Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Maj 2017 16:30 

Loty: 4
Kilometry: 13 255
Krajów: 5 / 2.3%
Zbanowany
niebieski
Witam

Wiec tak.. planuje urlop od 27 maja do 6 czerwca w Dubaju i Omanie. Dokładnie 4 dni w Dubaju i 3 w Omanie. Wylatuje z Katowic, lece wizzairem do DXB, pozniej w polowie urlopu wylatuje do Salalah linia SalamAir i tam spedze 3 dni. W Dubaju bylem w zeszlym roku. Urlop jest niespodzianka dla kogos, kto w ZEA jeszcze nie byl. Wiec tak..

Jeżeli chodzi o Dubaj, planuje ulokować się w okolicach JBR w jakiś hotelu, bo plaża JBR spodobała mi się najbardziej. Z atrakcji po plażowaniu codziennie planuje pokazać jedno z miejsc, w myślach mam Burj, Old town i te wszystkie souki, marine, w sumie juz nie pamietam z zeszlego roku, co warto pokazac osobie ktora tam jeszcze nie byla? Planuje nocleg blisko JBR, bedzie ramadan, ceny sa o wiele nizsze.. w zeszlym roku nocowalem w internet city, tez bylo niezle. Jest jakas lepsza lokalizacja od okolic JBR?

Dubaj jak dubaj, jednak mam pytania o wiele wazniejsze dla mnie:)

Jak wyglada wjazd do Omanu?

Wiza do Omanu przy wjeździe/przylocie z Dubaju
Osoby przybywające do Omanu z Emiratu Dubaj i posiadający w paszporcie wizę lub stempel graniczny świadczący o uprzednim wjeździe na teren Emiratu Dubaj (nie dotyczy to Abu Dhabi) są zwolnione z opłaty wizowej przy wjeździe do Sułtanatu Omanu.

Czy ktos to sprawdzil i to dziala? Wtedy nie robie wczesniej zadnej wizy, jesli przypilnuje pieczatki w paszporcie? Nie byłem w omanie. Prosze zaproponujcie jakis kurort w okolicach Salalah bo tam laduje albo jakies dobre noclegi w tej okolicy? gdzie sa najlepsze plaze? gdzie szukac tego noclegu? co z atrakcjami?! co warto zobaczyc? prosze o wszystkie sugestie wszystko bedzie dla mnie bardzo cenne:))

apropos dubaju tez prosze o podpowiedzi, to ze bylem w dubaju nie oznacza ze czegos cennego nie zobaczylem:))

dziekuje pozdrawiam!

mod - zob. search.php?keywords=dubaj*&terms=all&author=&tags=%5B%5D&tags_type=all&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=57882&submit=Szukaj

Ostatnio edytowany przez Abcn, 01 Maj 2017 17:03, edytowano w sumie 1 raz
Nie wiem czy przeszukałes jak np we wklejonym linku ?- rzuć okiem i ew. szczegółowe dopytania napisz w odpowiednich działach - Noclegi , Inne ... :-)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN
Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość