Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Majorka - nocleg
#141 PostWysłany: 16 Maj 2013 23:36 

Witam. Szukam dla całej grupy 30 osób taniego noclegu ( najlepiej z śniadaniem lub HB) na linii od Can Pastillla do El Arenal.

co znalazłem:
Pobyt : 16.09.2013 - 20.09.2013
Hotel Raxa 410 zł /os z śniadaniem . (booking.com)
Bilet Ryanair z Poznania RT 370 zł z bagażem podręcznym.
Transfer lotnisko - hotel - lotnisko 2,50 e x 2 = 5 e
Ubezpieczenie 20 zł

Łącznie z dojazdem do Poznania wyszło mi 840 zł za 5 dniowy pobyt. Wiem że macie ogromne doświadczenie, wiedzę i znajomości. Jeśli znacie lepszą możliwość złożenia kosztorysu. Lepsze miejsce na noclegi, to bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Nie ukrywam że kosztorys przerósł troszkę moje oczekiwania bo sądziłem że uda mi się to zrobić znacznie taniej. (chodzi mi o bardzo sprawdzone hotele/hostele przez zaufane strony)
 Profil Relacje PM off  

Zakończenie wakacji w Grecji 🌊🇬🇷 Tygodniowe all inclusive w 4* hotelu na wyspie Samos za 2931 PLN 🏖️😎 Zakończenie wakacji w Grecji 🌊🇬🇷 Tygodniowe all inclusive w 4* hotelu na wyspie Samos za 2931 PLN 🏖️😎
Malta z widokiem na morze 🌊 Loty i hotel z basenem na dachu za 879 PLN 😍 Malta z widokiem na morze 🌊 Loty i hotel z basenem na dachu za 879 PLN 😍
#142 PostWysłany: 16 Maj 2013 23:45 

niebieski
możesz ew zaoszczędzić na lotach 370 we wrzesniu to trochę dużo , no ale to w sumie 30 osób , a co noclegów to w sumie booking jest drogi taniej wyjdzie np przez lowcostholidays
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 17 Maj 2013 13:49 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.3%
srebrny
Przy takiej ilości osób nie rezerwuj przez booking tylko pisz bezpośrednio do hoteli, ugrasz dużo lepszą cenę :)
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 18 Maj 2013 20:35 

w hotel Torre Arenal ( hotels4u.com ) masz w tym okresie za 157 funtów dwójkę z HB
ten transfer to komunikacja miejska ?
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 03 Cze 2013 17:39 
Awatar użytkownika

Ja byłam w tym roku w miejscowości Playa de Muro i mogę polecić apartament w HSM Lago Park.
Niedaleko (5 km - wspaniały spacer brzegiem morza ) do Portu w Alcudi (koniecznie warto zobaczyć Alcudie).
W maju pobyt w apartamencie (2 os) za 6 nocy kosztował 137 e.
W recepcji można skorzystać z darmowego wi-fi.
Do plaży i najbliższych sklepów - mnóstwo Sparów (do Eroski niecały kilometr)i restauracji ok 100m.

#146 PostWysłany: 03 Cze 2013 22:09 

Cześć!
Jadę na Majorke 19.08 do 30.08 Chciał bym znaleźć naprawdę najbardziej optymalny nocleg.
Czyli kryteria jakimi się kieruje
-Cena ~40Euro za pokój 2 osobowy
-Miejsce Blisko do ładnej plaży (np. Es trec...) bądź dobre połączenie z takową plażą (autobus/kolejka) nie za drogo
-Nie potrzebne mi luksusy Wystarczy czysty pokój

Pytam was o miejsca sprawdzone Wdzięczny będę za każdą informacje
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 08 Cze 2013 21:10 

Podbijam pytanie kolegi (lecę w podobnym terminie tj 7-11.08 w w okolice El Arenal, Palmy) I mam jeszcze jedno dodatkowe pytanie kiedy rezerwować nocleg czy im szybciej tym lepiej czy mogę jeszcze powiedzmy jakis miesiac czekac i obserwować ceny na wyszukiwarkach? Obecnie obserwuje ceny okolo 32 euro/osoby za pokoj 3 osobowy ze sniadaniem w 3 gwiazdkowych hotelach.
 Profil Relacje PM off  

#148 PostWysłany: 09 Cze 2013 17:18 

dołączę do tematu
poszukuję noclegu 12-18.08 najlepiej niedaleko lotniska i plaży
znalazłem na bookingu Hotel Playa - Adults Only za 3500 All/2os
pierwszy raz lecę na Majorkę, więc będę wdzięczny za info co do kosztów pobytu w opcji bez wyżywienia :)
warto postawić na All? mój budżet to max 3500.
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 09 Cze 2013 20:28 
Awatar użytkownika

Zajrzyj na travelrepublic.co.uk, myślę że znajdziesz tam coś tańszego. Rok temu na 2 dni przed przyjazdem zarezerwowałem pokój za 11€ osoba ze śniadaniem w drugim tygodniu lipca.
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 10 Cze 2013 09:07 

grzegg napisał(a):
dołączę do tematu
pierwszy raz lecę na Majorkę, więc będę wdzięczny za info co do kosztów pobytu w opcji bez wyżywienia :)

my byliśmy ze dwa tyg. temu, w zupełności wystarczyło nam HB ( szkoda poświęcać czas na jedzenie, skoro można go spędzić na plażowanie i zwiedzanie), w Eroski ceny jak w PL, więc dokupowaliśmy ewentualnie w ciągu dnia drożdzówki i picie za 5E/3 osoby.
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 10 Cze 2013 10:01 
Awatar użytkownika

My wolimy brać w hotelu tylko śniadania. Człowiek wstanie, zje gotowe śniadanko i w drogę! Nie trzeba wracać do hotelu na ustalone godziny posiłków. Można ten czas na spokojnie spędzić na zwiedzaniu czy plażowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 10 Cze 2013 10:52 

Loty: 14
Kilometry: 21 752
Krajów: 6 / 2.8%
s3ba11 napisał(a):
My wolimy brać w hotelu tylko śniadania. Człowiek wstanie, zje gotowe śniadanko i w drogę! Nie trzeba wracać do hotelu na ustalone godziny posiłków. Można ten czas na spokojnie spędzić na zwiedzaniu czy plażowaniu.

Ja też tak zawsze sądziłam. Ale na Majorce do śniadań dokupiliśmy sobie jeszcze kolacje i to był bardzo dobry wybór. Kolacja była serwowana od 18.30-21.30, więc spokojnie po całym dniu zwiedzania/plażowania wracasz do hotelu i nie myślisz o przygotowywaniu posiłku. Do tego wyszło nas taniej, niż jedlibyśmy kolacje w knajpkach :)
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 10 Cze 2013 12:28 

Justa napisał(a):
s3ba11 napisał(a):

Ja też tak zawsze sądziłam. Ale na Majorce do śniadań dokupiliśmy sobie jeszcze kolacje i to był bardzo dobry wybór. Kolacja była serwowana od 18.30-21.30, więc spokojnie po całym dniu zwiedzania/plażowania wracasz do hotelu i nie myślisz o przygotowywaniu posiłku. Do tego wyszło nas taniej, niż jedlibyśmy kolacje w knajpkach :)

dokładnie tak samo podeszliśmy do tematu, moim skromnym zdaniem najlepsza opcja dla spędzających wakacje aktywnie
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 11 Cze 2013 15:10 

Czy ktoś z Was korzystał z usług : http://www.novasol.pl http://www.atraveo.pl lub http://www.casamundo.pl/
i może coś powiedzieć na temat wiarygodności? Warto kupować u nich, czy lepiej na bookingu? Wydaje mi się, że u nich jest więcej atrakcyjnych ofert, niż na bookingu. Będę wdzięczna za pomoc i komentarz :)
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 11 Cze 2013 17:43 

Witam.
Mam pytanie która z miejscowości będzie najlepsza.
Do wyboru mam :
Ca'n Picafort
S'Illot
Cala Bona

Kryterium to Ładna plaza na miejscu bądz w okolicy i i dobre połączenie z resztą Majorki :)

Pozdrawiam i prosze o opinie :)
 Profil Relacje PM off  

#156 PostWysłany: 11 Cze 2013 18:19 

kordi napisał(a):
grzegg napisał(a):
dołączę do tematu

my byliśmy ze dwa tyg. temu, w zupełności wystarczyło nam HB ( szkoda poświęcać czas na jedzenie, skoro można go spędzić na plażowanie i zwiedzanie), w Eroski ceny jak w PL, więc dokupowaliśmy ewentualnie w ciągu dnia drożdzówki i picie za 5E/3 osoby.

Napisz mi w jakim hotelu byłeś, może też skorzystam
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 13 Cze 2013 18:23 
Awatar użytkownika

Loty: 159
Kilometry: 187 865
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
M4lyyy napisał(a):
Witam.
Mam pytanie która z miejscowości będzie najlepsza.
Do wyboru mam :
Ca'n Picafort
S'Illot
Cala Bona

Kryterium to Ładna plaza na miejscu bądz w okolicy i i dobre połączenie z resztą Majorki :)

Pozdrawiam i prosze o opinie :)

Ja akurat byłem w Port d'Alcudia (ok 8 km od Can Picafort) gdzie znajduje się duża plaża z turkusową wodą :) Zdjęcia i filmik znajdziesz na moim blogu w stopce poniżej :)
 Profil Relacje PM off  

#158 PostWysłany: 13 Cze 2013 18:27 
Awatar użytkownika

Loty: 159
Kilometry: 187 865
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Piniu napisał(a):
kordi napisał(a):
grzegg napisał(a):
dołączę do tematu

Nie wiem czy o ten hotel chodzi ale ja byłem w Hotel Astoria Playa (Adults Only) w Port d'Alcudia w opcji HB. Blisko do pięknej plaży, bardzo dobre wyżywienie polecam :) zresztą pisałem już o moim pobycie tutaj majorka-mallorca-byles-moze,155,6691&start=120
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 14 Cze 2013 17:05 
Awatar użytkownika

hej :) razem z chłopakiem wybieramy się na 12 dni na Majorkę (29 lipca->9 sierpnia ;ryanair 340zł).
Chcielibyśmy zarezerwować dwa hotele- w rożnych częściach wyspy :) Białe, piaszczyste plaże to warunek konieczny! :D

Mogę liczyć na Waszą pomoc? :)
czy lepiej rezerwować noclegi już teraz, czy czekać i na ostatnią chwilę szukać? :)
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 18 Cze 2013 08:41 

Piniu napisał(a):
kordi napisał(a):
grzegg napisał(a):
dołączę do tematu

byliśmy w tym hotelu:

http://www.booking.com/hotel/es/maria-l ... a7eb78b6X5

jest dokładnie tak jak piszą, świetne i urozmaicone jedzenie, blisko fajne plaże i przystanek autobusowy do Palmy
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość