Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 664 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 26 Sty 2016 16:47 
Awatar użytkownika

niebieski
Kravkrk napisał(a):
Chociaż jak w pewnym momencie na cały stadion poszło "Come on You Irons" to miałem ciarki na plecach.

A Bubbles nie było? To też robi wielkie wrażenie, prawie jak YNWA ;)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#282 PostWysłany: 26 Sty 2016 20:38 

Loty: 81
Kilometry: 83 691
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
@kiew - było, było, puscili Bubbles przed 1 i 2 połową, piosenka jest fajna, słyszałem ją wcześniej ale teraz jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia ;) ,może to kwestia tego że mecz hitowy, część ludzi była przypadkowa i nie znała słów ?(w tym ja :D )
Jak wspominałem noe lubię przyśpiewek na piłkarzy ale dla kibiców WHU prawdziwym bohaterem jest D. Payet - pare razy poleciało mniej więcej cos takie - We've got Payet, Dimitri Payet,I just don't think you understand, he is super slavs(?) man, he is better than Zidane, we've got Dimitri Payet - nie powiem, za którymś razem sam zacząłem nucić ;)
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 27 Sty 2016 00:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Kravkrk napisał(a):
@kiew - było, było, puscili Bubbles przed 1 i 2 połową, piosenka jest fajna, słyszałem ją wcześniej ale teraz jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia ;) ,może to kwestia tego że mecz hitowy, część ludzi była przypadkowa i nie znała słów ?(w tym ja :D )
Jak wspominałem noe lubię przyśpiewek na piłkarzy ale dla kibiców WHU prawdziwym bohaterem jest D. Payet - pare razy poleciało mniej więcej cos takie - We've got Payet, Dimitri Payet,I just don't think you understand, he is super slavs(?) man, he is better than Zidane, we've got Dimitri Payet - nie powiem, za którymś razem sam zacząłem nucić ;)

To mało było, ostatnio fanów WHU spotkałem na Anfield to Bubbles śpiewali z 15 razy.

A jak już przy fajnych przyśpiewkach jesteśmy to na wyspach bardzo polecam wybranie się też kiedyś na Celtic. Szkocja ładna, Glasgow fajna, o bilety na mecz ( i lotnicze) nie jest tak trudno jak w Anglii, a atmosfera zazwyczaj super. Nie jest to najpopularniejszy kierunek, a moim zdaniem niesłusznie. Najlepszy doping jaki chyba w życiu słyszałem to ostatnie 20 minut ostatniego meczu sezonu jak fani zaczęli fetować tytuł. Generalni 20 minut dopingu przez 60 tysięcy ludzi, kosmos. Oni też śpiewają YNWA, śpiewają Fields of Athenry ( to co Irlandcy kibice śpiewali na Euro2012 na końcu meczu jak dostawali od Hiszpanii, o

i przede wszystkim śpiewają swoje ulubione I Just Can't Get Enough. Jak jest okazja to i 10 minut to potrafią śpiewać.

próbka. Także jak ktoś lubi brytyjską atmosferę na stadionach to Celtic Park jest naprawdę warte odwiedzenia.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#284 PostWysłany: 27 Sty 2016 09:28 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 78 553
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
@Kravkrk
To o czym piszesz, to piosenka puszczana przez klub w towarzystwie baniek mydlanych. Oprócz tego kilkakrotnie podczas mojej wizyty na Upton Park kibice spontanicznie ją sami zaintonowali.

#285 PostWysłany: 27 Sty 2016 10:49 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 138 255
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Kravkrk napisał(a):

przerobili to z piosenki Arsenalu :)

Mesut Ozil, Mesut Ozil
i just don't think you understand,
he's Arsene Wenger's man,
he's better than Zidane,
we've got Mesut Ozil.

na

You've got ozil

mesut ozil
i just don't think you understand
he cannot find the net
he's just a s**t Payet
because We Got Demtri Payet.
 Profil Relacje PM off  

#286 PostWysłany: 27 Sty 2016 11:06 

srebrny
@radziu89 - czyli teraz mi sie rozjaśniło skąd to he's super Slavs - zapewne od Slavena Bilicia :D mają pypcia na te przyśpiewki na piłkarzy, nie powiem ;)
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 01 Lut 2016 14:02 

tomasz87lca napisał(a):
Cześć jestem memberem chelsea jak coś mogę pomóc w załatwieniu biletów na mecz

Możesz mi pomóc w zalatwieniu?
Jaka by była cena?
 Profil Relacje PM off  

#288 PostWysłany: 02 Lut 2016 00:24 

Jeśli chodzi o przyśpiewkę

Od 2:09

We've got Payet, Dimitri Payet
I just don't think you understand
He's super Slaven's man
He's better than Zidane
We've got Dimitri Payet
 Profil Relacje PM off
Maciek78 lubi ten post.

#289 PostWysłany: 03 Lut 2016 23:12 

Wybieram się na mecz Manchesteru City i najprawdopodobniej będę miał plecak ze sobą. Czy powinienem się obawiać o wejście (wiadomo niebezpiecznych przedmiotów w środku nie będzie) :?: Jakie macie doświadczenia z innych z stadionów :?:
 Profil Relacje PM off  

#290 PostWysłany: 04 Lut 2016 10:56 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 78 553
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Na West Hamie nawet nikt nie zwracał uwagi co wnoszę (miałem większą torbę na lustrzankę). Bilet do czytnika, przejście przez kołowrotek i tyle w temacie wejścia.

#291 PostWysłany: 05 Lut 2016 21:58 

Nie wybiera się ktoś na Millwall albo West Ham w najbliższej przyszłości, ja bym bardzo chętnie się podczepił pod kogoś - najlepiej kto już był i jest obeznany co i jak :)
 Profil Relacje PM off  

#292 PostWysłany: 05 Lut 2016 23:35 

Cytuj:
Manchester United może być zmuszony do zamknięcia trybuny imienia sir Alexa Fergusona z powodu niewystarczającego zainteresowania spotkaniem z FC Midtjylland w Lidze Europy.

Oba zespoły spotkają się w Teatrze Marzeń za trzy tygodnie, by rozegrać pierwszy z dwóch meczów w ramach 1/32 finału Ligi Europy.

Kibice nie garną się jednak do zakupu wejściówek, mimo że ich cena została obniżona o 25%. Starcie z Athletikiem Bilbao w tych rozgrywkach na żywo śledziło tylko 59 tysięcy widzów.

http://www.devilpage.pl/mini/index.php? ... s&id=45575

Kto chce obejrzeć mecz na Old Trafford i ma kasę na wyjazd powinien zainteresować się tematem :)
 Profil Relacje PM off  

#293 PostWysłany: 05 Lut 2016 23:58 

Loty: 27
Kilometry: 33 492
Krajów: 6 / 2.8%
Ja ze znajomymi wybieram się na mecz 2 marca arsenal - swansea. Ma ochotę ktoś się zabrać z nami ? Lecimy z warszawy 2 marca a wracamy również do warszawki 3 marca.
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 06 Lut 2016 00:25 

niebieski
Na Man Utd każdy mecz Ligi Europejskiej jest/będzie ogólnodostępny. Także jeśli ktoś chce jechać na Old Trafford, to śmiało może próbować.

Przypominam, że jakby ktoś chciał bilety na Old Trafford na mecz ligowy, to zapraszam na priv.

#295 PostWysłany: 09 Lut 2016 16:39 

niebieski
Na początku tego sezonu byłem na WHU z Leicester (wtedy nikt się nie spodziewał, że będą przez pół roku liderem ligi). Nagrałem wyjście zawodników i Bubbles, o którym tutaj piszecie:

Profil Relacje PM off
Kravkrk lubi ten post.

#296 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:49 

niebieski
Jeśli ktoś ma membershipa Arsenalu, i mógłby pomóc w zdobyciu jednego biletu na The Emirates (mecz z Norwich lub Crystal Palace), to poproszę o wiadomość na priv.

#297 PostWysłany: 09 Mar 2016 02:07 

niebieski
@Kravkrk Super sprawa z tym West Hamem, zazdroszczę! :) Chciałem ustrzelić bilety na mecz z Crystal Palace, ale żadne nie trafiły do General Sale, już wcześniej wszystkie membersi rozdrapali... Powiesz mi, jak Ty zdobyłeś bilety? Może masz jakieś dojścia, coby jeszcze na Upton Park się załapać ;)
 Profil Relacje PM off  

#298 PostWysłany: 09 Mar 2016 09:47 

srebrny
@dajkamienia - niestety, dojść żadnych nie mam, kupowałem normalnie przez stronę ;)

I powiem szczerze, że jestem zaskoczony, że już jest wyprzedany stadion na Crystal Palace, rzadko się to na WHU zdarza, że memberzy wszystko biorą.

Na meczu którym byłem z ManCity było o tyle łatwiej, że była to wyższa kategoria, toteż ceny biletów wyższe i łatwiej było dostać. Z tego co widzę 9 kwietnia jest mecz z Arsenalem, general sale jest 30 dni (albo 26 ?, trzeba sprawdzić) wcześniej więc już niedługo. Jak masz możliwość to próbuj na ten mecz, wg mnie powinno być łatwiej.
Chociaż to że bilety są tak szybko wyprzedane ma swoje źródło - bardzo dobra forma WHU i walka o 4 miejsce dające el. LM i to że to ostatni sezon na Upton - każdy jeszcze choć raz chce tam być ;)

Ale wg mnie na Arsenal powinno być łatwiej. Jak ogarniesz od początku general sale (startuje zawsze o 9 ich czasu, u nas 10 rano) to powinno się udać ;) . Założ sobie wcześniej konto i zobacz jak działa strona, jak się przeładowuje żebyś później nie tracił czasu na ogarnianie tego, to mi pomogło bo czas się liczył ;)
 Profil Relacje PM off
dajkamienia lubi ten post.
dajkamienia uważa post za pomocny.

#299 PostWysłany: 09 Mar 2016 10:13 

niebieski
Widziałem właśnie, że tydzień później jest z Arsenalem, ale myślałem, że skoro na CP tak szybko się rozeszły, to na Kanonierow tym bardziej ;) Ale spróbuję, bo to na pewno ostatnia szansa! Konto juz założone, dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#300 PostWysłany: 09 Mar 2016 20:22 

niebieski
Na West Ham nigdy nie bylo problemow z biletami nawet na mecz z topowymi rywalami ale ten sezon jest wyjatkowy bo ostatni na tym stadionie i niestety nie bedzie juz szansy zakupic bilety w general sale na ostatnie trzy mecze :/
Oglosili, ze ze wzgledu na duze zainteresowanie na ostatnie mece obowiazuje losowanie(!) wejsciowek tylko wsrod kibicow posiadajacych membershipa.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 664 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość