Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 192 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 25 Wrz 2012 13:18 

Do mashacra:
nie mam mozliwosci wysylania PW
Nocowałem w Snuffel, jesli wezmiesz pokoj czteroosobowy dla całej rodziny, mysle ze bedzie OK (jesli akceptujecie standard schronisk mlodzeizowych), jest dostepna kuchnia, w miare przyzwoite prysznice, do ktorych jednak trzeba przejsc przez recepcje i bar. Duzo mlodych ludzi, wiec do 23-1 moze byc slychac gwar. Blisko do rynku (ok 300 m). Wejscie do czesci z pokojami dosc kretymi i waskimi schodami
Wydaje mi sie ze dobra propozycja dla was moze byc Lybeer, w wyremontowanej czesci podobno jest fajnie, ale zastrzegam ze tam nie bylem
Piotrek
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 25 Wrz 2012 13:34 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Dzięki za info, do Brugii wybieram się egoistycznie sam, ale w wakacje kto wie? Pisałem na PW żeby nie robić bałaganu w wątku o transporcie do/z.

Ja planuje zajrzeć do St Christopher's Bauhaus Hostel lub Snuffel Backpacker Hostel macie jakieś doświadczenia z nimi?

OFFTOP: możliwość odpowiadania na priv jest od 3 napisanych postów więc teraz już będziesz mógł odpowiadać,
pisanie PW dopiero po 5 postach.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 27 Wrz 2012 11:37 

Loty: 1
Kilometry: 2 389
Krajów: 2 / 0.9%
Kupię pilnie RailPass na 6 przejazdów z odbiorem w Warszawie.
kontakt rakus2@o2.pl
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 02 Paź 2012 00:43 

Bardzo dziękuję za ten wątek, dużo mi rozjaśnił! :D Same pożyteczne informacje, chyba ten RailPass to najlepsza/najtańsza możliwość :lol: Czy ktoś może mi powiedzieć, ile jedzie się z Charleroi do Bxl?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 02 Paź 2012 09:23 
Awatar użytkownika

Loty: 314
Kilometry: 416 261
Krajów: 32 / 15.0%
srebrny
Mania napisał(a):
, chyba ten RailPass to najlepsza/najtańsza możliwość :lol: Czy ktoś może mi powiedzieć, ile jedzie się z Charleroi do Bxl?

W zaleznosci od pociagu, 46 lub 48 minut.

A jakby co, to nadal mam do sprzedania 6 odcinkow Railpassu :) gregggor.pl@gmail.com

#26 PostWysłany: 02 Paź 2012 12:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Info dla przylatujacych jutro do Charleroi - dzis o 22.00 zaczyna sie strajk kolei, potrwa 24h. Radze korzystac z airportshuttle, nie beda kursowac zadne pociagi.

#27 PostWysłany: 02 Paź 2012 14:46 

Gregggor napisał(a):
Mania napisał(a):
, chyba ten RailPass to najlepsza/najtańsza możliwość :lol: Czy ktoś może mi powiedzieć, ile jedzie się z Charleroi do Bxl?

W zaleznosci od pociagu, 46 lub 48 minut.

A jakby co, to nadal mam do sprzedania 6 odcinkow Railpassu :) gregggor.pl@gmail.com

To ja bym wstępnie wzięła :D
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 09 Paź 2012 18:12 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Na stronie kolei belgijskich jest deal internetowy. Z tego co wyczytałem, 5 euro za podróż. Czy ktoś z Was korzystał może z tej okazji? Nie mogę znaleźć informacji na temat przesiadek. Planuję podróż z Charleroi Sud do Bruggi. Po wpisaniu tych destynacji system liczy 10 Euro RT. Ktoś wie jak z przesiadkami przy użyciu tego biletu?

Link do oferty

http://www.belgianrail.be/en/travel-tic ... -deal.aspx

#29 PostWysłany: 10 Paź 2012 09:34 

niebieski
W regulaminie oferty jest napisane, że podróż dotyczy dowolnych stacji w Belgii, więc wygląda to na bliźniacze warunki jak w przypadku GO PASS 1, ale bez limitu wiekowego :) Akurat wybieram się do Brugii w ten weekend, więc deal jak znalazł - dzięki!

Z kolei ja mam pytanie. Planuję wyjechać z Brugii ostatnim pociągiem ok. 23, potem jest 5-godzinny stop w Brukseli i o 5:28 rusza pociąg do Charleroi SUD, zgodnie z rozkładem będzie tam o 6:20. Autobus TEC na lotnisko jedzie o 6:30. Ważne jest, żebyśmy na niego zdążyli, bo jadąc następnym autobusem o 7:00 na pewno nie zdążymy na nasz lot o 7:50. I teraz pytanie do osób, które jechały tym pierwszym porannym pociągiem - czy jest on punktualny i warto ryzykować ten dojazd "na styk"? Czy lepiej dorzucić 10euro i pojechać trochę wcześniejszym shuttle busem?

Ostatnio edytowany przez lahcimmm2, 30 Paź 2016 13:52, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 10 Paź 2012 10:03 
Awatar użytkownika

srebrny
za miesiąc to już będzie po ptakach bo oferta chyba tylko do 4 listopada :lol:
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 10 Paź 2012 10:30 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Pisałem do nich maila, i odpowiedzieli, że można z biletu korzystać, również gdy połączenie jest z przesiadka , tak jak w przypadku Bruggi.

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

#32 PostWysłany: 10 Paź 2012 14:42 

niebieski
Deal jest bardzo dobry :) Jakby był tu ktoś, kto jechał pierwszym pociągiem z Brukseli do Charleroi SUD mógł napisać czy są one punkualne, to będę wdzięczny.

Ostatnio edytowany przez lahcimmm2, 30 Paź 2016 13:53, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 10 Paź 2012 19:39 

Cześć!

wczoraj wróciłam z Brukseli, akurat załapałam się na ofertę po 5eur. Działa, wystarczy pokazać kupiony bilet na telefonie i już :)
Ale chciałam jeszcze powiedzieć o innym delau, o którym dowiedziałam się zupełnie przypadkiem.

Jadąc busem (365A) z Charleroi do Brukseli można kupić KARTĘ PRZEJAZDOWĄ w informacji na dworcu autobusowym.
Najtańsza opcja to 7 eur, w co wchodzą dwa przejazdy. O co chodzi - jest to karta wielorazowego użytku, trochę jak railpass, ale na busy (ta za 7 eur jest zielona, przynajmniej teraz) i podróże między zonami mają różną wartość. Jeśli z Charleroi jedzie się do Brukseli, to przekraczamy 6. strefę, czyli za podróż płacimy 3,5eur w jedną stronę. Jak jedziecie w dwie lub więcej osób lub pasują Wam godziny powrotne z Brukseli, śmiało kupcie tą kartę i macie podróż do Brukseli z dworca za 3,5eur :) i nie ma ograniczeń wiekowych :))

Działa - polecam!! :)
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 10 Paź 2012 20:54 
Awatar użytkownika

srebrny
Rewelacja z tym biletem, czyli przy 4 osobowej rodzinie na trasie lotnisko-Bruksela-lotnisko wystarczy kupić 4 karty?
Czy może jest jedna karta np.28 euro i kilka osób na jednej karcie jedzie?
Czy trzeba kupić jeszcze bilet dworzec-lotnisko?
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 15 Paź 2012 13:16 
Awatar użytkownika

niebieski
http://www.infotec.be/index.aspx?PageId=633009141302178422
Pamietajcie, ze trzeba jeszcze z lotniska na dworzec autobusowy dojechac, 3e w 1str. No i wlecze sie to 1.5h...

#36 PostWysłany: 15 Paź 2012 13:41 

niebieski
Wróciłem wczoraj z Brugii, bilety kupowałem przez internet z promocji Web Deal, nie miałem jak ich wydrukwać więc pokazywaliśmy je na telefonie i żaden z konduktorów nie robił problemu. Poza tym z pociągami coś u nich jest nie tak, nie przyjechał pociąg o 17:05 do Brugii, zero informacji. Na szczęście był pół godziny później inny (ale też opóźniony jakieś 12 minut).
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 15 Paź 2012 13:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Mateusz napisał(a):
1,5 godziny z lotniska na dworzec Charleroi Sud?

Nieeee, z Charleroi do Brukseli 1.5h!

#38 PostWysłany: 15 Paź 2012 19:19 

czy ta promocja WEB - o ile ona jest tańsza od standardowego biletu? i czy bilety w jedną stronę też obejmuje?
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 15 Paź 2012 23:46 

Mam 2 pytanka:
1) Czy na ten autobus z Charleroi Sud jest znizka studencka ?
2) W jakim czasie najpóźniej można być przed odlotem jeżeli mam tylko podręczny ? Bo rozumiem ze 1h przed to chyba dla lecących z rejestrowanym bagażem.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 24 Paź 2012 12:30 

niebieski
Z nieco innej beczki:
http://www.accorhotels.com/pl/hotels-of ... tels.shtml

Promocja na hotele, m.in. Brugia za pokoj 2os w centrum ~140pln/noc

Czas na rezerwacje do 29.10, terminy do konca lutego (takze Walentynki).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 192 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość