Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lut 2016 12:25 

Dzięki Panie Admin Suszek. Niestety jestem nowym użytkownikiem forum dlatego nie mam możliwości wysłania wiadomości. To bardzo słaba funkcjonalność - nawet jeśli jestem nowym użytkownikiem to powinnam mieć jakąś formę kontaktu chociażby z adminem, żeby wyjaśnić powód usunięcia postu. Ponadto nie widzę powodu usunięcia postu - nikogo nie obrażał. A temat tak naprawdę nie pasował do żadnego podforum. Skoro jest nazwa podforum Promocje+znazłem tani lot, to chyba jeśli chcę się dowiedzieć więcej o konkretnej promocji to dobre miejsce (nie ma alternatywnego). Nie jest to też "luźna gatka". Ani też nie szukam lotu, bo już go znalazłam. Jeśli między dwoma elementami jest plus, to ja to rozumiem tak, że wszystko na temat promocji oraz informacje o znalezionych lotach.
Bardzo słabe wrażenie, bardzo nieprzyjazne forum...
P.S. Tego postu też NIE MAM GDZIE UMIEŚCIĆ, bo nie ma działu, np. uwagi dotyczące działania forum. Sugeruję, albo rozbudować forum, albo nie usuwać postów, które nie mają działu, albo chociaż wyjaśnić użytkownikowi o co chodzi jak się usuwa post...
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 02 Lut 2016 12:29 
Awatar użytkownika

Loty: 418
Kilometry: 660 794
Krajów: 66 / 30.8%
platynowy
tego szukasz : sprawy-zwiazane-z-dzialaniem-strony-i-forum,forum,19 ?

Image
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Lut 2016 12:35 

tutaj też nie mogę wejść: "Nie masz wystarczającego stażu, aby przeglądać to forum."
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lut 2016 12:36 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Wystarczyło użyć opcję szukaj (search.php) dodać 20% wizz i znalazłabyś temat dotyczący obniżek w WizzAir i mogłaś dopytać w właściwym dziale. Dodanie w dziale "Sam Znalazłem" odznacza ze znalazłaś ofertę w Wizz a nie ze dopytujesz czy ona będzie.
 Profil Relacje PM off
Tom K lubi ten post.

#5 PostWysłany: 02 Lut 2016 12:44 

To cały czas nie rozwiązuje kwestii, gdzie umieszczać posty podobnego typu, czyli zapytań dotyczących konkretnych promocji.

-- 02 Lut 2016 12:46 --

oraz braku możliwości wysłania wiadomości - wtedy nie trzeba by takich kwestii rozstrzygać na forum...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Lut 2016 12:49 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
marta_p napisał(a):
... wtedy nie trzeba by takich kwestii rozstrzygać na forum...

od tego jest forum żeby rozstrzygać na nim rożne kwestie.

#7 PostWysłany: 02 Lut 2016 13:05 
Awatar użytkownika

niebieski
@marta_p wiadomości prywatne będziesz mogła wysyłać po napisaniu 5 postów (ale nie "Luźnych Gatkach" czy kilku innych podforach/ działach).

Jak znajdować odpowiednie miejsce dla postu, wyjaśnił Zeus. W skrócie: SZUKAJ, czytaj, a dopiero potem pytaj. Pomaga też przyjrzenie się stronie głównej oraz używanie dodatkowych wyszukiwarek w podforach/ tematach (w dolnym lewym rogu).
 Profil Relacje PM off
jobi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 02 Lut 2016 13:11 
Site Admin

Loty: 541
Kilometry: 1 002 249
Krajów: 82 / 38.3%
kontakt zanim uzyska się możliwość wysyłania PW jest możliwy poprzez naszą skrzynkę kontaktową: forum@fly4free.pl

#9 PostWysłany: 02 Lut 2016 14:39 

@Kara będę czepilwa:)
na swój problem już znalazłam odpowiedź. Ale jak napisałam w komentarzu cały czas nie widzę odpowiedniego miejsca na posty tego TYPU. Zanim napisałam tu cokolwiek to powędrowałam sobie po różnych działach, zobaczyłam gdzie co jest i miejsca odpowiedniego nie znalazłam...
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Lut 2016 14:53 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Proszę

Załączniki:
f4f.JPG
f4f.JPG [ 85.1 KiB | Obejrzany 2330 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 02 Lut 2016 15:08 
Awatar użytkownika

niebieski
@marta_p na posty tego typu najwłaściwsze miejsce wskazał już powyżej marcino123, z tym że Ty (jak każdy zupełnie nowy użytkownik) zobaczysz je dopiero jutro. Jednak umieszczenie tego tematu w "Luźnych Gatkach" a) pomogło chyba wyjaśnić parę kwestii i b) nie spotkało się z negatywną reakcją moderatora czy administratora (czyt. nie skutkowało przeniesieniem do działu "Kosz").

Zawsze można wysłać też mail na adres wskazany w mailu powitalnym (absolutny must-read!) i powyżej przez Waszyngtona.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 02 Lut 2016 15:16 

I mój wątek trafił właśnie do działu "Linie niskokosztowe (easyJet, Ryanair, Wizz Air i inne)", tylko nie wylądował konkretnie w temacie Wizzair, tylko został dla niego utworzony oddzielny temat. A co by było gdyby to była inna linia lotnicza niż Wizzair i Ryanair? Wtedy już się w ramach forum w ogóle nie mieści - i trafia do kosza. Ja wiem, że teraz spam wszechobecny i trzeba kasować rzeczy, które nie pasują. Ale opcja "nazi forum" też raczej za miła nie jest (szczególnie, że pojawił się tu jeszcze problem z kontaktem). Połowa forów na fb teraz tak wygląda, że jak się zapyta o coś choć trochę odbiegającego od tematu, to pojawiają się "strażnicy forum", którzy dokonują niekoniecznie merytorycznego wyjaśnienia, że post jest nie na miejscu (w tym przypadku oczywiście takiej możliwości nie było). Ale przykładu użyłam, aby nakreślić zjawisko.

Zgodnie z moją wiedzą przeszukałam tak forum, aby zapytanie pojawiło się w najlepszym miejscu. Także drodzy adminowie - trochę więcej wyrozumiałości, albo chociaż odblokujcie możliwość wysyłania wiadomości do administratora - ten element rozwiązałby całą kwestię.
 Profil Relacje PM off
Japonka76 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości