Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Cze 2015 13:07 

Zapraszam na foto relacje i krótki opis z podróży o której zawsze marzyłem i w końcu sie wybrałem!

Najcudowniejsze miejsce na ziemi - nie da się opisać tego słowami..

Lot z Londynu z przesiadką w LA liniami Air New Zealand przebiegł bardzo przyjemnie, najgorsze było czekanie na lot na Tahiti 4.5godz.. LA-Tahiti - cudowna obsługa lini Air Tahiti Nui lepsza według mnie niż Qatar airwais czy Emirates!

Lądowanie na Tahiti transfer wodny na Moorea, niesamowita wyspa poczuć się można jak w filmie Jurassic Park

Image
6 nocy na Moorea w hotelu Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa - nieziemska obsługa, najwyższa jakość od sprzątania po obsługe w restauracjach i na basenie! Cudowny pokoj garden view z prywatnym basenikiem - bardzo przestronne i dające dużo prywatności.

Po Moorea czas na Bora-Bora.
Przelot air tahiti 45min
6 nocy w Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa

Hotel nie do opisania - bangalows 95m2 ! serwis jedynie bardzo powolny ze względu na braki w kadrach potrzebują wiecej ludzi! Widok, czystość wody - bajka, lagoon - WOOOW.

Polinezja Francuska to jest to miejsce w którym wydaje się że umarłeś i trafiłeś do raju!
Malediwy, karaiby czy inne tropikalne wyspy nie mogą się do niej równać. Takie są moje odczucia po 2 tygodniowym pobycie tam.. Już planuje powrót !
Pozdrawiam!
Lucas

ZAPRASZAM NA MOJ KANAL YOUTUBE - video relacja juz gotow!

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 Profil Relacje PM off  

Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊 Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊
Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎 Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości