Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Lis 2023 10:50 
Awatar użytkownika

srebrny
@kubus571
Bińkowski Resort, a w cenie Baseny Tropikalne i Sauny Świętokrzyskie
 Profil Relacje PM off
kubus571 uważa post za pomocny.

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#22 PostWysłany: 23 Lis 2023 18:49 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 196 116
Krajów: 24 / 11.2%
srebrny
http://www.hotelmarinaclub.pl/ na Warmii….
 Profil Relacje PM off
kubus571 uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 12 Sty 2024 18:33 

srebrny
Podepnę się pod wątek.

Potrzebuję hotelu na 5/6 noclegów w lutym, z warunków koniecznych to basen kryty, sala zabaw dla dzieciaków i dobra kuchnia na miejscu lub niedalekiej okolicy. Najchętniej tam gdzie można pojeździć w okolicy na sankach lub nad morzem (w pasie Łeba/Świnoujście). Wiem gdzie szukać i mam parę typów ale może ktoś podrzuci coś od siebie. Budżet do 400, max 500zł doba ze śniadaniem (2+2).

Ostatnio edytowany przez rmk, 12 Sty 2024 22:11, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 12 Sty 2024 20:03 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja od siebie mogę polecić Pałac Mortęgi, jednak szczerze nie wiem jak tam teraz ceny. Nawet wspomniałem pobyt w nim na poprzedniej stronie ;)

Bo dzięki poprzednikom poznałem trochę fajnych hoteli, ale naprawdę w niektórych ceny były wręcz z kosmosu :)

Image
 Profil Relacje PM off
rmk lubi ten post.
rmk uważa post za pomocny.

#25 PostWysłany: 12 Sty 2024 21:10 

srebrny
O Mortęgach słyszałem dużo dobrego ale cenowo są poza zasięgiem na ten wyjazd, generalnie 800-900zł za nockę ze śniadaniem sprawia, że zastanawiam się o co w tym wszystkim chodzi. Za ponad 200$, hmm bogatym jesteśmy krajem...

#26 PostWysłany: 12 Sty 2024 22:38 
Awatar użytkownika

srebrny
No ja sam się zszokowałem cenami, trafiliśmy wtedy na jakąś promocję w Mortęgach, ale warto. Chociaż też uważam że to co piszesz odnośnie cen to przegięcie i w większości nijak się ma do oferowanego standardu i porównaniu z cenami na zachodzie.

Podczas ostatniej promki w Radissonie można było mieć noc w hotelu w Poznaniu i Kopenhadze w takich samych pieniądzach.

A może Primavera w Jastrzębiej Górze wiem że trochę poza wskazanym rejonem ale też pod dzieci hotel zrobiony, ceny nie są mi znane, ale pewnie też na czas ferii się cenią.

Image
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 13 Sty 2024 09:51 
Awatar użytkownika

Loty: 551
Kilometry: 819 641
Krajów: 72 / 33.6%
niebieski
Ostatnio Gwiazda Morza w moim Władku miała promocję na travelist za bodaj 600 BB.

A tak na marginesie. Jak nie wiecie skąd te ceny noclegów to wystarczy choćby przeliczyć pensje pracowników po stronie pracodawcy, te najniższe. Hotel z 30 pokojami zatrudnia min. 15os.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 13 Sty 2024 10:57 

srebrny
Nie brnąc w offtop za daleko, powiedz mi tylko dlaczego hotel w podobnym standardzie kosztuje na szeroko rozumianym zachodzie podobne pieniądze a często wręcz jest tańszy niż u nas. Gdzie siła nabywcza pieniądza i cała reszta, kto robi nas sam wiesz w co. No nie klei mi się to ani trochę.

#29 PostWysłany: 13 Sty 2024 15:00 
Awatar użytkownika

Loty: 551
Kilometry: 819 641
Krajów: 72 / 33.6%
niebieski
@rmk Odpowiedź prosta. Obłożenie. Im większe obłożenie tym niższy koszt jednostkowy nocy.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 13 Sty 2024 15:29 

Loty: 724
Kilometry: 938 929
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
Im mniejsza czytaj : konkurencyjna cena tym........... większe obłożenie :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość