Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Sie 2012 22:28 

Cześć,

Pisałem pare dni temu o Krecie, jednak nasz kontakt który miał darmowy nocleg zapewnić, wraca 3 września do Polski więc nici z Krety. Chcemy w 2 osoby polecieć gdzieś z samego początku września (31.08 - 03.09) i wrócić do 09.09.
Przeglądam tematy tutaj i się sam zdecydować nie potrafię i już zaczynam tego wszystkiego powoli nie ogarniać :)
Jak narazie, najlepszą opcją jaką udało mi się wygrzebać, to KTW-FRL, pociągiem do Rimini a w tygodniu wyskoczyć do Mirabilandii. W powrotnej drodze, chcielibyśmy wpaść do Barcelony, jednak ceny biletów odstraszają.. (albo ja tanio znależć nie potrafie:) )

Może Wy macie jakieś propozycje? Nie jesteśmy wymagający, chcemy ok. tygodnia przeleżeć na plaży opalając się. Ale też zeby nie było to kompletne zadupie :) Za przeloty tam i spowrotem chcielibyśmy zamknąć się w 500zł za osobę. odlot i przylot KTW/KRK/WRO najlepiej :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Sie 2012 00:05 

W czarterach TUI za 500 zł znajdziesz coś http://www.tui.pl/bilety-lotnicze/przeloty-czarterowe
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość