Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Następna
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 23 Sty 2016 23:30 

JarekGdynia napisał(a):
Jak słyszałem w TV dzisiaj te 15 tys kibiców to siatka czy nawet nożna (to co się ostatnio dzieje na kadrze) mogą się schować.

Po meczu z Francją też tak mówili, ogólnie jest super choć doping prowadzony monotonnie, ciągle tak samo jak np. w meczu z Francją (choć jak coś się sprawdza...)
Kto był na wygranym na Narodowym meczu z Niemcami w nożną ten wie, że to co tu i teraz się dzieje to ...dziecinna igraszka ;) choć warto pojechać i chłonąć tą atmosferę meczu w ręczną
 PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#422 PostWysłany: 23 Sty 2016 23:56 

niebieski
Dzisiaj było beznadziejnie. Weekend jest to zjechało się januszostwa popić i pośpiewać przeboje.
Chyba zmienił się też spiker bo w ostatniej minucie przed rozpoczęciem meczu zamiast dać szansę
pokazać się młynowi to zapodał "Malcziki". Potem w momentach kiedy akcje rozgrywali Norwegowie
i powinny iść gwizdy to ona zapodawał muzyczkę, janusze podłapywali i dzięki temu Norwegia zagrała
parę akcji przy dopingu całej hali. Lepsi byli ale kto wie czy to nie były te decydujące akcje. Kibice
dzisiaj nie pomogli.

Wygrana z CHorwacją będzie decydowała o wszystkim mam nadzieje, że wtedy wróci doping z meczu z Francją.
 Profil Relacje PM off
mirasm lubi ten post.
tom971 uważa post za pomocny.

#423 PostWysłany: 23 Sty 2016 23:57 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
Krajów: 7 / 3.3%
niebieski
Janusze po tej porażce pewnie na Białoruś się nie wybiorą :-D
 Profil Relacje PM off  

#424 PostWysłany: 24 Sty 2016 00:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Spora niespodzianka, nawet Norwegowie za bardzo w nich nie wierzyli. Nie chcę sie bawic w typerke ale w 1/2 będzie mega ciężko coś ugrać (jeśli wejdą oczywiscie).
 Profil Relacje PM off  

#425 PostWysłany: 24 Sty 2016 12:35 

niebieski
Szkoda tej porazki bo mecz byl do wygrania! No ale ciezko wygrac gdy fatalnie gra zariwni atak jak i obrona. No ale stalo sie. Zobaczymy co bedzie dalej.

Ja mam jeszcze inna kwestie o ktorej chce krotko napisac. Mianowicie polscy kibice-szmaciarze! Zauwazcie ze tylko polscy kibice wywieszaja zamiast flag bialo czerwone szmaty z napisami! Flaga to flaga. Jest bialo czerwona. Tylko tyle i az tyle! Nie ma na niej zadnych napisow! Na meczach jej prawie nie uswiadczysz. Za to cale stadiony/hale wypelnione sa masa szmat od kibicow z roznych Pcimiow Dolnych ktorzy zamiast dumnie prezentowac polskie barwy lecza swoje malomiasteczkowe kompleksy.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#426 PostWysłany: 24 Sty 2016 13:17 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Ja akurat uważam że @xemi ma rację. Piasałem zresztą o tym już stronę wcześniej. Poza tym razi mnie nieznajomość słów naszego hymnu. Jeszcze się chyba nie spotkałem, żeby ktoś zaśpiewał poprawnie (tj. "kiedy" w miejsce "póki").
 Profil Relacje PM off  

#427 PostWysłany: 24 Sty 2016 13:40 
Awatar użytkownika

Loty: 114
Kilometry: 173 514
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Żeby flagę Polski nazwać "flagą" musi spełniać kilka warunków.
Obowiązują zgodnie z ustawą odpowiednie kolory i proporcje boków.
Nie każda biało-czerwona "płachta" to flaga.
Jak Was to tak razi to radzę sprawdzić czy godło na waszych koszulkach jest poprawne i czy go nie profanujecie. Albo czy wasze flagi mają odpowiednie barwy, bo ten "czerwony" to nie każdy czerwony i się okaże, że czcią równie dobrze moglibyście otaczać świąteczny obrus...
 Profil Relacje PM off
maczala1 lubi ten post.

#428 PostWysłany: 24 Sty 2016 14:02 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Jak niejaki Wojewódzki wetknął polską flagę w psią kupę też ci to nie przeszkadzało? Zmierzyłeś proporcje boków i odcień czerwieni? A jednak wyrok zapadł i pół miliona kary dla stacji.
 Profil Relacje PM off
JarekGdynia lubi ten post.

#429 PostWysłany: 24 Sty 2016 14:20 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Wyrok, ktory krytykowany był przez cześć środowiska prawniczego(moim zdaniem całkiem słusznie)....EOT
 Profil Relacje PM off  

#430 PostWysłany: 24 Sty 2016 15:04 
Awatar użytkownika

Loty: 114
Kilometry: 173 514
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
@krasnal
Hm. No cóż. Jeśli porównujesz napisanie nazwy miejscowości z "wetknięciem w psią kupę" przez jakiegoś debila to chyba nie mamy o czym gadać.

Jak tam wam to przeszkadza to zwróćcie uwagę tym ludziom na meczu a nie pieńcie się na forum. Może uznają wasze argumenty. Zwłaszcza to porównanie z kupą powinno do nich trafić...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#431 PostWysłany: 24 Sty 2016 17:50 

niebieski
Na jutro cos nie idą bilety, poniedzialek, slaby rywal, euforia opadla, nie bedzie kompletu.
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 24 Sty 2016 21:30 

niebieski
Panowie jak jest z wejściem na mecze w tej fazie, jak wpuszczają?mam bilet na środę i chcę iść tylko na mecz Polaków czy można w trakcie wejść na Francje?

https://www.instagram.com/hola_____amigo/
 Profil Relacje PM off  

#433 PostWysłany: 24 Sty 2016 21:33 

Nic się nie zmieniło, wchodzisz kiedy chcesz, ale już nie możesz wyjść bo nie wejdziesz drugi raz na ten sam bilet tego samego dnia
 PM off  

#434 PostWysłany: 25 Sty 2016 15:06 

niebieski
Na półfinał pojawiły się bilety na C18 i C7 po 149zł. W tej chwili 81 wolnych sztuk.
 Profil Relacje PM off  

#435 PostWysłany: 25 Sty 2016 15:21 
Awatar użytkownika

Loty: 28
Kilometry: 49 293
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
poszly jak siweze buleczki...

#436 PostWysłany: 25 Sty 2016 15:31 

niebieski
4 sztuki kupiłem, ale faktycznie już nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#437 PostWysłany: 25 Sty 2016 15:50 

niebieski
Ale ktoś nie zapłacił za te bułeczki,bo spokojnie dało się kupić te zwrócone ;-)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#438 PostWysłany: 25 Sty 2016 15:54 

niebieski
Podczas imprezy podobnie jak kolega @piotrek_ korzystałem z noclegu w DoubleTree... Wrażenia niesamowite. Bezpośredni kontakt z zawodnikami kilku reprezentacji, w tym oczywiście Polakami. Wieczorem w barze siedzieliśmy razem z Francuzami i Białorusinami, którzy po meczu jedli pizze i pili piwo. Na prawdę byłem pod wrażeniem, gdy przy sąsiednim stoliku siedzieli Abalo i Omeyer, albo na śniadaniu nakładałem sałatki wspólnie z Rutenką. Przez chwile po prostu oglądałem imprezę jakby od środka, od kuchni. Widziałem jak nasi zachowują się po triumfie, ale także jak wyglądali po porażce z Norwegią, gdy przyszli na wieczorny posiłek. Przykry moment.
Dodam, że pod hotel przychodzi trochę kibiców, którzy zbierają podpisy na piłkach i zdjęciach.

Co do tzw. atmosfery, to niestety na meczu z Norwegią zaczęło był trochę za bardzo siatkarsko, wodzirej chyba za bardzo chciał się wykazać. Ale może to tylko moje wrażenie.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#439 PostWysłany: 25 Sty 2016 16:30 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
To prawda, że mieszkając w Hiltonie ma się też inne spojrzenie na turniej. Oprócz wszystkich reprezentacji, grających w Krakowie są też w hotelu ich sztaby, które mija się przechodząc obok sal konferencyjnych. Ludzie siedzą z laptopami analizując różne rzeczy. Co pewien czas mija się osoby z kamerami, pod hotelem widziałem nie tylko samochody Polsatu, ale też np. niemieckiego RTL. Turniej od środka.

Piłkarze na śniadaniach, ale i w czasie wolnym. Jurecki z Bieleckim, np. po meczu z Macedonią idący do Cinema City na film. Biegler żyjący w nerwach, palący mnóstwo fajek, po każdym meczu.

Pamiętam, jak opuszczałem hotel, wymeldowywali się wtedy też Serbowie. A na wielkim TV leciała powtórka ich ostatniego meczu z Macedonią. No to pewnie spoglądając mieli jeszcze większego doła opuszczając Kraków.

Jeśli chodzi o kibiców, to i tak było ich przed hotelem bardzo mało. Ledwie kilka osób. Tutaj myślałem, że zainteresowanie będzie większe. Chłopaki rozdawali autografy, czy zdjęcia, wystarczyło poprosić, nikt nie odmawiał. Kiedy zauważyłem Szmala, jak wchodził już do autokaru, krzyknąłem za nim. Poczekał, odwrócił się i podpisał na piłce.

Kiedy wychodziłem na mecz z Macedonią, Michał Jurecki stał przed hotelem na patio z dwójką znajomych. Sporo kibiców parkowało auta pod Plazą. Pewnie nikt się z nich nie spodziewał, że Michał stoi kilkadziesiąt metrów obok :)

Oprócz piłkarzy ręcznych w hotelu mieszkali też inni goście, np. Otylia Jędrzejczak. Osobiście te 5 dni w Hiltonie wspominam bardzo miło ;)

Na stronie Polsatu Sport, jest krótki materiał jak mieszkają nasi piłkarze:
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/201 ... ze-reczni/
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#440 PostWysłany: 25 Sty 2016 23:46 

niebieski
Bilety na finał. Jakieś odpady na halę i dwa całe sektory na płytę za bramkami :) A na dwa najbliższe dni meczowe we Wrocku dużo biletów po 49 zł :)

Na finał po 189 zł były bilety!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość