Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#681 PostWysłany: 04 Gru 2017 20:57 

Loty: 213
Kilometry: 455 727
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
Dobrze, że Polska nie gra w Kaliningradzie, bo przy tamtejszych kosmicznych cenach noclegów wypad na mecz samolotem do Moskwy okazuje się być tańszy, a przy okazji można zobaczyć jednak trochę więcej. :)

Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN
Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN
#682 PostWysłany: 04 Gru 2017 21:20 

Nie wydaje Wam się tak w ogóle ciekawym zbiegiem okoliczności, że drabinka turniejowa zabezpiecza, aż do finału półfinału, Reprezentację Rosji przed spotkaniem z Reprezentacją Polski?
Losowanie każdy mógł obejrzeć. Teoretycznie gładko, czysto, przejrzyście i bez niedopowiedzeń. I właśnie ten brak dowodów na machloje jest w tym wszystkim najbardziej podejrzany. Tak to widzę.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 04 Gru 2017 21:47, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#683 PostWysłany: 04 Gru 2017 21:28 

Tak, na pewno Rosja nie chciałaby się uchronić przed Niemcami, Brazylią czy Hiszpanią. Specjalnie uknuli intrygę i zaplanowali wszystko tak, by nie spotkać się ze wszechmocną reprezentacją Polski!
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#684 PostWysłany: 04 Gru 2017 21:45 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Drabinka jest tak ułożona, że na dzień dzisiejszy każdy może zagrać z każdym (w tym Rosja z Polską) najpóźniej na etapie półfinału ponieważ w każdej grupie drużyny wychodzące z 1 i 2 miejsca trafiają do dwóch róznych połówek drabinki.
 Profil Relacje PM off  

#685 PostWysłany: 04 Gru 2017 22:02 

Loty: 13
Kilometry: 12 849
Krajów: 8 / 3.7%
Wybieram się do Królewca na Anglia - Belgia autem. Zielona karta wystarczy, czy trzeba wykupić jakieś ubezpieczenie ruskie na granicy? Będę też na meczu o 3 miejsce w Petersburgu i później pociągiem nocnym na finał do Moskwy (telebim). Ktoś pisał o tych prysznicach w pociągach. Czy w każdym jest takie udogodnienie? Nie mam jeszcze lotów. Air Baltic narazie sztucznie zawyżył ceny. Wstrzymuję się z lotami do ok. 15 stycznia chyba. Czy na mecze MŚ wpuszczają z plecakami gdzie będzie jedyny dobytek zabrany do podręcznego?
 Profil Relacje PM off  

#686 PostWysłany: 05 Gru 2017 08:31 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
cavani napisał(a):
Dobrze, że Polska nie gra w Kaliningradzie, bo przy tamtejszych kosmicznych cenach noclegów wypad na mecz samolotem do Moskwy okazuje się być tańszy, a przy okazji można zobaczyć jednak trochę więcej. :)

Kiedy było losowanie, miałem już uzupełnione szczegóły rezerwacji na pokój w Kaliningradzie. Pokój 2-os., za 180 zł/doba. Czekałem tylko na odpowiednią karteczkę z kapsułki i kliknąłbym potwierdź ;) W szczytowym momencie szanse były już 50/50. Ja tam żałuję.

Gdybyśmy grali w Kaliningradzie, albo St Petersburgu to bym pojechał na mecz raczej na 100%, a tak to chyba odpuszczę i mundial obejrzę jednak w tv. Jedyny mecz, jaki brałbym pod uwagę to mecz w Moskwie. Taka powiedzmy Anglia bardziej działałaby na wyobraźnię, Senegal mnie jednak do końca nie przekonuje.

Szkoda, że ew. mecz w St Petersburgu możliwy jest dopiero w 1/2, przy wyjściu z 2 miejsca...
 Profil Relacje PM off  

#687 PostWysłany: 05 Gru 2017 08:58 

macio106 napisał(a):
etker napisał(a):
jak ten smieszny identyfikator wyrobić ?

https://www.fan-id.ru/ przecież ta strona to jakiś śmiech.. chyba ze tylko u mnie jakies dziwne znaki zapytania są

Bierz ENG, Ja wypełniłem i od razu na drugi dzień zaproszenie do Ambasady w Gdańsku dla mnie i dla drugiej osoby.

Macio, a można wiedzieć po co ta ambasada Cię zaprosiła?
Ja wczoraj aplikowałem o fan id.
 Profil Relacje PM off  

#688 PostWysłany: 05 Gru 2017 09:20 

A wiecie jak to wygląda ze sprzedażą biletów ?
jak uruchomią w kwietniu (?) wymianę to mozna od ręki sprzedać czy to będzie czymś uwarunkowane ?
mam na dwa mecze w Kaliningradzie a wybieram się tylko na jeden. Chciałbym sprzedać 4 bilety i teraz zastanawiam się czy jestem już z nimi "ugotowany" i nic nie da się zrobić...

Ostatnio edytowany przez Abcn, 05 Gru 2017 13:08, edytowano w sumie 1 raz
K
 Profil Relacje PM off  

#689 PostWysłany: 05 Gru 2017 09:23 

Loty: 213
Kilometry: 455 727
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
piotrek_ napisał(a):
cavani napisał(a):

Kiedy było losowanie, miałem już uzupełnione szczegóły rezerwacji na pokój w Kaliningradzie. Pokój 2-os., za 180 zł/doba. Czekałem tylko na odpowiednią karteczkę z kapsułki i kliknąłbym potwierdź ;) W szczytowym momencie szanse były już 50/50. Ja tam żałuję.

Gdybyśmy grali w Kaliningradzie, albo St Petersburgu to bym pojechał na mecz raczej na 100%, a tak to chyba odpuszczę i mundial obejrzę jednak w tv. Jedyny mecz, jaki brałbym pod uwagę to mecz w Moskwie. Taka powiedzmy Anglia bardziej działałaby na wyobraźnię, Senegal mnie jednak do końca nie przekonuje.

Szkoda, że ew. mecz w St Petersburgu możliwy jest dopiero w 1/2, przy wyjściu z 2 miejsca...

Hmmm... Trochę dziwne podejście. Dla mnie nieważne czy z Senegalem czy z Anglią. Ważne, że gra Polska o punkty na Mundialu po 12 latach przerwy. I z pewnością łatwo nie będzie. A następny raz nie wiadomo kiedy nastąpi.
Na początku też brałem pod uwagę jedynie Kaliningrad lub Petersburg, ale gdy zobaczyłem umiarkowane ceny przelotów i zakwaterowania w Moskwie, długo się nie zastanawiałem.

#690 PostWysłany: 05 Gru 2017 09:45 

Obstawiam, że pod względem organizacyjnym i pod względem przedsięwziętych środków bezpieczeństwa ten turniej będzie wzorowy, tak jak wzorowe było polskie EURO2012.
Co do zatargów między kibicami to takie sytuacje się zdarzają. Zdarzyły się przed meczem Polska - Rosja w 2012 r., miały miejsce we Francji w tamtym roku (i to częściej i w większej skali niż na polskim EURO) i zapewne zainteresowane osoby z sukcesem poszukają guza w Rosji. A niezainteresowani ustawkami będą się świetnie bawić w inny sposób, bo mamy ciekawych, egzotycznych rywali.

PS. W Moskwie "gramy u siebie" ;)
 PM off
cavani lubi ten post.

#691 PostWysłany: 05 Gru 2017 10:34 
Awatar użytkownika

niebieski
piotrek_ napisał(a):
cavani napisał(a):

Przy stanie gdzie zostały kulki G i H miałem kilka biletow z viagogo na Kaliningrad w koszyku bo ceny później mogły by wachać sie w granicach 5k za bilet. Los chciał inaczej, może i dobrze.
Tylko proszę nie pompujcie balonika na finał. Drabinka jest fatalna, super jeśli dojdą do ćwierćfinału. Pewnie już to przeanalizowaliście, że Polska jeśli wyjdzie z grupy zagra z Anglia albo Belgią, a później niestety niemcy albo brazole.
 Profil Relacje PM off  

#692 PostWysłany: 05 Gru 2017 10:49 

Niemcy nie potrafią grać z Polską, co pokazuje statystyka spotkań o punkty z ostatnich lat. Brazylijczycy z kolei grając u siebie na organizowanych przez siebie Mistrzostwach Świata potrafią przegrać z Niemcami 1:7. Jestem jakoś spokojny :)

Osobiście żałuję tylko, że nie byliśmy losowani z drugiego koszyka i nie trafiliśmy do grupy z Rosją i nie gramy z nimi meczu otwarcia na Łużnikach w Moskwie. To było moje marzenie.
 PM off  

#693 PostWysłany: 05 Gru 2017 10:56 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
cavani napisał(a):
Hmmm... Trochę dziwne podejście.

Taki ze mnie mundialowy Janusz :oops: :P
 Profil Relacje PM off  

#694 PostWysłany: 05 Gru 2017 11:00 

Dezext napisał(a):
A wiecie jak to wygląda ze sprzedażą biletów ?jak uruchomią w kwietniu (?) tą wymianę to mozna od ręki sprzedać czy to będzie czymś uwarunkowane ? mam na dwa mecze w kaliningradzie a wybieram się tylko na jeden. Chciałbym sprzedać 4 bilety i teraz zastanawiam się czy jestem już z nimi "ugotowany" i nic nie da się zrobić...

Przed Euro 2012 bilety sprzedawało się (kupowało) z 10% stratą i to wtedy gdy byli chętni. Np. na bilety na mecz Szwecja-Francja w Kijowie nie mogłem znaleźć chętnych i musiałem je sprzedać (z dużo większą stratą i nie bez problemów) pod kijowskim stadionem.
 Profil Relacje PM off  

#695 PostWysłany: 05 Gru 2017 11:43 

pabien napisał(a):
Nie musisz się dowiadywać. Wystarczy sprawdzić posty. SPRAWDZALI.

@Wycinanka, niestety moja koncepcja upadła. Jest tak jak napisał @pabien.
 PM off  

#696 PostWysłany: 05 Gru 2017 11:56 
Awatar użytkownika

niebieski
czyli oddajac bilety, musisz oddać też FAN ID. A co jeśli wyrobiłem już FAN ID i chce sprzedać bilety na platformie FIFA?
 Profil Relacje PM off  

#697 PostWysłany: 05 Gru 2017 12:07 

Portal otwarty.
Bilety Polska-Senegal kupione. :ugeek:
Mecze i miejsca do wyboru do koloru.

Oprócz inauguracji i finału.
 Profil Relacje PM off  

#698 PostWysłany: 05 Gru 2017 12:11 

niebieski
Nic nie kupione, tylko złożony wniosek, a losowanie za 2 miesiące.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#699 PostWysłany: 05 Gru 2017 12:13 

risto napisał(a):
Nic nie kupione, tylko złożony wniosek, a losowanie za 2 miesiące.

Ok. To czekamy.
 Profil Relacje PM off  

#700 PostWysłany: 05 Gru 2017 13:11 
Awatar użytkownika

Loty: 238
Kilometry: 427 388
Krajów: 36 / 16.8%
Ciekawe, w tamtej rundzie losowania było niejakie TST4, 5, itd (Team Specific Ticket) i jak ktoś kupił czy wylosował TST 7, czyli do finału,te bilety są cały czas ważne mimo,że Twój team został wyeliminowany. Pewnie może o tym niektórzy jeszcze nie wiedzą...(jest jeszcze cały czas w FAQ by nikt nie miał wątpliwości) Natomiast w tej rundzie losowania wprowadzili niejakie CST (conditional supporter ticket) i ważne,w sumie tak powinno być, że jak Twój team odpada to zwrócą kasę. Możesz też aplikować mecz o 3 miejsce i finał-zwrócą kasę w zależności czy Twój team będzie grał w finale czy o 3 miejsce.
W ogóle z tymi cenami biletów trochę przesadzili, wiem,że to MŚ ale chyba będą całe szkoły dzieci wpuszczali za darmo na trybuny by wizerunkowo wyglądało to jakoś...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości