Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Lis 2011 13:38 

Hej,

jakiś czas temu mogliśmy przeczytać o tanich rezerwacjach noclegów w Wiedniu w Hotelu Daniel.
Jednak jak do tej pory nigdzie nie znalazłem opini o tym hotelu (poza jedną na tripadvisor)
Jeżeli ktoś z forumowiczów był i może podzielić się wrażeniami, byłbym wdzięczny.
Myślę, że inne osoby, które także niebawem wybiorą się do tego hotelu będą zainteresowane opiniami.

Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 16 Lis 2011 14:04 

Loty: 31
Kilometry: 72 801
Krajów: 10 / 4.7%
Na głównej stronie Fly4free, w temacie który dotyczył właśnie tej promocji, w komentarzach pojawiła się jedna opinia na temat tego hotelu osoby która już tam była dzięki tej zniżce 15e/noc/pokój. Pozwolę sobie zacytować użytkownika thomas :

"Tak jak obiecałem zdaje relację. Hotel jest naprawdę fajny,urządzony w nietypowym nowoczesnym stylu ( szczególnie shower i sufit:) Jeżeli chodzi o rezerwacje to nikt nie sprawdzał naszego wieku i mozna zapłacić gotówką przy chek-out.Za śniadanie trzeba zapłacić extra, w lobby jest cukiernia. Dla tych co wybierają sie tam Polskim busem to jest jakieś 10 min pieszą od przystanku ,z głownej ulicy widać duży neon DANIEL HOTEL ."

Również się tam wybieram w lutym, także jeśli ktoś już tam był/będzie w najbliższym czasie, chętnie usłyszę wskazówki/opinie ;)

#3 PostWysłany: 16 Lis 2011 14:13 

niebieski
i jak chętnie wysłucham opinii o tym hotelu
wybieram się tam na 5 ostatnich dni kwietnia

otrzymałem potwierdzenie rezerwacji mailem (automatycznie, od razu) ale nie ściągnięto (jak straszono) od razu płatności z karty
jak domyślam się autoryzacja nastąpi kilka dni przed planowanym przyjazdem, zablokują środki i po przyjeździe dadzą mi wybór - obciążyć kartę czy zapłacić w inny sposób
jeśli się mylę, proszę o sprostowanie przez tych którzy już w tym hotelu byli...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Lis 2011 15:27 

niebieski
http://www.hoteldaniel.com/
Jeżeli to ten hotel to miałem miłą okazję gościć w nim w Grazu. Standard pewnie ten sam, więc mogę go polecić z czystym sumieniem.
Płatność dokonywana w dniu wyjazdu, żadnych blokad na karcie nie miałem. Pokoje bez ekstrawagancji poza łazienką - miód na oczy :) Obsługa bardzo miła i chętna do pomocy.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Lis 2011 15:52 
Awatar użytkownika

Nikt niesprawdzal wieku ? Ale bylo trzeba pokazac przy check-inie paszport albo dowod ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Lis 2011 16:10 

niebieski
Przy check-in standardowo legitymowanie się dowodem, ale czy wiek sprawdzali? Nie wiem, raczej nie.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Lis 2011 22:36 

O, jest nawet osobny wątek o hotelu ;)

Również wybieram się do tego hotelu...pewno wkrótce będzie więcej opinii, w końcu hotel niedawno otwarty.

@Maciek78 brałeś może śniadania? (jeśli tak, to jak wyglądają), te w Wiedniu są za 13 euro za osobę (prawie tyle co cena hotelu w promocji xD), więc pewno sobie odpuszczę;) ale pytam z ciekawości;)

PS. Jak ktoś też się wybiera Polskim Busem - jak zamierzacie spędzić czas, od wczesnych porannych godzin do 14? ....na dodatek z całym bagażem.
Polski Bus planował dodać nowe trasy, przydałaby się taka z przyjazdem w południe.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Lis 2011 22:55 

niebieski
Śniadań nie miałem, wyjeżdżaliśmy przed godziną ich podawania.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Lis 2011 23:16 

*Ania* napisał(a):
- jak zamierzacie spędzić czas, od wczesnych porannych godzin do 14? ....na dodatek z całym bagażem.

no jak to co PRATER , tylko tam lepiej bez śniadania :mrgreen:

#10 PostWysłany: 17 Lis 2011 02:38 

*Ania* napisał(a):
PS. Jak ktoś też się wybiera Polskim Busem - jak zamierzacie spędzić czas, od wczesnych porannych godzin do 14? ....na dodatek z całym bagażem.
Polski Bus planował dodać nowe trasy, przydałaby się taka z przyjazdem w południe.

a co to za problem pojsc do hotelu i poprosic o przechowanie bagazu?

#11 PostWysłany: 26 Lis 2011 14:20 

viscaelbarca napisał(a):
"Tak jak obiecałem zdaje relację. Hotel jest naprawdę fajny,urządzony w nietypowym nowoczesnym stylu ( szczególnie shower i sufit:) Jeżeli chodzi o rezerwacje to nikt nie sprawdzał naszego wieku i mozna zapłacić gotówką przy chek-out.Za śniadanie trzeba zapłacić extra, w lobby jest cukiernia. Dla tych co wybierają sie tam Polskim busem to jest jakieś 10 min pieszą od przystanku ,z głownej ulicy widać duży neon DANIEL HOTEL ."

Również się tam wybieram w lutym, także jeśli ktoś już tam był/będzie w najbliższym czasie, chętnie usłyszę wskazówki/opinie ;)

czyzby walentynki :twisted:
ja tez w lutym zawitam do tego hotelu (polskibus prawdopodobnie), ciesze sie, ze ma takie dobre recenzje
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 26 Lis 2011 15:15 

niski napisał(a):
viscaelbarca napisał(a):

czyzby walentynki :twisted:
ja tez w lutym zawitam do tego hotelu (polskibus prawdopodobnie), ciesze sie, ze ma takie dobre recenzje

Tak, dokładnie na walentynki - 13-16 luty. Również wybieram się Polskim Busem, choć ostatnio się zmartwiłem, bo według zapowiedzi PB, likwidują mi wygodne połączenie z Krakowa do Katowic :? No nic, ale mam tylko nadzieję, że nie przegapię następnej promocji i uda się coś upolować w miarę taniego z Katowic do Wiednia.

#13 PostWysłany: 28 Gru 2011 14:34 

niebieski
Czy ktoś z Was jeszcze był może w "Danielu" w ramach promocji 15-eurowej?
Nie było żadnego problemu, nie trzeba nic więcej potwierdzać przed przyjazdem? (mam tylko mailowy voucher wysłany przy rezerwacji)

Pytam bo przymierzam się dziś do zakupu szalonośrodowych biletów do Wiednia...

#14 PostWysłany: 04 Sty 2012 17:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak dokonywaliście rezerwacji to pieniądze wam ściągnęło od razu z konta?
Bo w warunkach rezerwacji widzę, że niby jest to oferta 100% prepaid ale mi nic nie ściągnęli jeszcze.

#15 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:50 

kerad85 napisał(a):
Jak dokonywaliście rezerwacji to pieniądze wam ściągnęło od razu z konta?
Bo w warunkach rezerwacji widzę, że niby jest to oferta 100% prepaid ale mi nic nie ściągnęli jeszcze.

Nie,nic nie pobrano mi z konta do tej pory od czasu rezerwacji. i tak jak juz ktos pisal na forun lub na glownej stronie,mozna zaplacic juz na miejscu albo karta,albo gotówką.

#16 PostWysłany: 04 Sty 2012 22:09 

niebieski
Potwierdzam
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 07 Sty 2012 14:50 
Awatar użytkownika

To może ja jestem dziwna, ale pobrało mi od razu kasę z karty.
Jedziemy 24-27 lutego, w jedną stronę PB z Warszawy, wracamy z Bratysławy PKP (bilety po 29 euro na nocny pociąg).

Kontaktowałam się z hotelem w sprawie zostawienia bagażu o 5 rano na cały dzień (bo planujemy wybrać się na termy i check-in dopiero wieczorem zrobić) - nie ma najmniejszego problemu.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 08 Sty 2012 14:00 

@b.montana ja jade, 13-15 lutego i jeszcze mi nie pobrali pieniedzy z karty. Powiedz cos o tych termach, albo daj namiar prosze ;)

swoja droga juz 8 sty, a rozklad PB konczy sie na 4 lut, jezeli chodzi o KTW-VIEN :/
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 08 Sty 2012 14:18 

niski napisał(a):
@b.montana ja jade, 13-15 lutego i jeszcze mi nie pobrali pieniedzy z karty. Powiedz cos o tych termach, albo daj namiar prosze ;)

swoja droga juz 8 sty, a rozklad PB konczy sie na 4 lut, jezeli chodzi o KTW-VIEN :/

Co do rozkładu PB, to będzie napewno na "dniach", śledzę na bieżąco ich Fanpage na FB, i do około 15stycznia mają się pojawić nowe rozkłady jazdy, nowe połączenia, i nowe bilety, także trzeba czekać i sprawdzać często ;)
BTW, pewnie spotkamy się razem w autobusie, albo w hotelu bo też mam rezerwację na 13-16 luty 8-)

#20 PostWysłany: 08 Sty 2012 14:27 
Awatar użytkownika

niski napisał(a):

http://www.thermewien.at/
byłam tam w 2009, jeszcze przed całkowitą modernizacją. Dosyć droga przyjemność, ale zdecydowanie przyjemność ;) ja lubię takie rzeczy więc bawiłam się świetnie, a jak patrzyłam na stronę i fb to zmieniło się dużo na korzyść.

też poluję na bilety z PB i znając życie rzucą je, jak będę w pracy albo na uczelni bez dostępu do internetu ech.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość