Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 149 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wrocław
#81 PostWysłany: 07 Kwi 2015 18:41 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 377 901
Krajów: 40 / 19.3%
niebieski
A ja z pełnym przekonaniem polecę: http://www.hostel-wratislavia.pl/ (znajduje się jakieś 8 minut spokojnego spaceru od Dworca PKP). Nocowałam tam parę dni temu i nie mam im nic do zarzucenia. Łazienki i pokoje czyste,pościel w zamykanych szafkach,w których potem można schować cenniejsze rzeczy. Z uwagi na to,iż spałam tam przed rannym lotem do Modlina,to nie wykupowałam śniadania (podawane od 07:00),więc tu nie mogę się wypowiedzieć,ale myślę,że za 9zł można je przetestować.

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#82 PostWysłany: 07 Kwi 2015 22:20 

Czy ktoś wie ile w Ibisie Budget kosztuje nocleg z psem? Nie ma nigdzie na stronie, przy bukowaniu nawet nie ma tej informacji, a dodzwonic sie tam to jest jakis kosmos.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Nocleg we Wrocławiu
#83 PostWysłany: 11 Maj 2015 23:07 

Jestem tu pierwszy raz więc bądźcie wyrozumiali;)
Szukam niedrogich i w miarę cywilizowanych noclegów we Wrocławiu.
Ktoś coś poleca? Widziałam kiedyś promocję do Ibis Hotel za 39 zł, często się one zdarzają?
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 11 Maj 2015 23:38 
Awatar użytkownika

Loty: 48
Kilometry: 47 050
Krajów: 13 / 6.3%
niebieski
hotel Wieniawa na ul. Gajowickiej sprawdz na booking.com często trafia się super oferta
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 12 Maj 2015 20:58 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Troche inne pytanie ,czy znacie hostel /pokoje przy rynku gdzie można zameldować
się na 3-4 godziny? Szukam czegoś od 11 do 14 tak w przybliżeniu.
chodzi nam o złożenie maneli ,wykąpanie się i odświeżenie
Lądujemy ok 9.20 a wylot mamy w ten sam dzień o 16.30
Będziemy w 4osoby
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 12 Maj 2015 23:23 
Awatar użytkownika

Napisz mejlowo lub zadzwoń bezpośrednio do hosteli, myślę że za 10zł/os może się nawet udać :)
 Profil Relacje PM off
RamonJola lubi ten post.

#87 PostWysłany: 20 Maj 2015 22:50 

Czołem ! :)
Czy we Wrocławiu znajdę jakieś fajne miejsce noclegowe, które w pokoju ma np. jacuzzi ? Ma ktoś coś sprawdzonego do polecenia na jeden weekend czerwcowy ?
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 20 Maj 2015 23:05 

Loty: 3
Kilometry: 1 617
Krajów: 2 / 1.0%
Zbanowany
RamonJola napisał(a):
Troche inne pytanie ,czy znacie hostel /pokoje przy rynku gdzie można zameldować
się na 3-4 godziny? Szukam czegoś od 11 do 14 tak w przybliżeniu.
chodzi nam o złożenie maneli ,wykąpanie się i odświeżenie
Lądujemy ok 9.20 a wylot mamy w ten sam dzień o 16.30
Będziemy w 4osoby

Jesli przez odswiezenie rozumiesz prysznic to nie musisz wcale szukac hostelu . Mozesz to bowiem zrobic na Dworcu Wroclaw Glowny PKP . W holu przy wejsciu na perony jest toaleta , czysta z prysznicem bez zadnego limitu czasu skorzystania . Cena 10 zl (za dodatkowe 8 mozesz w skrytkach obok zostawic bagaz ...

PS Kurcze teraz zobaczylem ze bedzie Was czworka ... ale moze to info przyda sie komu innemu
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 21 Maj 2015 00:14 

ListekFcB napisał(a):
Czy we Wrocławiu znajdę jakieś fajne miejsce noclegowe, które w pokoju ma np. jacuzzi ? Ma ktoś coś sprawdzonego do polecenia na jeden weekend czerwcowy ?

A zależy Ci na czym jeszcze oprócz jacuzzi?
Wiem, że hotel Puro ma taki apartament. Samo miejsce polecam - w centrum, wygodne, bardzo nowoczesne.

Z drugiej strony wiele lepszych hoteli ma w ofercie łazienki z wanną z hydromasażem.
Nie to samo, ale na pewno taniej ;)
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 21 Maj 2015 09:44 

eowen napisał(a):
ListekFcB napisał(a):

A zależy Ci na czym jeszcze oprócz jacuzzi?
Wiem, że hotel Puro ma taki apartament. Samo miejsce polecam - w centrum, wygodne, bardzo nowoczesne.

Z drugiej strony wiele lepszych hoteli ma w ofercie łazienki z wanną z hydromasażem.
Nie to samo, ale na pewno taniej ;)

Dzięki za odpowiedź:)

Zależy mi chyba głównie na tym, żeby po prostu w pokoju było coś więcej niż łóżko i prysznic w łazience :) Albo może jakieś fajne i niedrogie miejsce ale z ładnym widokiem na panoramę Wrocławia, coś z tarasem lub balkonem, na którym można byłoby sobie wieczorem usiąść :)

O jakieś opcje hoteli z pokojami mającymi wannę z hydromasażem też bym prosił, jeśli coś znasz :)
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 21 Maj 2015 10:16 
Awatar użytkownika

Loty: 146
Kilometry: 309 501
Krajów: 35 / 16.9%
niebieski
tu masz fajne miejsce, z ładnym widokiem, może wanna z hydromasażem też się znajdzie ;)
http://www.booking.com/hotel/pl/apartam ... er.pl.html
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 21 Maj 2015 10:21 

Wygląda to ładnie :)
Ale i też ładnie kosztuje .. :)
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 21 Maj 2015 10:22 
Awatar użytkownika

niebieski
to prawda ;)
często te 'rzeczy' idą w parze :lol:
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 21 Maj 2015 10:24 

ListekFcB napisał(a):

Zależy mi chyba głównie na tym, żeby po prostu w pokoju było coś więcej niż łóżko i prysznic w łazience :) Albo może jakieś fajne i niedrogie miejsce ale z ładnym widokiem na panoramę Wrocławia, coś z tarasem lub balkonem, na którym można byłoby sobie wieczorem usiąść :)

O jakieś opcje hoteli z pokojami mającymi wannę z hydromasażem też bym prosił, jeśli coś znasz :)

Z racji zawodowych kontaktów to znam tylko hotele *****, i to nie wszystkie.
Pytanie - jakim budżetem dysponujesz? Niedrogi pokój z jacuzzi jest mało realny ;)

Pamiętaj, że są pokoje i POKOJE, w których dla siebie masz kilkadziesiąt metrów przestrzeni.

Szczerze mówiąc, z balkonami nie bardzo kojarzę, przeważnie to zwarte bryły, w centrum zresztą to żadna przyjemność na balkonie siedzieć i wdychać te wszystkie spaliny.
Pocieszę jednak, że sporo hoteli ma wewnątrz jakieś atrakcje - spa, basen, zielone patio, tutaj możesz poszaleć.

Radziłabym jednak skupić się na położeniu i ogólnym komforcie hotelu, lepiej wolny czas spędzić w mieście niż na balkonie :)
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 21 Maj 2015 13:08 

Co do budżetu, to chyba chciałbym poznać po prostu możliwe opcja z jakimś fajnym dodatkiem w pokoju w postaci tego jacuzzi/wanny z hydromasażem lub pokój z ciekawym widokiem i wtedy móc wybrać :) W ostateczności mam alternatywę zatrzymać się u kolegi mieszkającego we Wrocławiu, a atrakcje typu jacuzzi itp. zostawić na wyjazd w inne rejony :)
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 21 Maj 2015 13:37 

ListekFcB napisał(a):
Co do budżetu, to chyba chciałbym poznać po prostu możliwe opcja z jakimś fajnym dodatkiem w pokoju w postaci tego jacuzzi/wanny z hydromasażem lub pokój z ciekawym widokiem i wtedy móc wybrać :)

Tak to możemy się długo bawić ;)
Ceny są różne, w zależności od terminu, ilości osób etc.
Określenie "fajny" nic nie mówi. Dla jednego fajny to pokój na rynku do 100 zł, z czystą łazienką, dla innego śniadanie i spa w pakiecie, duży metraż.
Hoteli we Wrocławiu multum, żeby coś znaleźć, musisz mieć bardziej konkretne wymagania i znać swój budżet.

Dasz radę znaleźć na świetny pokój za 300/400 zł za nocleg na booking.com w hotelach cztero i pięciogwiazdkowych.
Może w ogóle poszukasz czegoś tam? Chociażby dla sprawdzenia, jakie masz możliwości.

Sprawdziłam, apartament operowy w Sofitelu z jacuzzi to koszt ok. 1500 zł/dobra. A już superior to ok. 400 zł/doba. Ceny na przykładowym terminie na ich stronie.
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 18 Cze 2015 14:36 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 61 615
Krajów: 12 / 5.8%
niebieski
Witam,czy ktoś korzystał z tej oferty?Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć,opinii,itp.
Dodam tylko,że obiekt mieści się przy ul.Wita Stwosza.
https://www.airbnb.pl/rooms/5790019?che ... s=6&s=yixM

#98 PostWysłany: 18 Cze 2015 14:38 
Awatar użytkownika

niebieski
ale to jest chyba oferta na transfer lotnisko-miasto...
Cytuj:
Airport shuttle service to/from your address in Wroclaw from/to Wroclaw Airport.
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 18 Cze 2015 14:43 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 61 615
Krajów: 12 / 5.8%
niebieski
Też,ale poza tym w ofercie jest wyraźnie napisane-7 łóżek,łazienka,itp.,a na mapce lokalizacja :oops: zgłupłem.

#100 PostWysłany: 18 Cze 2015 14:48 
Awatar użytkownika

niebieski
wiesz co, wnioskując po tytule oferty:
Cytuj:
Airport Shuttle Wroclaw 7 seater

a także po zdjęciu
Image

wydaje mi się, że to nie jest oferta noclegu...
...ale mogę się mylić oczywiście... ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 149 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości