Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Lis 2014 15:29 

Dokąd
  • Lima lub Warszawa

Data wylotu
  • 10.02.2015

Długość pobytu
  • 1-max. 2 dni w Limie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • do Limy za 1700 zł 10.02.14-lot najtańszy jaki znalazłam ale cena wydaje się nadal wysoka

Dodatkowe informacje
  • Witam,

Szukałam wg. Waszych porad na podanych wyszukiwarkach lotów, ale niestety do Warszawy nie umiałam nić znaleźć.
    Mamy lot powrotny do Polski(Będziemy w Brazylii) z Limy 12.02.15 do Brukseli przez Madryt Iberią(wieczorem).
    Jako, że Będziemy w Rio musimy się jakoś do Limy dostać(i najlepiej spędzić tam chociaż jeden dzień i pozwiedzać), żeby wrócić do Europy.
    Niestety popularne wyszukiwarki znajdują najtańszy lot za 1700 zł Avianca lub dwa razy drożej. Czy da się odnaleźć coś tańszego? Mają tam jakieś lokalne, tanie linie?

Rozpatrujemy jeszcze możliwość powrotu bezpośrednio z Rio do Warszawy/Europy, może być między 11-15 lutego, gdyż może okazać się, że podróż przez Limę będzie zupełnie nieopłacalna. W tym wypadku nie udało się mi już odnaleźć zupełnie nic(na Azair wpisałam wszystkie gł. europejskie lotniska).

Będę bardzo wdzięczna za pomoc i wskazówki.
    pozdr.,
    Agnieszka
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 05 Lis 2014 16:06 

no pewnie kupiliscie bilety w promocji MAD-GIG,LIM-BRU.. no pech w tym ze z Rio do Limy to ok. 6h lotu czyli prawie jak z Dublina do Nowego Jorku..
czyli krotko mowiac zbyt dlugi jak na tanie linie dystans.. z reszta w Ameryce Poludniowej zalozenie jest takie ze jak kogos stac na samolot to i stac na wysoka cene.. odleglosc zbyt duza by pokonac busem

nic ciekawego nie widacza 1420zl mozesz sie przekierowac na trasie GRU-SCL-LIM ze stopem w MVD, wiec zwiedzilabys zarazem Brazylie, Chile, Urugwaj i Peru ;)
http://kayak.fly4free.pl/#/flights/GRU-SCL/20 ... 015-02-09/

biletow w jedna strone tez z tamtad raczej nie ma w dobrych cenach

opcja dodatkowa zostaje jeszcze zakup biletow za mile jakie uzbieralas z wczesniejszych lotw.. ale to pewnie bys wspomniala ;)

//edit
badz tez wariant najgorszy z mozliwych - kupno nowych biletow z Lipska (mozna dojechac samochodem z PL) za 2200zl
http://kayak.fly4free.pl/#/flights/LEJ-GIG/20 ... 2015-02-10
 PM off  

#3 PostWysłany: 05 Lis 2014 16:25 

Wielkie dzięki za wskazówki! Kupiłyśmy bilety z Iberii w promocji do Sao Paulo tam 2-3 dni, potem bus do Rio i własnie z tego miasta chciałyśmy się jakoś w rozsądnej cenie wydostać :)
Słyszałam, że w Ameryce Płd. mają jakieś taksówki powietrzne, ale nie mogłam się dogrzebać do takich informacji.
Pozostaje zatem Avianca za 1700, szkoda, że nie mają tam takiego czegoś jak Air Asia...:)

Pozdrawiam i jak znacie jakieś inne, fajne opcje będę wdzięczna za info!

Pozdr.,
Aga
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości