Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#821 PostWysłany: 19 Sty 2018 14:10 

A ktory bank najlepszy do prepaida sorry że tak dopytuje ale nie chciałbym znowu czegoś nie namieszać
 Profil Relacje PM off  

Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊 Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊
Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎 Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎
#822 PostWysłany: 19 Sty 2018 14:17 

Loty: 55
Kilometry: 120 474
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Widzę, że w tej chwili najtańsze bilety są po 105 USD, prawda? Czy jakoś źle patrzę? Interesuje mnie najtańszy bilet podczas całych MŚ, tylko po to, żeby tam wjechać bez wizy.
 Profil Relacje PM off  

#823 PostWysłany: 19 Sty 2018 15:01 
Awatar użytkownika

Loty: 151
Kilometry: 254 156
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
@Kaweips85

Nie znam się, zapytaj w banku i dopytaj o szczegóły, nie wiem jak szybko wydają. Być może ktoś inny tutaj lepiej Ci doradzi, aczkolwiek to chyba nie miejsce na takie zagadnienia.

@jabollus

Każdy bilet na 3 kategorię tyle kosztuje więc zarejestruj się i wybierz dowolny mecz - najlepiej taki, gdzie obłożenie jest stosunkowo niskie (Panama vs Tunezja w Saransku), bo są większe szanse na korzystne losowanie. Nawet jeżeli Ci się to nie uda to upatruj swojej szansy w sesji First Come First Served 13 marca - wydaje mi się, że dość łatwo kupisz bilet skoro nastawiony jesteś na "cokolwiek". Później (18 kwietnia) będziesz miał jeszcze jedną szanse na zakup biletów, będzie też uruchomiona oficjalna strona do odsprzedaży.
 Profil Relacje PM off  

#824 PostWysłany: 19 Sty 2018 15:18 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Entropaya załóż ;)

#825 PostWysłany: 19 Sty 2018 15:23 

Revolut, wysyłka expressem, jakoś 9 PLN.
 Profil Relacje PM off  

#826 PostWysłany: 21 Sty 2018 15:51 

Witam

Mam proste pytanie, ale ja zadam by być w 100% pewnym :) Czy jeśli zgłaszam się w 1 zgłoszeniu (jedno ID request) np. o bilety na 3 różne mecze to rozumiem że mogę wylosować bilety na 1 mecz, 2 mecze, 3 mecze lub na żaden? Bo to by było raczej bez sensu, że albo wszystko albo nic i zgłaszając się o więcej meczy szanse malały by do 0 w losowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#827 PostWysłany: 21 Sty 2018 16:59 

witam pierwszy raz biorę udział w procedurze losowania biletów na MŚ i jest to dla mnie nowy temat i zalogowałem się na stronie Fifa wpisałem swoje dane i serię dowodów osobistych ojca i brata po czym okazało się , że oni nie mogą w tym terminie pojechać i zrobił się z tego problem- ale znalazłem w to miejsce 2 znajomych którzy mogliby wskoczyć w ich miejsce i moje pytanie brzmi czy mogę zmienić dane (jeden ciągle czeka na wydanie nowego dowodu osobistego)- wcześniej wyczytałem na tym forum że tylko można zmienić dane osób gdzie wpisane były dane paszportowe a dane z dowodu nie można zmienić , czy ewentualnie mogę skasować moją aplikację o bilety czy skasować aplikację tą pierwszą i ponownie zaaplikować po bilety ale z nowymi osobami??
 Profil Relacje PM off  

#828 PostWysłany: 21 Sty 2018 17:03 

Możesz edytować dane gości lub anulować i ponownie zarezerwować

Ale w ogóle ZAPOMNIJ o dowodach osobistych, PASZPORTY to jedyne dokumenty, których potrzebujecie + wiza FAIN ID

@Wycinanka mamy dwie opcje aplikowania o bilet/y: na mecze danej reprezentacji i POJEDYNCZE bilety na dany/e mecz/e (w tej opcji możemy wylosować na 1,2,3 mecze czyli jeden, kilka lub wszystkie o które aplikowaliśmy)
 PM off  

#829 PostWysłany: 21 Sty 2018 17:59 

@gorny77
Czyli jeśli zaaplikowałem o bilety na 2 pierwsze mecze w Moskwie i Kazaniu jako SUPPORTER TICKETS to albo wylosuje dwa albo nic?

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#830 PostWysłany: 21 Sty 2018 18:02 

Loty: 114
Kilometry: 239 036
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Witam, jeśli ktoś wylosował bilety na któryś z meczy w Kaliningradzie i jakiegoś nie wykorzysta to chętnie odkupię. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#831 PostWysłany: 21 Sty 2018 18:41 

Wycinanka napisał(a):
@gorny77
Czyli jeśli zaaplikowałem o bilety na 2 pierwsze mecze w Moskwie i Kazaniu jako SUPPORTER TICKETS to albo wylosuje dwa albo nic?

Pozdrawiam

Wedlug mnie tak, ale masz opcje rezerwacji pojedyńczych meczów np. Polski
Ja tak zaaplikowałem w tej puli na Polska - Senegal i dzień później Łuźniki Portugalia - Maroko
 PM off  

#832 PostWysłany: 22 Sty 2018 10:50 

@gorny77 wdłg. mnie kolega @Wycinanka wylosuje albo 0 meczów, albo jeden z nich, albo dwa (czyli ma trzy możliwości). Proszę, żeby ktoś to potwierdził.
 Profil Relacje PM off  

#833 PostWysłany: 22 Sty 2018 14:37 

Poczytałem trochę i moim zdaniem Supporter tickets to nic innego jak bilety zarezerwowane dla kibiców danego PMA (Participating Member Association) którzy muszą spełniać jeden z następujących warunków:
- Posiadać obywatelstwo danego PMA
- Być rezydentem
- Być oficjalnym kibicem (karta kibica?)

I tylko taka jest różnica moim zdaniem między tymi biletami a indywidualnymi.
 Profil Relacje PM off  

#834 PostWysłany: 22 Sty 2018 14:43 

Panowie,

co w przypadku gdy aktualnie mój gość nie ma paszportu? Wiem, że można wpisać numer dowodu tymczasowo do aplikacji o bilety, ale w przypadku gdybym wylosował ten bilet dla niego to do kiedy maksymalnie będę musiał zmienić nr dowodu na nr paszportu?(biorąc pod uwagę, że bilety pewnie będą drukowane i wysyłane kwiecień/maj? Nie wiem kiedy znajomy zdąży wyrobić paszport i tu jest problem. Także zastanawiam się co w przypadku stworzenia FAN ID dla niego? Czy kolega mając już paszport będzie się mógł ubiegać o FAN ID na podstawie tego biletu z numerem dowodu osobistego, czy będzie to możliwe tylko wtedy gdy na bilecie będzie widniał numer paszportu, żeby nie ryzykować nie wpuszczenia na stadion w przypadku sprawdzenia krzyżowego bilet VS fan id? Kolega może nie zdążyć wyrobić paszportu do czasu możliwości zmian, wtedy istnieje ryzyko, że nie zostanie wpuszczony na stadion z biletem z nr dowodu?

Proszę o pomoc
 Profil Relacje PM off  

#835 PostWysłany: 22 Sty 2018 14:52 

Gdy gość nie ma paszportu wpisujesz numer dowodu osobistego. Gość idzie złożyć wniosek o paszport i po 2 tygodniach powinien być do odbioru.. zmieniasz na poprawny i dopiero występujesz o FAN ID. Przynajmniej ja mam zamiar tak zrobić.
 Profil Relacje PM off  

#836 PostWysłany: 22 Sty 2018 14:55 

A co gdy mój gość wyrobi paszport dopiero po tym gdy ja już bilety fizycznie otrzymam do domu?
 Profil Relacje PM off  

#837 PostWysłany: 22 Sty 2018 14:59 

Ale macie świadomość razem z kolegą, że ot tak od razu wizy w postaci FAN ID nie wyrobi i może być trochę za późno?
 PM off  

#838 PostWysłany: 22 Sty 2018 15:45 

@gorny77 tak, ale z tego co wiem, można wjechać do Rosji z mailem potwierdzającym potwierdzenie przyjęcia wniosku o FAN ID przez instytucje, która go wyrabia, a samo fan id odebrać w FAN ID center w jednym z miast gospodarzy. Jeśli jest inaczej proszę o poprawienie?
 Profil Relacje PM off  

#839 PostWysłany: 22 Sty 2018 17:14 

Siemanko,

Razem z kolegą chcemy wybrać się na Mundial. Chcielibyśmy zmaksymalizować swoje szanse wylosowania biletów na mecze Polaków w grupie (wszystkie 3), więc początkowy plan był taki żebym ja złożył aplikację z nim jako gościem, a on aplikację ze mną jako gościem. Potem jednak zaczęliśmy się trochę obawiać, że po złożeniu w ten sposób aplikacji FIFA może je nam anulować (formalnie jest to wbrew regulaminowi). Wtedy przyszedł nam do głowy pomysł, że każdy z nas wpisze jakiegoś "fałszywego" gościa, którego potem w fazie odsprzedaży zmieni na tego drugiego, w razie potrzeby. Teraz jednak czytam, że w poprzedniej fazie aplikacji (gdzie złożyliśmy tylko jedną i niestety nie udało się wylosować), kilka osób zrobiło dokładnie to i wylosowało oba zgłoszenia, za które pobrano pieniądze. Chciałbym zapytać tych osób czy nie miały żadnych problemów? Jaka jest szansa, że FIFA się przyczepi?

Teraz również, po lekturze tego forum, nasuwa mi się inne pytanie. Czy w ogóle warto składać podwójną aplikację? Z tego co widzę, konsensus na forum jest taki, że nawet jak jest napisane "high demand", to bilety dość łatwo dostać. Czy my po prostu w pierwszej fazie nie mieliśmy szczęścia, ale na naszym miejscu składalibyście pojedynczą aplikację, a nie podwójną?

Będę wdzięczny za wasze przemyślenia.
 Profil Relacje PM off  

#840 PostWysłany: 22 Sty 2018 17:47 
Awatar użytkownika

Loty: 598
Kilometry: 996 691
Krajów: 81 / 37.9%
niebieski
@tadzio Jak w fazie odsprzedaży będzie można zmienić dane? To nie będzie jak w rozgrywkach UEFA portal na którym będzie się można tylko i wyłącznie pozbyć "wybranych" biletów lub je zakupić? Dla mnie super sprawą byłby zakup biletu, wyrobienie ID kibica i później odsprzedanie go :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość