Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Kwi 2013 19:33 

Być może w tej chwili żadna ciekawa promocja się nie znajdzie, ale będę wdzięczny nawet za wskazanie na jakie linie lotnicze lub trasy mam zwrócić uwagę.

Szukam lotu RT z Polski do Francji. Wylot najlepiej z Poznania lub Wrocławia, ale ponieważ kierunek niepopularny, to wszystko w zasięgu 500km (Berlin, Warszawa) będzie w porządku. Dolot do Bordeaux, La Rochelle lub innych okolicznych lotnisk, gdziekolwiek pomiędzy La Rochelle i hiszpańską granicą. Termin: 26.07 +- 2 dni, powrót najpóźniej 9.08 (może być dzień lub dwa wcześniej).
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Kwi 2013 20:08 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Hmmm, ja na przestrzeni ostatniego roku byłem kilkukrotnie w Bordeaux, do La Rochelle wybieram się w przyszłym miesiącu. Jeśli chodzi o bilety, jedyna rada to sprawdzać i sprawdzać :) Na bilety na lipiec jeszcze zdecydowanie za wcześnie, więc polecam kupować je na 1-2 miesiące przed datą odlotu.

Nie wiem czy w ogóle cokoliwiek lata do ww. destynacji bezpośrednio, ale oto kilka wskazówek przesiadkowych z wymienionych przez Ciebie miast:

East Midlands, Stansted, Dublin do La Rochelle z Poznania
Rzym Campino i Edynburg do Bordeaux z Poznania

Charleroi, Cork, Bolonia, Rzym Campino do Bordeaux z Wrocławia
East Midlands, Stansted, Dublin do La Rochelle z Wrocławia.

Ale już na przykład z Warszawy można znaleźć takie oto ciekawsze opcje. I na 99% będzie taniej, mnie nie udało się w tym roku znaleźć nic korzystnego na tych kierunkach lecąc z Krakowa (w porównaniu do cen z Wawy):

Charleroi, Marsylia, Eidnhoven, Cork, Bolonia, Rzym Campino do Bordeaux
East Midlands, Stansted, Dublin, Charleroi do La Rochelle

Oraz bonus propozycja:

Sztokholm Skavsta do Biarritz. Osobiście nie byłem, ale podobno bardzo urokliwe miasteczko nad oceanem przy samej granicy z Hiszpanią. Niedaleko do Bayonne, San Sebastian i mówią, że to raj dla surferów :)

Na większości z tych lotnisk da się spać w razie przesiadki innego dnia, co sam testowałem. Ja ze swojej strony w 100% polecam Bordeaux, w sumie za wszystko co się na miejscu znajduje :)

EDIT: Wszystkie powyższe propozycje to Ryanair.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Kwi 2013 21:04 

Z tego co pamiętam, to rok temu najkorzystniej wychodziło lecieć z Charleroi do La Rochelle.:)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Kwi 2013 21:35 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Ale co miesiąc jest w sumie inaczej z cenami: ja w maju lecę za 19 PLN do Stansted i później 20 GBP do La Rochelle. Czyli sprawdzać, sprawdzać i sprawdzać :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Kwi 2013 22:27 

Loty: 277
Kilometry: 430 135
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
leciałam w grudniu i styczniu BOD-WAW-BOD, obydwa z przesiadką w Charleroi.

WAW-BOD, we wtorki i w niedzielę było połączenie bez nocki.
BOD-WAW, dało się złożyć połączenie bez nocki łącząc FR i W6.

A co do cen, to zdarzyło mi się OW złożyć za 18 EUR. :-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości