Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 664 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 01 Paź 2014 22:46 
Awatar użytkownika

Chodzę na mecze naszej świetnej ligi, ale tutaj nawet nie było wielkich oklasków i wrzawy przy udanych wślizgach i rożnych, jak to często bywa w Anglii :)
Nie spodziewałem się opraw, rac i ultraski :)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#182 PostWysłany: 02 Paź 2014 03:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Kibice Galatasaray sprawili dzisiaj ze na trybunach było i trochę jak na polskich stadionach i trochę brytyjskiej klasyki w najlepszym wydaniu. Także atmosfera super. Mecz też dobry, Wojtuś trochę zepsuł bo szli na jakieś 6:0.

Ogolnie polecam, sam się pewnie jrszcze wybiorę, będę w rewanżu z BVB celował.

P.S. Mialem miejsce przy samym narożniku, niski rząd to liczyłem na rzuty różne i Snaijdera czy Ozila na wyciągnięcie reki, a tutaj ani jednego rogu z tego narożnika nie było...
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 02 Paź 2014 06:16 
Awatar użytkownika

Loty: 400
Kilometry: 706 728
Krajów: 90 / 42.1%
niebieski
kiew napisał(a):
Kibice Galatasaray sprawili dzisiaj ze na trybunach było i trochę jak na polskich stadionach i trochę brytyjskiej klasyki w najlepszym wydaniu. Także atmosfera super. Mecz też dobry, Wojtuś trochę zepsuł bo szli na jakieś 6:0.

P.S. Mialem miejsce przy samym narożniku, niski rząd to liczyłem na rzuty różne i Snaijdera czy Ozila na wyciągnięcie reki, a tutaj ani jednego rogu z tego narożnika nie było...

Kiew ile daleś za bilet na tą miejscówkę? ;)

#184 PostWysłany: 02 Paź 2014 09:20 

niebieski
kiew napisał(a):

Ja tez celuje w ten mecz :) Miej na uwadze, ze na tego drugiego dokupionego membershipa nie kupisz biletu na ten mecz bo:
Cytuj:
Tickets will only be made available to members who renewed or joined the Arsenal membership up to and including 29th August 2014.

We have made this decision following consultation with the Police and to ensure we are in line with crowd segregation requirements. We do apologise for any inconvenience this causes.

http://www.arsenal.com/match/report/141 ... nformation
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 08 Paź 2014 22:52 

niebieski
W ostatnią niedzielę miałem okazję pierwszy raz być na meczu premier league :)

Image

Zapraszam na relację -> http://dynekontour.blogspot.com/2014/10 ... senal.html
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 08 Paź 2014 22:56 

I od razu taki mecz, szacunek...(ja preferuję ligę hiszpańską i też od razu wystartowałem z Gran Derbi Real Madryt - Barcelona w Madrycie)
 PM off  

#187 PostWysłany: 15 Paź 2014 15:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Legion1 napisał(a):
kiew napisał(a):

Kiew ile daleś za bilet na tą miejscówkę? ;)

38 funtów. Ale to był 7 rząd. 1 rząd kosztuje więcej jakby co. Ale ogólnie polecam niskie rzędu, fajnie poczuć atmosferę takiego meczu na wyciągnięcie ręki. Z góry lepszy widok, ale jakby mi zależało tylko na dobrym widoku na boisko to bym przed TV został :) Na LFC byłem w 1 rzędzie, także twarz na poziomie murawy i też było bardzo fajnie.
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 15 Paź 2014 21:15 

niebieski
W TV miejsca na samym dole wydają się być tuż za linią. Nic z tych rzeczy
https://lh5.googleusercontent.com/-uAQP ... 240146.JPG

Choć sam mecz już ogląda się przyjemnie
https://lh4.googleusercontent.com/-BPPv ... 240174.JPG
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 16 Paź 2014 13:07 
Awatar użytkownika

Loty: 195
Kilometry: 273 706
Krajów: 15 / 7.0%
Ja regularnie jeżdże na Manchester United, masa wyjazdów i przygód, szczególnie na away'u. Jakby ktoś miał problemy z załatwieniem biletu na mecz to pisać PW coś poradzimy może :)

#190 PostWysłany: 19 Paź 2014 07:59 

niebieski
Kupował ktoś kiedyś bilety na Southampton? Jak tam wygląda dostępność biletów?

#191 PostWysłany: 20 Paź 2014 10:15 

MagicDubs jakie masz sposoby na bilety na Mutd?
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 21 Paź 2014 00:52 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
green1990 napisał(a):

normalnie kupujesz na stronie Man Utd. tylko przy pierwszy zakupie doliczając Ci bodajrze 35 Funtów za członkostwo (na rok),
na teoretycznie mniej ciekawe mecze bilety do kupienia cały czas są

#193 PostWysłany: 21 Paź 2014 11:22 

niebieski
lahcimmm2 napisał(a):
green1990 napisał(a):

normalnie kupujesz na stronie Man Utd. tylko przy pierwszy zakupie doliczając Ci bodajrze 35 Funtów za członkostwo (na rok),
na teoretycznie mniej ciekawe mecze bilety do kupienia cały czas są

Na MU bez problemu można kupić bilet online wymieniany w kasie bez dokupowania członkostwa. Pule są wrzucane sukcesywnie. Na teraz możliwy jest zakup na mecz ze Stoke 2.XII
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 22 Paź 2014 16:58 

Czy na mecz Tottenham - Crystal Palace mogą być problemy żeby kupić bilety przez neta (oficjalny sklep) w pierwszy dzień otwartej sprzedaży?
Czy wiecie czy trzeba mieć wyrobioną kartę kibica?
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 23 Paź 2014 23:33 
Awatar użytkownika

Dokładnie, jeśli komuś nie robi różnicy gdzie siedzi i z kim gra United to można kupić bilet online, a nawet w kasie ( na mecze z Hull, Crystal Palace czy Stoke ), trzeba pamietać, że bilet trzeba kupić minimum miesiąc przed bo do 3 tygodnie przed meczem znikają wszystkie, czasami pule wracające z oficjalnych fan clubów Poland, Holland itd można trafić w kasie. Przy kupowaniu przez neta obowiazuje wykupienie członkostwa na rok ( One United - ok 33 funty ).

Bilety na mecze typu Chelsea/Arsenal/Liverpool można aplikować także online z kartą OU ( szanse na wylosowanie ZEROWE, ale próbować można ). :)

Czasami lepiej olać te bilety online bo praktycznie wszystkie przy samym dachu i mało co widać i dołożyć 30/40 funtów i kupić coś ciekawego u konika.

Tylko trzeba uważać żeby Wam nie wcisnęli lewej karty - bilety są nabijane na karty One United, a koniki często tego nie robią i przy skanowaniu przy wejściu na stadion jest problem.

#196 PostWysłany: 24 Paź 2014 10:14 

niebieski
MagicDubs napisał(a):
Przy kupowaniu przez neta obowiazuje wykupienie członkostwa na rok ( One United - ok 33 funty ).

Nic takiego nie obowiązuje. Bilet można kupić bez członkostwa, wystarczy rejestracja konta. Dostajesz voucher wymieniany na bilet w specjalnej kasie pod OT. Dotyczy to meczy z mniejszym zainteresowaniem, bo na topowe wszystkie bilety wykupują członkowie.
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 24 Paź 2014 10:17 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
Maciek78 napisał(a):
MagicDubs napisał(a):
Przy kupowaniu przez neta obowiazuje wykupienie członkostwa na rok ( One United - ok 33 funty ).

Nic takiego nie obowiązuje. Bilet można kupić bez członkostwa, wystarczy rejestracja konta. Dostajesz voucher wymieniany na bilet w specjalnej kasie pod OT. Dotyczy to meczy z mniejszym zainteresowaniem, bo na topowe wszystkie bilety wykupują członkowie.

no właśnie sam jestem ciekawy ponieważ chciałem kupić na AV i przechodziło do platności tylko jak dorzuciłem członkostwo

#198 PostWysłany: 24 Paź 2014 10:31 

W sprawie biletów na United polecam dzwonić do klubu. Dwóm znajomym udało się tak załatwić wejściówki na całkiem niezłe mecze (LM z Sociedad i liga z Evertonem), mimo że przez internet nic nie było.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 24 Paź 2014 11:33 

niebieski
lahcimmm2 napisał(a):
Maciek78 napisał(a):
MagicDubs napisał(a):

no właśnie sam jestem ciekawy ponieważ chciałem kupić na AV i przechodziło do platności tylko jak dorzuciłem członkostwo

Wszystko zależy od formy sprzedaży - albo open albo restricted. W I opcji kupisz bez członkostwa w zależności od ilości wykupionych biletów. Ja na Southampton np kupiłem bez większych kłopotów 2 bilety koło siebie w pierwszym rzędzie za bramką Boruca:

Oficjalnie:
Q: How do I buy a ticket?
A: For most home matches, tickets go on sale to Official Members at the start of the season. Once Official Members have had priority for tickets they may go on sale to non-Members, subject to availability. To check the latest availability, please visit Tickets - Buy or Apply. If a game is particularly popular, we may hold a ballot for Official Members.
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 25 Paź 2014 02:24 
Awatar użytkownika

@ Maciek78 dobre miejscówka, aczkolwiek ja preferuje Stretford End, wiadomo czemu . . . :) też byłem na tym spotkaniu z Saints, miejsce zaraz obok sektoru gości, szkoda akcji Lovrena, czasy Moyes'a ciężko się wspomina..

Na lepsze mecze niestety marne szanse na bilety ( polecam na przyszłość dołączenie do MUSC Poland jeśli interesuja kogoś wyjazdy na LM w Europe albo na szlagiery, mają przydział po 20 biletów, sam jestem członkiem od 2008, czynnie uczestniczący na mecze od 2006 ).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 664 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość