zalewem pozwów sadowych, albo sprzedać dostępne bilety z wyższej kategorii cenowej - i tak właśnie zrobili :) :) :)
także w cenie 4 kat. dostaniesz bilety na sektory 3-ciej kat., ale i tak wszystkich przebija @MozarellaGrande któremu w tej cenie dadza 1-sza kategorie na POL - NIR :mrgreen:

Też tak mam 3 kat Polska - Irl zamieniona na 1 kat :D

przede wszystkim szczerze gratuluje :mrgreen:
to by potwierdzało moja teorię, gdyż stadion w Nice jest najmniejszy z tych, na którym będą grać Polacy, więc i biletów jest najmniej, więc aby zabezpieczyć sprzedane ludziom miejsca musieli zmienić aż o dwie kategorie :lol: :lol: , w Marsylii na dużym stadionie łatwiej było znaleźć bilety na zamianę tylko o jedną kategorie :P
 Profil Relacje PM off  

#1810 PostWysłany: 05 Kwi 2016 13:52 

Loty: 74
Kilometry: 115 313
Krajów: 21 / 9.8%
Nie do końca chyba jest to związane z pojemnością stadionu. Ja mam zamienione 2 bilety 4 kat pol-ger na kategorie pierwszą. Także kupione w pamiętna środę. Pozdro.
 Profil Relacje PM off  

#1811 PostWysłany: 05 Kwi 2016 14:14 

niebieski
W sprawie sektorów na biletach platformianych:

Following the reception of your email.
We inform you that you will not be able to choose your seat.
Seats will be allocated randomly based on the price category, Ticket Type and quantity of tickets selected by the applicant.
Seat number will be printed on ticket you will receive end of May 2016.
Remaining at your disposal for any further information.

Best regards,
UEFA EURO 2016 Ticketing Team
 Profil Relacje PM off  

#1812 PostWysłany: 05 Kwi 2016 15:25 

czajnikk napisał(a):
Nie do końca chyba jest to związane z pojemnością stadionu. Ja mam zamienione 2 bilety 4 kat pol-ger na kategorie pierwszą. Także kupione w pamiętna środę. Pozdro.

no tak, z tym że na to spotkanie biletów w odsprzedaży było jak na lekarstwo, więc wymieniali na jakie mieli...
ale że 4 kat. na 1 kat... no no... farciarz z kolegi 8-)
 Profil Relacje PM off  

#1813 PostWysłany: 07 Kwi 2016 11:28 

Zauważyłem że powoli zaczynają się pojawiać przydziały miejsc i sektorów, do biletów zakupionych na portalu. Przy kilku mam już wskazane sektory, rzędy i miejsca...
 Profil Relacje PM off
biedab lubi ten post.

#1814 PostWysłany: 07 Kwi 2016 11:57 

niebieski
Możesz stawić zrzut ekranu ? :)
 Profil Relacje PM off  

#1815 PostWysłany: 07 Kwi 2016 12:19 

niebieski
Tez mam, ale tylko na 1.

-- 07 Kwi 2016 12:29 --

Image
 Profil Relacje PM off
Maniek1986 lubi ten post.

#1816 PostWysłany: 07 Kwi 2016 12:39 

Na prośbę mańka - screen :)

Załączniki:
screen.png
screen.png [ 114.77 KiB | Obejrzany 1029 razy ]
 Profil Relacje PM off
Maniek1986 lubi ten post.

#1817 PostWysłany: 07 Kwi 2016 12:42 

niebieski
Dzięx, czekam aż wpiszą moje ;)
 Profil Relacje PM off  

#1818 PostWysłany: 07 Kwi 2016 13:45 

Witam czy wie ktoś może jak zmienić adres dostawy biletów i czy wogóle istnieje taka opcja?Zmieniłem adres na nowy w Swoim profilu aczkolwiek adres na który zostanie wysłana przesyłka z biletami wciąż jest ten stary.Z góry dzięki za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#1819 PostWysłany: 07 Kwi 2016 13:55 

niebieski
Bo portal "czerpie" z adresu który aktualnie miałeś wpisany przy kupnie ticketów. Pisz http://www.uefa.com/community/feedback/index.html, personal data request/claim, pamiętaj że poproszą o przesłanie kwitu potwierdzającego adres zamieszkania. Z tego co wiem ludziska kontaktowały się z DPD żeby zmienić adres, w momencie którym paczka dotarła już do Polski.
 Profil Relacje PM off  

#1820 PostWysłany: 07 Kwi 2016 14:52 

fasa84 napisał(a):
Witam czy wie ktoś może jak zmienić adres dostawy biletów i czy wogóle istnieje taka opcja?Zmieniłem adres na nowy w Swoim profilu aczkolwiek adres na który zostanie wysłana przesyłka z biletami wciąż jest ten stary.Z góry dzięki za pomoc!

Jeżeli miasto jest to samo to wystarczy umówić się z kurierem na mieście i nie trzeba zawracać sobie głowy ze zmianą adresu. DHL w dniu dostarczenia wysyła Ci z samego rana sms z imieniem i numerem telefonu do kuriera oraz przewidywaną godziną dostarczenia przesyłki.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 134  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość