Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 161 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 25 Kwi 2016 17:08 

Plan stadionu pokazujący poglądowo widoczność z każdego sektora:

http://www.digitick.com/olympique-de-ma ... ml#cat5933
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#62 PostWysłany: 28 Kwi 2016 07:11 

niebieski
@zloto11 A możesz na forum podać przybliżony koszt :?:
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 28 Kwi 2016 12:28 

Loty: 1
Kilometry: 1 178
Krajów: 2 / 0.9%
Ciekawostka, bilety na TGV z Marsylii podrożały z 40e do 57e, ale pierwsza klasa bez zmian - 45e. :)

Image
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 28 Kwi 2016 15:37 

Zbanowany
INFORMACJA DLA NAIWNYCH

W ciągu dnia ja napisałem na podany adres e-mail dotyczący rzekomego załatwienia lotu czarterowego. W odpowiedzi otrzymałem coś ciekawego, tj. szczegółowy lotu transferowego zawarte w pliku ZIP (tam miało znaleźć się więcej informacji).

Nie pobierałem pliku ZIP, tylko wgrałem go na serwer wirtualny, celem jego przeskanowania przez odpowiedni program typu Spyware. Moje obawy się potwierdziły - był to "intruz". Gdybym go pobrał na komputer oraz próbował go otworzyć, automatycznie na moim komputerze pojawiłby się intruz typu spyware.

Po zasięgnięciu informacji w internecie, okazało się "intruz" miał na celu "wyciągać" dane z wypełnianych formularzy na stronach internetowych i je przesyłać dalej, celem zdobycia danych dotyczących kart kredytowych oraz danych logowania do bankowości elektronicznej + różnych innych danych osobowych.

EDIT
Po sprawdzeniu adresu IP z jakiego została wysłana wiadomość e-mail, okazuje się, że lokalizacja prowadzi do ... Tuvalu. Ciekawe jak "gość" z Tuvalu załatwia czarter dla polskich kibiców? A może zwykłe proxy, aby lepiej się "maskować"?
 Profil Relacje PM off
samaki9 lubi ten post.

#65 PostWysłany: 28 Kwi 2016 15:44 

Loty: 41
Kilometry: 48 512
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Też pisałem na podany adres, ale otrzymałem tylko ogólnikowe informacje. Brawo za czujność!
Już abstrahując od tej sytuacji, czarter byłby bardzo dobrym pomysłem. Mnóstwo ludzi wybiera się na ten mecz, więc chętni znaleźliby się na pewno. Ale wszystko musi być w pełni transparentne.
 Profil Relacje PM off
grreg20 lubi ten post.

#66 PostWysłany: 28 Kwi 2016 15:53 

Zbanowany
@hubi - na węgierskim forum do którego ja mam dostęp (i na szczęście rozumiem co piszą - jestem w połowie Węgrem) - oferty lotów czarterowych pojawiają się co chwilę. Na EURO 2016 ja już naliczyłem 6 różnych ofert (jak na małe Węgry to sporo).

W każdym bądź razie na węgierskim forum nigdy nie było takich "podchodów", tj. ktoś anonimowo ogłasza, że może w czymś pomóc. Tam były od razu konkrety, tj.:

- imię i nazwisko osoby ogłaszającej + informacja kogo reprezentuje;
- możliwy termin wylotu;
- możliwy termin powrotu;
- lotnisko;
- przewoźnik;
- maszyna;
- min. liczba pasażerów niezbędnych do realizacji lotu czartertowego;
- max. liczba pasażerów jaka może zostać obsłużona w ramach lotów czarterowych;
- koszty;
- dane kontaktowe;
- dane weryfikacyjne (np. skan odpowiedniego pisma od przewoźnika - list rekomendacyjny).

Wszystkie oferty na węgierskim forum wyglądały podobnie. Pełny profesjonalizm, od razu było wiadomo, że nie mamy do czynienia z żadnym oszustem czy "dzieciakiem". "Czarno na białym" było napisane kto przedstawia ofertę, w czyim imieniu oraz warunki realizacji połączenia czarterowego.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 28 Kwi 2016 17:06 

Loty: 50
Kilometry: 66 260
Krajów: 10 / 4.7%
A więć jednak , tak jak przypuszczałem , ściema z tym czarterem . Swoją drogą w Small Planet taki samolot można wyczarterować : http://www.smallplanet.aero/pl/uslugi/z ... molot.html . Tak jak kolega wyżej wspominał , nie byłoby raczej problemu ze znalezieniem chętnych .
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 28 Kwi 2016 20:46 

http://freu.megabus.com/ViewBasket.aspx

Można już kupować bilety na megabusa w terminie Euro2016 obecnie bilet z Paryża do Marsylii można kupić za 5,5 Euro.
Dobra opcja dla tych którzy oszczędzają na noclegu.
Wyjazd 22:20 20.06 przyjazd 9:05 21.06
 Profil Relacje PM off
z0mb3k lubi ten post.

#69 PostWysłany: 30 Kwi 2016 04:09 

Macie jakieś namiary na przystępny nocleg dla 7 osób w okolicach Marsylii? Hostele F1 są znośne?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 30 Kwi 2016 23:53 

Podroznik200 napisał(a):
http://freu.megabus.com/ViewBasket.aspx

Można już kupować bilety na megabusa w terminie Euro2016 obecnie bilet z Paryża do Marsylii można kupić za 5,5 Euro.
Dobra opcja dla tych którzy oszczędzają na noclegu.
Wyjazd 22:20 20.06 przyjazd 9:05 21.06

Czesc

Sprobuj na tym portalu,
Ja znalaslem za 99 zl za osobe https://www.airbnb.pl/
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 03 Maj 2016 10:41 

Loty: 100
Kilometry: 105 516
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Powrót po meczu :
Megabus:
22 VI
Departs 05:35 Marseille , Gare de Marseille Saint Charles
Arrives 10:45 Lyon , Gare Part-Dieu - Rue de la Villette

Departs 15:35 Lyon , Gare Part-Dieu - Rue de la Villette
Arrives 23:00 Milan , Autostazione Lampugnano

Terravision:
Mediolan -> Bergamo

23 VI 8:55 Bergamo - Warszawa - obecnie 14e z WDC

Czyli powrót powinien niewiele przekroczyć 100zł
 Profil Relacje PM off
wojtekf93 lubi ten post.

#72 PostWysłany: 04 Maj 2016 13:08 

Loty: 1
Kilometry: 1 178
Krajów: 2 / 0.9%
http://sports-loisirs.marseille.fr/site ... 16_eng.pdf

Poradnik od Miasta Marsylia - wszystkie niezbędne informacje/tipy itd.
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 04 Maj 2016 17:19 

Czy ktoś znalazł może mapę stadionu z podziałem na sekcje? Mamy 8 biletów (kupowane 3szt,3szt,2szt) i z podglądu miejsc wynika że dwie grupki mają sekcję YELLOW, a jedna RED. Sektory za bramkami na tym stadionie mają te same litery, więc podejrzewam, że za jedną z bramek jest YELLOW, za drugą RED. I jeszcze kluczowe pytanie - w której z tych sekcji są nasze-federacyjne miejsca?
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 05 Maj 2016 12:31 

Zbanowany
Wrzuciłem mapke na poprzedniej stronie.
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 05 Maj 2016 16:25 

Ta mapka nie wyjaśnia wiele. Masz bilety w sektorze K, ale czy wiesz po której stronie? Sud czy Nord? I po której stronie są polskie, a po której ukraińskie sektory.
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 06 Maj 2016 23:05 

Loty: 25
Kilometry: 27 239
Krajów: 9 / 4.2%
Do zobaczenia na stadionie :)
My w 4 osoby "już" od poniedziałku będziemy się gościć. Ostatnie pokoje na Airbnb ale jeszcze w miarę przystępnie cenowo, dzięki czemu będzie czas na minidrzemkę nawet po meczu a o 5:24 TGV do Paryża...żeby popołudniu być w Pyrzowicach ;)
Tylko po tej zmianie WAW - BVA aż o trzy godziny trochę mamy obawę co do dotarcia na Paris gare Lyon w 1,5h...ciężko coś innego wymyśleć, żeby być na rano w poniedziałek w Paryżu. Szkoda biletów na 1. klasę TGV ;) (47E)
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 06 Maj 2016 23:34 

dusiu88 napisał(a):
Do zobaczenia na stadionie :)
My w 4 osoby "już" od poniedziałku będziemy się gościć. Ostatnie pokoje na Airbnb ale jeszcze w miarę przystępnie cenowo, dzięki czemu będzie czas na minidrzemkę nawet po meczu a o 5:24 TGV do Paryża...żeby popołudniu być w Pyrzowicach ;)
Tylko po tej zmianie WAW - BVA aż o trzy godziny trochę mamy obawę co do dotarcia na Paris gare Lyon w 1,5h...ciężko coś innego wymyśleć, żeby być na rano w poniedziałek w Paryżu. Szkoda biletów na 1. klasę TGV ;) (47E)

Czesc.

Ja tez bede w poniedziałek juz w leciał Wizzair do Paryza.,. fakt przesuneli lot na 9:35 , pozniej do Marsyli TGVwtorek wypad do saint toprez no a po poludniu Meczy. O godzinie 01:31 Marseille-St-Charles - 05:40 Paryż Paris Gare de Lyon haha i to bedzie napewno polski pociag z kibicami. Ja juz kupilem bilet na niego.NO a dostanie sie do Lotniska w Beavis bedzie juz łatwiejsze na godzine 12:35 niz na 8:50 jak to było pierwotnie. Dajcie jakis namiar. Jsa lece sam wiec jakos moze sie stykniemny na miejscu w paryzu lub w marsylli. Lecicie Wizzair do Paryża? Z paryza jest tgv w ciagu 3:20 w marsyli:):)
Dajcie info
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 07 Maj 2016 00:03 

grzewawa napisał(a):
Czesc.

Ja tez bede w poniedziałek juz w leciał Wizzair do Paryza.,. fakt przesuneli lot na 9:35 , pozniej do Marsyli TGVwtorek wypad do saint toprez no a po poludniu Meczy. O godzinie 01:31 Marseille-St-Charles - 05:40 Paryż Paris Gare de Lyon haha i to bedzie napewno polski pociag z kibicami. Ja juz kupilem bilet na niego.NO a dostanie sie do Lotniska w Beavis bedzie juz łatwiejsze na godzine 12:35 niz na 8:50 jak to było pierwotnie. Dajcie jakis namiar. Jsa lece sam wiec jakos moze sie stykniemny na miejscu w paryzu lub w marsylli. Lecicie Wizzair do Paryża? Z paryza jest tgv w ciagu 3:20 w marsyli:):)
Dajcie info

serwus!
nie mogę niestety jeszcze pisać pw.
a powiedz mi proszę, o której śmigasz z Paryża do Marsylii? my o 14:15
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 07 Maj 2016 00:11 

dusiu88 napisał(a):
grzewawa napisał(a):
Czesc.

Dajcie info

serwus!
nie mogę niestety jeszcze pisać pw.
a powiedz mi proszę, o której śmigasz z Paryża do Marsylii? my o 14:15

Kurcxze troche mi z tym lotem dzis pozmieniali i nie wiem czy sie wyrobier na ten pociag. Jestrem w Beavis o 12:05.. i nie wiem własnie ile bed ejechał z przewosnikiem do prazyza. Jutro bede cos wiedział. Ale jesli nie w pociagu to juz na miejscu w marsylli mozemy sie wieczorkiem spotkac isc na jakies piwko i umowic sie na mecz na wtorek
 Profil Relacje PM off
dusiu88 lubi ten post.

#80 PostWysłany: 08 Maj 2016 11:33 

A z jakim przewoźnikiem jedziesz z bva? Bo my jedziemy bezpośrednio pod dworzec gare Lyon za 20 €

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 161 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość